Jump to content
php.lv forumi

Galedajs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Galedajs

  1. Dabūju, lai tas darbojās. Man tur bija session variables, tādēļ varēja darboties tikai tad, kad palaists no browsera ar visu fla failu. bet es visu laiku no fla faila pašā centos palaist, lai darbojās.
  2. Šādi flash paņem viņus: public function makeArray() { request = new URLRequest("te ir tas php fails"); var loader:URLLoader = new URLLoader(); loader.dataFormat = URLLoaderDataFormat.VARIABLES; loader.addEventListener(Event.COMPLETE, onComplete); loader.load(request); } public function onComplete(event:Event):void { variables = new URLVariables(event.target.data); trace(variables.Unames); }
  3. Sveiki. Man problēma šāda: Iekšā php kodā, pēdējajā rindā ir šāds kods: echo "Unames=".implode('/',$name)."&Usurnames=".implode('/',$surname)."&Upoints=".implode('/',$points); Un browserī tas izvada šādu tekstu: Unames=Atlants/Koks&Usurnames=Propāns/Kokteilis&Upoints=12/0 Viss izskatās kārtība, un tad caur actionscript gribu viņus ievilkt flashā, bet kad izsaucu šādu funkciju: ... variables = new URLVariables(event.target.data); trace(variables.Unames); Vienkārši nekas nenotiek. Neko viņš netreiso. Galīgi nesaprotu, kas par problēmu, ja jau browserī visu izvada tieši tā, kā vajag. Nočakarēju sev daudzas stundas dēļ šitā nieka, bet varbūt ir kāda vienkārša atblide uz šo. Paldies!
  4. Un ko man darīt, ja man iekšā funkcijā tiek izsaukta šāda funkcija? ${a.$tiles} = "value"; Funkcija tiek izsaukta 2 reizes un ārpus funkcijas mēģinot parādīt $a1 nekas neparādās.
  5. Tas tikai bija priekš sevis. Cenšos izdarīt ko pilnīgi citu, bet nezināju, ka variabli katrs atsevišķi jādefinē funkcijās, kā global.
  6. Jā, to arī gribēju zināt. Paldies! Es nemaz nezināju, ka tāds global eksistē, jo nekad nebija nācies saskarties ar to. Parasti tikai izmantoju savienojumus ar db un tādas lietas.
  7. Sveiki! Kas šeit varētu būt par kļūdu? Nesaskatu nekādu problēmu, bet kaut kāda iemesla dēļ tas nedarbojas. $run = 0; palielini(); palielini(); function palielini() { $run ++; } echo $run; // Izmet 0, nevis kā būtu gaidīts - 2 Kas te var būt par kļūdu no manas puses?
  8. Liels paldies, par šo variantu! Nebiju aizdomājies, ka tā arī varētu!
  9. Mana ideja ir taisīt tile sistēmas spēli, un katram tile vajag savu informāciju par to.
  10. Skaidrs. Un kā ir ar to daudzo kollonnu skaitu? Ja datu bāzē vienam userim ir piesaistītas 1000 kolonnas, tad tas nenobremzēs visu servera būšanu?
  11. Sveiki! Mani interesē tas, vai no vienas column, piemēram "xpuses", kura ir datu bāzē var dabūt vairākās daļās informāciju. Ja man tur piemēram ir viens ieraksts ar šādiem cipariem tajā - 1, 5, 10, 14 - vai es varu kaut kādā veidā izmantojot for ciklu vai kā savādāk, izveidot variablus (šajā gadījumā 4us). Piemēram var xpuse1 = 1, xpuse2 = 5 utt, xpuse3 = 10 utt. To visu iegūstot automātiski un tikai no viena ieraksta. Ļoti noderētu palīdzība šajā jautājumā. Otrs jautājums. Vai serveris var normāli pavilkt viena usera datus no db, pie kuriem ir klāt 10 000 colonnas?
  12. Sveiki! Esmu izveidojis flash spēli, kura izmanto php, lai iev''aktu tajā datus no servera utt. Viss darbojas, tikmēr, kamēr to ielieku kādā saitē. Piemēram kongregate.com Atsevišķi palaižot spēli tā savienojas ar serveri, bet ieliekot to kādos portālos tā vairs nesavienojas ar serveri. Varbūt kāds zin kas tā par lietu? pievienoju arī Security.allowDomainain, bet tas arī neko nelīdz...
