Jump to content
php.lv forumi

makonix

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by makonix

  1. Cena ir ļoti laba salidzinot ar citiem pakalpojumu sniedzējiem (vienalga no Latvijas vai nē).
  2. Sveiki! Mums ir lielisks piedāvājums visiem, kas strādā ar tīmekli - virtuālais serveris ar: 2GB RAM, 100GB HDD, neierobežotu trafiku cPanel licenzi SSL sertifikātu Rezerves kopijām 2x nedēļā 1Gbps pieslēgumu 24/7 atbalstu un sākotnēju konfigurāciju par tikai 39 latiem mēnesī ar PVN. Pasūtīt šo serveri var mūsu mājaslapā http://makonix.com pasūtījuma formā ievadot kodu “all-included”.
  3. Mums ir savs tīkls ar 2 neakarīgiem pieslēgumiem: Telia un Lattelecom.
  4. Nevaru neko pateikt par LVRTC (VITA) piedāvāto Interneta pieslēgumu, jo mēs to neizmantojam.
  5. Bez problēmām varu uzlikt jebkuru citu mūsu lapā piedāvāto Linux distributīvu :)
  6. daGrevis, kamēr serveris tiks izmantots viņam būs šī atlaide :) F3llony, atbildēšu uz katru jautājumu atsevišķi :) 1. Diezgan nozimīgs trafika apjoms ir iekļauts virtuāla servera cenā. Tikai līdz 5% mūsu klientiem viņa nepietiek, bet varu apgalvot, ka papildus trafika cena ir ļoti ļoti laba un piedāvājums ir izdevīgs. 2. Rīgā mūsu infrastruktūra atrodas LVRTC datu centrā, tiek izmantoti Intel Serveri ar Xeon 5600 un E5 procesoriem. Kā datu glabātuves savienojuma kopni mēs izmantojam Infiniband. 3. Tas nozīme, ka par lielas mūsu tīkla noslodzes brīžos katra virtuāla servera ātrums nebūs mazāks par 100 megabitiem. Ātrums no konkrētas vietas ir atkarīgs no vairākiem provaideriem pa vidu. 1Gbps - ir ātrums, kurš tiek izdalīts līdz eiropas trafika apmaiņas punktiem (DE-CIX, netnod, AMS-IX). Es varu izveidot Jums mazu virtuālo serveri lai Jūs varētu notestēt mūsu tīkla ātrumu.
  7. Sveiki! Kopš mūsu pagājušā speciālā piedāvājuma php.lv forumā ir pagājis diezgan ilgs laiks, kuru mēs izmantojām, lai uzstadītu jaunu datu glabātuvi, palielinātu interneta pieslēgumu ātrumus, uzlabotu atbalsta dienesta darbu un palaistu slodzes sadalītājus. Tāpēc tagad, līdz 1. oktobrim pasūtot Makonix virtuālo serveri ievadi: promo kodu php.lv_15percent un saņem 15% atlaidi serverim uz visu mūžu; promo kodu php.lv_cPanel un saņem cPanel licenzi savam virtuālajam serverim bezmaksas uz visu mūžu (minimālais apmaksas termiņš - 3 mēneši); promo kodu php.lv_windows un saņem Windows Server licenzi bezmaksas uz visu mūžu līdz pat 4 lietotājiem. Makonix ir Rīgā balstīts makoņserveru provaiders ar savu infrastruktūru. Visiem serveriem ir pieslēgts 1Gbps internets, 2x nedēļā tiek veikta visu virtuālo serveru rezerves kopēšana uz citu datucentru, kā arī 24/7 tehniskais atbalsts. Ar cieņu, Makonix komanda.
  8. Mārtiņ, ne visai sapratu Jūs par starpsavienojumiem, par kadiem 100Mbps iet rūna? Ar ārzemēm mums ir 2 pieslēgumi, katrs ar 1Gbps portu (pieslēgti uz diviem komutatoriem, pie kuriem ir pieslēgti divi bojājumpiecietīgi maršrutētāji).
