Jump to content
php.lv forumi

spamotuve

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

spamotuve's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Labadiena! Lieta tāda - kaut arī es zinu, ka Nivo sliders nav radīts, lai slaidotu backgroundus, bet tas ir tas, ko man šobrīd vajag. Un problēma ir tajā, ka man vajag, lai tas backgrounds tiktu slaidots saglabājot izmēra proporciju uz jebkāda monitora. CSS3 ar backgroundu to var viegli izdarīt background-size: cover; varbūt varat ieteikt kā lai to izdara caur JS uz bildi, kura ņemta caur <img> tagu?
  2. ok, tad: SELECT (SUM(foto.width) + SUM(gleznas.width) + SUM(zimejumi.width) + SUM(citasidejas.width)) AS newWidth FROM (SELECT foto.width, gleznas.width, zimejumi.width, citasidejas.width, foto.ID, gleznas.ID, zimejumi.ID, citasidejas.ID FROM bilzugramata ORDER BY foto.ID LIMIT 6) width; not working, bet es visticamākais kkā ne tā sapratu. Vari lūdzu piekoriģēt esošo kodu? :/ rookie here.
  3. Nu jā, man neiet tas kods, varat varbūt norādīt uz kļūdu? Ja nenorāda limit - sasummē visus (nevis tikai 6 jaunākos), ja norāda tā, kā to esmu norādījis es, nekāda starpība - tāpat attēlo sasummējot visus.
  4. $result = mysql_query("SELECT *, (SUM(foto.width) + SUM(gleznas.width) + SUM(zimejumi.width) + SUM(citasidejas.width)) AS newWidth FROM foto, gleznas, zimejumi, citasidejas ORDER BY ID DESC LIMIT 6"); while ($row = mysql_fetch_array($result)) { echo $row["newWidth"]; } Tātad - man ir vajadzīgs, lai tiek saskaitīts platums visām minētajām tabulām un izvadītas 6 jaunākās, pievienotās vērtības. Varat dot kādu padomu?
×
×
  • Create New...