Jump to content
php.lv forumi

Galedajs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Galedajs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dabūju, lai tas darbojās. Man tur bija session variables, tādēļ varēja darboties tikai tad, kad palaists no browsera ar visu fla failu. bet es visu laiku no fla faila pašā centos palaist, lai darbojās.
  2. Šādi flash paņem viņus: public function makeArray() { request = new URLRequest("te ir tas php fails"); var loader:URLLoader = new URLLoader(); loader.dataFormat = URLLoaderDataFormat.VARIABLES; loader.addEventListener(Event.COMPLETE, onComplete); loader.load(request); } public function onComplete(event:Event):void { variables = new URLVariables(event.target.data); trace(variables.Unames); }
  3. Sveiki. Man problēma šāda: Iekšā php kodā, pēdējajā rindā ir šāds kods: echo "Unames=".implode('/',$name)."&Usurnames=".implode('/',$surname)."&Upoints=".implode('/',$points); Un browserī tas izvada šādu tekstu: Unames=Atlants/Koks&Usurnames=Propāns/Kokteilis&Upoints=12/0 Viss izskatās kārtība, un tad caur actionscript gribu viņus ievilkt flashā, bet kad izsaucu šādu funkciju: ... variables = new URLVariables(event.target.data); trace(variables.Unames); Vienkārši nekas nenotiek. Neko viņš netreiso. Galīgi nesaprotu, kas par problēmu, ja jau browserī visu izvada tieši tā, kā vajag. Nočakarēju sev daudzas stundas dēļ šitā nieka, bet varbūt ir kāda vienkārša atblide uz šo. Paldies!
  4. Un ko man darīt, ja man iekšā funkcijā tiek izsaukta šāda funkcija? ${a.$tiles} = "value"; Funkcija tiek izsaukta 2 reizes un ārpus funkcijas mēģinot parādīt $a1 nekas neparādās.
  5. Tas tikai bija priekš sevis. Cenšos izdarīt ko pilnīgi citu, bet nezināju, ka variabli katrs atsevišķi jādefinē funkcijās, kā global.
  6. Jā, to arī gribēju zināt. Paldies! Es nemaz nezināju, ka tāds global eksistē, jo nekad nebija nācies saskarties ar to. Parasti tikai izmantoju savienojumus ar db un tādas lietas.
  7. Sveiki! Kas šeit varētu būt par kļūdu? Nesaskatu nekādu problēmu, bet kaut kāda iemesla dēļ tas nedarbojas. $run = 0; palielini(); palielini(); function palielini() { $run ++; } echo $run; // Izmet 0, nevis kā būtu gaidīts - 2 Kas te var būt par kļūdu no manas puses?
  8. Liels paldies, par šo variantu! Nebiju aizdomājies, ka tā arī varētu!
  9. Mana ideja ir taisīt tile sistēmas spēli, un katram tile vajag savu informāciju par to.
  10. Skaidrs. Un kā ir ar to daudzo kollonnu skaitu? Ja datu bāzē vienam userim ir piesaistītas 1000 kolonnas, tad tas nenobremzēs visu servera būšanu?
  11. Sveiki! Mani interesē tas, vai no vienas column, piemēram "xpuses", kura ir datu bāzē var dabūt vairākās daļās informāciju. Ja man tur piemēram ir viens ieraksts ar šādiem cipariem tajā - 1, 5, 10, 14 - vai es varu kaut kādā veidā izmantojot for ciklu vai kā savādāk, izveidot variablus (šajā gadījumā 4us). Piemēram var xpuse1 = 1, xpuse2 = 5 utt, xpuse3 = 10 utt. To visu iegūstot automātiski un tikai no viena ieraksta. Ļoti noderētu palīdzība šajā jautājumā. Otrs jautājums. Vai serveris var normāli pavilkt viena usera datus no db, pie kuriem ir klāt 10 000 colonnas?
×
×
  • Create New...