  9. Mārtiņ, kā Jūs zināt, LIX ir Latvijas trafika apmaiņas tīkls, pieslēgums pie tā tiešām maksā 1000 latus mēnesī par 1Gbps linku, tomēr tas nav vienīgais veids kā dabūt trafiku uz vietējiem provaideriem. Neviens neaizliedz viedot tiešus starpsavienojumus, ko pie mums visi arī veiksmīgi dara. Klez, mēs neesam atkarīgi no kada datu centra, tāpēc varam vienoties ar lielājiem tranzita operatoriem atsevišķi.
  10. 1. Mūsu upstreamu kopējā jauda tagad ir 4Gbps, 2 no kuriem ir uz ārzemēm. Atšķirībā no izplatītas Latvijas praktikas kad pakalpojumu sniedzējs ierobežo tīkla ātrumu mēs plānojām skaitīt trafika apjomu, lai visiem klientiemm ātrums vienmēr būtu izcils. Protams, tehniskā iespēja ierobežot trafiku arī ir - tas ir ļoti viegli, tomēr tas neder jaunājiem projektiem, kad viņu tīmekļa lapu ielādes ātrums ir ļoti būtisks, bet iespēju uzreiz nopirkt lielus kanālus nav. 2. 3. 4. Ieguldīts ir daudz, bet mūsuprāt tas ir tā vērts. Paldies par atbalstu! :)
  11. lastguru, nē, vienīgais viens no makonix līdzīpašniekiem kadreiz ir strādājis nano.lv.
  12. Mārtiņ, lai gan Xen 4.1 ir daudz ātrāks diemžēl tur ir parāk daudz problēmu un daudz kas nav padarīts līdz beigām, piekritu Jums. Par sakariem caur VPSiem pa tiešo - diemžēl pagaidam šādas iespējas nav un nav planots, jo ja rūna iet par SANu - tad tur viss ir statisks, bet ja par VPSiem - viņi var migrēt no vienas nodas uz citu un pagaidam mums nav rīku lai automatiski pārkonfigurēt infiniband targetus. Diski ir LVM sējumi kuri tiek eksportēti izmantojot SRP (SCSI RDMA Protocol), jo tas ir ātrākais veids ar vismazāku latentumu.
  13. 1. To punktu mēs, protams, izņēmām no lietošanas nosacījumiem, jo viņš palika no rakstiska līguma. 2. Klientam ir administrēšanas panelis, kurš viņš var veidot sev virtuālās mašīnas, pārinstalēt tās un mainīt viņu konfigurāciju. Pēc aptuveni mēneša laikā mums arī būs "autoscaling" iespēja, kad servera jauda tiks automatiski palielināta atkarībā no servera noslodzes. Absolūti visu automatizēt ļauj mūsu kontroles panelis OnApp, bet, pagaidam, neļauj mūsu billings, bet mēs pie tā strādājām :)
  14. Sveicināti! Mēs, makonix.com, esam virtuālo serveru operators ar jauno infrastruktūru Rīgā. Nav šaubu, ka php.lv sež IT specialisti, tāpēc uzreiz pastāstīsim par to, kas mums ir "iekšā": Xen 3.4 virtualizācija (pašlaik testējam Xen 4.1, bet diez vai tas tiks ievests tuvākā pusgada laikā) Infiniband DDR (20Gbps) tīkls apmaiņai starp SAN serveriem un nodiem Rezerves kopēšana katru nakti, sūtot snapshotus uz glabātuvi citā datu centrā Divi sakaru operatori, kas pieslēgti pie diviem maršrtutētājiem (VRRP bojājumpiecietība) Katram virtuālām serverim 1Gbps ports ar 100Mbps garantētu ātrumu Piedāvājums php.lv foruma biedriem: Pasūtiet serveri ar 256MB atmiņas, 10GB cieto un jebkuru Linux distributīvu, promo kodā ailē norādiet "php.lv_3months" un saņemsiet to pilnībā pa brīvu uz trīm mēnešiem bet jebkadām līgumsaistībām ar vienu nosacījumu - tīkla ātrums būs ierobežots līdz 5 megabitiem. Pasūtiet serveri līdz 8GB atmiņas, noradiet promo kodā ailē "php.lv_discount" un saņemsiet to uz 2 nedēļām pilnībā bezmaksas un ar 20% atlaidi pēc bezmaksas termiņa beigām (visas atlaides summējas).
×
×
  • Create New...