Jump to content
php.lv forumi

lotart

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About lotart

  • Birthday 05/10/1990

Profile Information

  • Gender
    Female

lotart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lotart

    HTML=>PDF

    Paldies, mpdf tiešām strādā!
  2. lotart

    HTML=>PDF

    Varbūt tu esi pats veidojis fontus vai kaut ko tamlīdzīgu darījis? Jo nu ar tcpdf iepriekš ierakstot kādu latviešu simbolu, vispār izdeva tukšu pdf, tad kaut ko pie kodējumiem pamainīju un garumzīmju vietā rāda kaut kādus citus simbolus, bet vismaz nav tukšs pdf, bet nu tas tāpat nav tāds risinājums, kā man vajadzētu :) Pamēģināšu to, kuru ieteici un ziņošu, kā veicas.
  3. Vajadzētu kādu skriptu vai skripta fragmentu, ar kura palīdzību no aizpildītas formas varētu ģenerēt PDF failu. Dažādi gatavie risinājumi ir izmēģināti (FPDF, TCPDF), bet tie neatbalsta latviešu valodu, kas šajā gadījumā ir problēma. Varbūt varat ieteikt kādu gatavo risinājumu, kas darbojas ar latviešu valodu vai arī varat padalīties ar pašu rakstītiem skriptiem? Paldies jau iepriekš!
  4. xPtv45z: 1.3. versija. Lauri: paldies par koda fragmentu, pirmdien varēšu pārbaudīt vai strādā.
  5. Ar symfony sāku darboties tikai nesen, tāpēc jautājums šāds: Templeitā ir norādīts link_to (bilde, actions), ko nospiežot, tiek izsaukts action, kas pieskaita klikšķi un pārlādē lapu, lai parādītu cik reizes kopumā uz linka klišķināts, arī bilde pie pārlādēšanas nomainās. Attiecīgi nospiežot šo link_to(cita bilde, actions) vēlreiz, klikšķis tiek noņemts no kopskaita un bilde nomainīta uz sākotnējo. Ja ideja nav skaidra, tad īsumā tas būtu kaut kas līdzīgs Facebook I like pogai. Problēma šajā gadījumā būtu tāda - vajadzīgs lai pēc klikšķa netiktu pārlādēta visa lapa, tikai izsaukts actions (lai pieskaitītu/atņemtu) un nomainīta bilde. Ieteicams būtu izmantot js bibliotēku Prototype, lai realizētu šo situāciju, bet nav ne jausmas, kā to realizēt. Kā ar js palīdzību izsaukt action? Būšu pateicīga par jebkādiem ieteikumiem risinājumam. (Symfony tutoriāļus esmu izpētījusi pa labi un pa kreisi, bet necik daudz skaidrības tas nedeva, jo tur parādīti kaut kādi izrauti fragmenti no konteksta, bet man vajadzētu redzēt visu kas un kā, jo ir diezgan maza pieredze ar symfony).
×
×
  • Create New...