Jump to content
php.lv forumi

ProdigyLV

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ProdigyLV

  1. Es vēlos tekstā aizvietot vārdus ar citiem vārdiem. Būtībā teksts ir kā templeits. Es simtiem reižu esmu izmantojis str_replace un vienmēr vis ir bijis ok. Tagad, kad vaig aizvietos "[vards]" str_replace nestrādā. str_replace("var1" 'ProdigyLV', $text); strādā, bet str_replace("[var1]" 'ProdigyLV', $text); un str_replace("{var1}" 'ProdigyLV', $text); nestrādā. WTF! Visur itkā UTF8. Kādam kādas idejas?
  2. Jā tieši šis te! Paldies. Dažreiz liekās ka google mani troļļo:D
  3. Vai ir kāda funkcija/iespēja iegūt ceļu uz web root folderi no subfoldriem. Doma, lai require un include nav jāraksta "./../../../../../config.php" It kā, jau nav grūti uzrakstīt tos ./../...... bet zb jau :D Prasu googles tantei, bet viņa mani īsti nesaprot, ko es īsti vēlos :(
  4. Sveiki! Vēlējos uzzināt vai ar PHP7 var mainīt lietotāja paroles iekš AD(aktīvās direktorijas) Windows server 2012 no CentOS7 webservera !? PHP kods strādā tik talu, ka AD serveris ar LDAP ir sasniedzamas un LDAP_bind ar admina acontu strādā. IR iespejams meklēt info par lietoājiem ar LDAP_search!! Bet kād tiek izmantos LDAP_modify, lai mainītu lietotāja parioles, tiek paradīts erros : 50 - Insufficient access ! Esmu šodien pārlasijies info par LDAP / Windbind /SSl / Samba, ka vairs nesaprotu kas ir kas. Citur raksta ka AD neļauj mainīt paroles, ja nav LADPS/ssl. Iepriekš tika izmantos "adsi opendsobject php", lai manītu paroles. Cik saprtu šis php modulis/rīks nav piejams uz linux. Mājaslapa tik parnesta no windows servera uz Centos, jo webs totāli bremzeja! Ja kādam ir idejas vai pieredze, līdzīgas situācijās, lūdzu padalās info, kadu info lasīt, kur skatīties. Savādāk google tik daudz info, ka smadzenes kūp! ps. nēsmu pro php koderis un nesmu pro par win un linux OS! Tik gribu zināt vai tas vispār ir iespējams!
×
×
  • Create New...