Jump to content
php.lv forumi

L55

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

L55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. L55

    Par programmētājiem.

    Pēc dažiem mēnešiem paliks 17, tas nozīmē, ka otrajā kursā jau varēšu ar mašīnu braukt.
  2. L55

    Par programmētājiem.

    Paldies par atbildēm, kojās nedzīvošu, ir dzīvesvieta, tiesa, ne Rīgā, bet netālu no tās. Cik liela reāli ir atšķirība starp RVT un RTK? Cik saprotu RVT ir labāks, bet RTK man ir tuvāk par 20 min + tur var normāli mašīnu noparkot cik saprotu. Un par RVT - vai ir jēga iet uz tām iestāšanās eksāmenu stundām? Reāli jēga no tā ir, ja jau saka ka eksāmeni ir vienkārši
  3. L55

    Par programmētājiem.

    Nu uz vidusskolu es 100% neiešu. Programmēšana ir viena no lietām kas mani interesē, bet priekšroku dotu tai tapēc ka visām pārējām interesēm atalgojums ir tāds, ar kuru sanāk tikai izdzīvot nevis kaut cik normāli dzīvot. Gribētu painteresēties par RTK un RVT iestājeksāmeniem. Cik grūti viņi ir, kas vairāk būtu jāpamācās pirms viņus liek? Iespējams ir kādi citi padomi vai ieteikumi kā viņus vieglāk nolikt? Paldies par atbildēm.
  4. L55

    Par programmētājiem.

    Paldies, pameklēšu arī. Mani interesē programmēšana. Bet alga arī svarīga, negribās lai ir tā ka visu mūžu izdzīvo nevis dzīvo. Esmu gatavs pirmos gadus strādāt par mazu algu, bet ne visu mūžu. Ar vairāku gadu pieredzi būtu apmierināts ar 500ls uz rokām. Cik iespējams tas ir Latvijā ja tev ir (5; 10 gadu) pieredze?
  5. Labdien, vēlējos uzdot pāris jautājumus. Vai jūs nevarētu ieteikt kādas skolas kurā mācīties par programmētāju (Pēc 9.klases)? Kādas algas vidēji saņem programmētāji, gan tie kam nav pieredzes, gan tie kuriem tāda ir? Ir jāizdara izvēle par profesiju un mani interesē datori. Pieredzes programēšanā nav, tikai minimāli ar html un seo. Paldies.
×
×
  • Create New...