Jump to content
php.lv forumi

y2ok

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by y2ok

  1. Ļoti iespējams. Paldies, par ieteikumu. Tas tika darīts, lai pārliecinātos, jo pēc tam aptaujas rezultāti tiks škiroti arī pēc atbildēm. Man ir nepieciešamība pēc patiesiem rezultātiem.
  2. Sveiki, Bakalaura darba ietvaros ir nepieciešams aptaujāt cilvēkus par REST arhitektūras stilu. Būtu ļoti pateicīgs, ja varētu izpildīt anketu. Kopumā nevajadzētu aizņemt ilgāk par 15 minūtēm (parasti aizņem ~5 minūtes). Paldies jau iepriekš! http://webanketa.com/forms/68rked1g74qkadb261hp6d1s/ Ar cieņu, Y2ok
  3. y2ok

    Pārdodu FITA.Lv

    Šis man labāk patīk - http://translate.goo...=wT#it/lv/fitta . Vajag apvienoties - "Sāpju lēkmju Incīši".
  4. Viņš vienkārši tev pateica, ka šajā forumā pircēju Tu neatradīsi.
  5. Būtu interesanti uzzināt citu foruma biedru vēlmes - Kādu valodu Tu vēlētos iemācīties priekš nākotnes un kāpēc? Es pašlaik tuvāko mēnešu laikā pievērsīšos pamatīgi Objective-c valodai, priekš iPhone applikāciju izgatavošanas.
  6. Neiegrimsim pagātnē. Kādreiz cilvēki izmantoja zirgus kā pārvietošanās līdzekli mašīnas vietā. Laiks iet, un veco lietu vietā nāk jaunas, labākas lietas.
  7. Ok :). P.S. Nelasīju visu, bet mans viedoklis ir, ka Windows OS nav domāta priekš programmēšanas. Pašu visvairāk pavelk OSX, bet nu Linux arī patīk labāk nekā Windows. Āmen.
  8. Cepums tev par šo pamācību. Noteikti kādam noderēs. Tiešām malacis ;)! Keep up the good work!
  9. y2ok

    Autoclicker

    Briedi, Tu aizmirsi pateikt, ka par cenu vienosieties.
  10. Meklēju gabaldarbus - PHP,MYSQL,HTML,CSS, Javacsript, jQuery, AJAX. Pieprotu - HTML, CSS, MYSQL, PHP OOP, CodeIgniter, Javascript, jQuery, AJAX. Cena - 7LS/h Vairāk info PM.
  11. y2ok

    Reklāmas

    Es domāju, ka DG :) . Kas zina, ko no viņa nākotnē var sagaidīt.
  12. Nu man ir Nokia 1100, kurš strādā perfekti un ir bez defektiem, tikai neslēdzas iekšā. Uz viņa vēl ir tā klasiskā čūska, gan jau zini :).
  13. http://www.youtube.com/watch?v=PCbI-j7FnkQ
  14. Un kas notiek ja kāds no pirmajiem if neizpildās (respektīvi ja nav tukšs un viss ir ok)?
  15. Ar visām tām pašām fīčām kas ss.lv, labā kvalitātē lapu nedabūsi lētāk par 1000 LS. (Skaitot iekšā visas apmaksas sistēmas u.t.t.)
  16. <?php if (isset($_POST['submit'])){ $title = $_POST['title']; $text = $_POST['text']; $sql="INSERT INTO pages (title, content) VALUES ('$_POST[title]','$_POST[text]')"; if (!mysql_query($sql,$conn)) { die('Error: ' . mysql_error()); } mysql_close($conn); } ?> <fieldset> <form action="addpage.php" method="POST"> Add Page<br /> Title <input type="text" name="title" value="" /><br /> Text:<textarea name="text" cols=50 rows=8></textarea> <input type="submit" value="Add Page" /> </form> </fieldset>
  17. if (!mysql_query($sql,$conn)) { die('Error: ' . mysql_error()); } mysql_close($conn); Ieliec starp pirmā if'a. Tu viņu arī palaid pie katras lapas ielādes, un tā kā tagad tev $sql mainīgais tikai izveidojas pēc submit pogas nospiešanas, mysql_query() tiek padots tukšs variablis. P.S. Kāpēc tu definē mainīgos un pēc tam viņus neizmanto? P.S.S. Iesaku jau tagad sākt mācīties likt tabus un rakstīt skaistu kodu.
  18. y2ok

    fadošona

    Tavā kodā viss ir kārtībā, visticamāk kļūda ir, kodā, kurš ietver šo kodu. Piemērs ar šo kodu - http://jsfiddle.net/KRkwV/
  19. Nu php kodā viss ir ok, un viņš izpilda visu kas ir starp pirmā if'a, ja nekas nav nospiests. Respektīvi, tu palaid pirmo if'u ja nav nospiesta submit poga, tātad - pie katras lapas ielādes. Noņem ! pirmajam if'am un viss ies.
  20. y2ok

    Chrome un IE9 bugi

    Lūdzu pa priekšu atdali CSS kodu no HTML, izveidojot CSS kodam atsevišķu stylesheet failu + saliekot kodā klases. Tad iemet šeit css un HTML kodu, atsevišķi, kas padarīs visu skaistāku.
  21. y2ok

    User un pw

    Viens no n-tajiem variantiem. 1) Failā saglabā $password un $username mainīgos. 2) Visu failu sadali divās daļās ar if statement - if($_SESSION['logged_in'] == true) { .. } else { } 3) Pirmajā daļā liec kontentu, kuru gribi rādīt ja ir ielogojies, otrajā, login formu. 4) Pēc login formas submit nospiešanas, pārbaudi vai ievadīties dati sakrīt ar 1. punkta mainīgajiem, ja sakrīt tad uzliec $_SESSION['logged_in'] = true; 5) Faila sākumā ieliec session_start() .
×
×
  • Create New...