  13. Tikmēr, kamēr es neizņemu šīs rindas: tile.row = row; tile.column = column; tikmēr parādās šāds error: ReferenceError: Error #1056: Cannot create property row on water. at Package() bet kad tās izņemu, tad darbojas. Priekš kā īsti tās divas rindas ir paredzētas?
  14. Sveiki, šeit ir mans kods: package { import flash.display.MovieClip; import flash.display.DisplayObject; public class Package extends MovieClip { var Height:int; var Water:water; var Dirt:dirt; public function Package() { Water = new water(); Dirt = new dirt(); var level:Array = [[Water,Water,Dirt,Water,Water], [Water,Dirt,Dirt,Water,Water], [Dirt,Dirt,Water,Water,Water], [Water,Water,Water,Water,Water]]; for (var row:int = 0; row <= 3; row++) { for (var column:int = 0; column <= 4; column++) { trace( row, column, level[row][column] ); switch (level[row][column].toString()){ case "[object water]": Water = new water(); addChild(Water); Water.x = column * level[row][column].width; Water.y = row * level[row][column].width; case "[object dirt]": Dirt = new dirt(); addChild(Dirt); Dirt.x = column * level[row][column].width; Dirt.y = row * level[row][column].height; } } } } } } Es gribētu saprast to, kā var addChild iedarbināt tur neizmantojot switch(). Jo ko es darītu tad, ja man būtu kādi 500 objekti, tad vajadzētu taisīt 500 switch casus, kas visticamāk reāli nobremzētu. Noteikti ir kāda labāka metode tam visam, tādēļ gaidu kādu ieteikumu, palīdzību.
  15. Sveiki! Gribu sākt veidot flashā lielākas spēles nekā līdz šim. Piemēram, kā fermas un citas tāda mēroga spēles. Bet problēma tāda, ka visu ko atrodu google ieraugu visādus basic un vidējus tutorial priekš flasha. Varētu, kāds man lūdzu ieteikt, kur man meklēt 'lielos', vai 'dziļos' tutorial. Domāju, ka ir tādi, bet kaut kur baigi jārokas. Ceru, kāds varēs ieteikt, kādu saiti. :)
  16. Pievienoju to index lapā: draugiemAddLoadEvent(function(){ jsReady = true; document.forms["form1"].output.value += "\n" + "JavaScript is ready.\n"; }); bet tad nezinu kādēļ vienalga netiek izsaukta šī funkcija. </pre>
  17. Sveiki! Šādi izskatās viena daļa no mana javascript: ... window.onload = function() { jsReady = true; document.forms["form1"].output.value += "\n" + "JavaScript is ready.\n"; } ... Kad tas tiek iedarbināts, tad nedarbojas šī funkcija: function invite(){ alert("asd"); <-- Šis parādīsies draugiemSendInvite('asd'); <-- Šis nedarbojas. } Un tad, kad tā arī nedarbojas es varu pielikt klāt alert() un parādīsies alerts, bet nedarbosies konkrēti tā viena rinda no koda. Bet kad es izdzēšu visu window on load funkciju, tad pēkšņi tā funkcija, kas nedarbojās atkal darbojas function invite(){ alert("asd"); <-- Šis parādīsies draugiemSendInvite('asd'); <-- Tad šis sāk darboties } Varētu lūdzu kāds sniegt palīdzību? Nav ne jausmas, kas par problēmu.
  18. Tas laikam būtu īstais variants tam.
  19. Jocīgi, bet tad, kad es pievienoju "exit" pēc tās php rindas viss sāka darboties.
  20. Tā flash izsauc pieprasījumu uz php un atgriež no php iegūtos variables: request = new URLRequest("url šeit"); var loader:URLLoader = new URLLoader(); loader.dataFormat = URLLoaderDataFormat.VARIABLES; loader.addEventListener(Event.COMPLETE, onLoaded); loader.load(request); private function onLoaded(event:Event):void { var variables:URLVariables = new URLVariables(event.target.data); var1= variables.var1; var2= variables.var2; var3= variables.var3; var4= variables.var4; var5= variables.var5; var6= variables.var6; Un php izmanto tikai šito lai tos nodotu: echo "var1=1&var2=2&var3=3&var4=4&var5=5&var6=6"; Neko vairāk php nedara, lai padotu šos parametrus.
×
×
  • Create New...