Jump to content
php.lv forumi

kasnotiek

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

kasnotiek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Problēma atrisināta. Jebkurš, kurš vēlas atjaunot savu phpbb forumu, gribu pateikt, ka postus ir nepieciešams sadalīt apmēram 70kb liela izmēra failā un pavienam importēt tos iekšā, pretējā gadījumā rādīsies sintakses errori. Paldies visiem par atbalstu.
  2. Esmu ticis vēlvienu soli tālāk. Uzģenerētā datubāze ir kļūdaina. Man ir 5 rindas sql ierakstā, kuras satur vairāk kā miljons "characters" kopā. Kāds būs effektīvākais veids, atrast sintakses erroru šajā milzu datu apjomā?
  3. un tad garšs teksts vēl iet. Vienalga errors. Bet galvenais ir tas, ka atjaunojot vienu un to pašu failu, parādās dažādi errori.
  4. Tad būs "UPDATE INTO" Jāraksta?
  5. Es uzgāju tādai lietai, ka atkārtojas vairākas rindiņas INSERT INTO dze_post ....... INSERT INTO dze_post ....... INSERT INTO dze_post ....... Bet tās rindiņas ir ļoti garas, katra sver apmēram 1mb. Kā viņas varētu salikt visas vienā? Man pirmstam sanāca atjaunot daļu no informācijas, atstājot vienu rindiņu, bet prasās pēc visa...
  6. nodzēsu pirmo restīti, vienalga tas pats.
  7. Sveiki visiem. Šodien jau visu dienu ņemos ar datubāzēm un esmu tik ļoti daudz ko iemācjies un sastapies ar jaunām problēmām. Šobrīt viena problēma, kas mani moka ir datubāzes atjaunošana. Man ir .sql fails, kuru caur phpbb "Administrative control panel nevaru" atjaunot un man visu laiku met ārā šādu erroru - ļoti garš.. SQL ERROR [ mysqli ] You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '217.198.216.54', 1272139177, 1, 0, 1, 0, 1, 1, '', 'Re: Dažādas tēmas', '[quo' at line 1 [1064] SQL 1000 + rindiņas ar foruma ierakstiem. BACKTRACE FILE: includes/db/mysqli.php LINE: 163 CALL: dbal->sql_error() FILE: includes/acp/acp_database.php LINE: 330 CALL: dbal_mysqli->sql_query() FILE: includes/functions_module.php LINE: 507 CALL: acp_database->main() FILE: adm/index.php LINE: 74 CALL: p_master->load_active() Gribu atjaunot visa foruma ierakstus. Kas ir jādara, lai novērstu šo problēmu?
  8. Labi paldies, šī problēma ir skaidra. :)
  9. Es mēģinu visu laiku, tikai bails,no tā, ka varētu visa informācija pazust.
  10. tad man uzkopēt pa jaunam install folderi priekš phpbb un visu atkal sainstalēs un viss aizies?
  11. Un lai to izlabotu, ir nepieciešams izveidot tabulu ar nosaukumu 'THANKS_TABLE' jeb pilno 'xxx.THANKS_TABLE' ?
  12. Sveiki. Instalēju un daros ar forumu, un tad pēkšņi man šāds errors parādās, kad eju uz index.php. Ir kādi paskaidrojumi šīs datubāzes erroram? Ļoti noderētu lekcija, paldies.
  13. Viena datubāze ;) Paldies visiem.
  14. Nu paldies par padomiem ;) Gaidīšu vēl atsauksmes/viedokļus.
  15. Sveiki. Gribēju pavaicāt, kā īsti ir, kad tev ir viena datubāze un gribēju pavaicāt vai uz tās vienas datubāzes var vienlaicīgi instalēt gan wordrpess blogu gan phpbb forumu? Viņi kautkā savā starpā nekofliktēs? Jeb tomēr visu beigās nosaka "Prefix for tables in database" ?
×
×
  • Create New...