Jump to content
php.lv forumi

Ieejlv

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ieejlv

  1. jā, varēju paņemt visādus foršus nosaukumus, kurus daudzi pēc tam neatcerētos vai tomēr paņemt vārdu, kas vislabāk atbilst tam, ko tas dara? un ko tad teiksi, par tinyurl.com, bitly.com vai tiny.cc ? ļoti populāras ārzemju lapas, kuras ir ar tikpat vai vairāk simboliem.
  2. Izcelties ar gudrību netiek aizliegts. :) (un ja tev tā vieglāk atcerēties, vari tā darīt) Pielikšu arī es vienu piemēru: garā saite: http://translate.google.lv/?hl=lv&tab=wT#lv|zh (1164 simobli) īsā saite: http://ieej.lv/24 (17 simboli)
  3. kur tur ir vairak fīčas? viena forma un visas, tāpat kā pārējās ntās saīsināšanās lapās. +vel visa apakša sabāzta ar reklāmām un ieteikt pogām
  4. Servisi ir diezgan daudz, bet pameklē kādu ar draugiem.lv pasi, līdz šim neatradu un tāpēc ieviesu tādu funkciju. :) Un tāpēc mūsu servisam ir tikai draugiem.lv pase, jo ar citu saitu pasēm jau ir diezgan daudz servisu. (varbūt vēlāk ieviesisu ari citas pases)
  5. Sveiki, Ieej.lv pastāv jau kādu laiku, taču tagad ir izveidota jauna versija, kura var noderēt katram! Ieejot ar draugiem.lv pasi un saīsinot saiti tu redzēsi cik cilvēki un cik reizes apskatījuši saiti! (piemēram, ja ieliec kādu linku forumā, twitteri vai kāda raksta, redzēsi cik cilvēki to ir apskatījuši) http://ieej.lv Varbūt kādi ieteikumi vai kritika?
×
×
  • Create New...