Jump to content
php.lv forumi

GARAIS

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GARAIS

  1. GARAIS

    config.php

    Sveiki es gribēju pajautāt vai ir iespējams sataisīt funkciju jQuery kas lasa config.php faila uzstādījumus?
  2. Ar rekursiju man viss kārtībā! lieta iet par to lai atbildes rādās zem noteiktā posta. $posts_query = ......... WHERE pid = 0 $i=0; while($i<$mysql->NumRows($posts_query)){ $i++; bla bla bla bla 1 $posts_query2 = ......... WHERE pid = 1, answer_id = $posts['id'] $ii=0; while($ii<$mysql->NumRows($posts_query2)){ $ii++; bla bla bla bla2 $posts_query3 = ......... WHERE pid = 2, answer_id = $posts2['id'] $iii=0; while($iii<$mysql->NumRows($posts_query3)){ $iii++; bla bla bla bla3 $posts_query4 = ......... WHERE pid = 3, answer_id = $posts3['id'] $iii=0; while($iii<$mysql->NumRows($posts_query4)){ $iii++; bla bla bla bla4 } } } } Man to visu taisīt pēc šī principa vai arī ir kāda vienkāršāka metode?
  3. Varētu lūdzu sniegt kādu query piemēru uz šo? Es kkā pa 50% neiebraucu :(
  4. Bet ja es piemēram sataisu parent_id kā posts = 0, answers = 1,2,3. tad kā noteikt zem kura posta tiek rakstīta atbilde? bet piemēram nevarētu answerus sataisīt piemēram 2+post_id un lasīt kā substr(parent_id, 0, 1) <-- tas ir kā answera id kurā kolonnā rādās, un ja piem post_id ir 6 cipraru id, tad (parent_id, 1, 6) <--- tas būs kā post id. bet jautājums tāds vienā querijā nevar to visu sataisīt lai nebūtu jāvelk ārā vēl 3 while() funkcijas vienu iekš otras?
  5. Nu vajag lai lasa zem posta answerus un zem answera vēl answerus.
  6. Sveiki man te maza problēmiņa cerēšu uz jūsu atsaucību. Tātad. Nevaru izdomāt kā sataisīt lai posts un answers glabājas vienā table. Piemērs: Posts Answer1 Answer1 Answer2 Answer3 Answer3 Answer2 Answer1 Posts Posts Posts Manas tabulas struktūra ir tāda. id,parent_id,topic_id,uid,post,date P.S. uid = user_id Paldies par atsaucību! :)
  7. GARAIS

    php error

    Warning: copy(http://127.0.0.1/use..._1329335928.jpg) [function.copy]: failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections in C:\xampp\htdocs\sub_pages\myaccount.php on line 41 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0003 329856 {main}( ) ..\index.php:0 2 0.0269 411368 include('C:\xampp\htdocs\sub_pages\myaccount.php' ) nezinat kas jādara šinī gadījumā? :( php.ini nekas nav jāmaina? lietoju xampp
  8. GARAIS

    htaccess

    labdien varetu pateikt uz .htacees man links strādā ar /news/?id=123 bet es gribētu pārveidot uz /news/123/ nekādīgi nesanāk :( lai itkā raksta /news/123/ bet lasa /news/?id=123 cerams sapratāt :) varētu uzrakstīt kādus paraugus? :)
  9. sveiki esmu izlasijis draugiem.lv dokumentāciju, un visus scriptus, bet man ir viena problēma, nevaru atrast nekur funkciju, kas kuri lietotāji šobrīt atrodas mājaslapā :( draugiem.lv par to nav rakstīts, bet http://buherchat.info/ ir tada lieta varētu arī parādīt kā tā funkcija strādā? :)
  10. GARAIS

    Projekts

    Sveiki kāds varētu man uzmest ideju.. Es gribu izveidot latvijā nebijušu projektu :) Jums nav kādsas domas? :)
  11. GARAIS

    POSTS

    sveiki var pateikt scriptu :) kur ar javascript palīdzību var izsukt postu kas ir citā php failā? :) Nemot pec id?
  12. GARAIS

    Image

    labdien nevaretu ludzu pateikt kadu paraugu uz GD libary funkciju kur var uzlikt vienu bildi uz otras ar width un height mainīšanu :)
  13. GARAIS

    Sveiki

    tas ir ka jautajums?
  14. GARAIS

    Sveiki

    Sveiki es meklēju cilvēkus sociālā tikla veidošanaj jeb Team izveidi... man ir jau šis tas gatavs var iečekot te http://social.ngames.lv/ pietekumus kas grib veidot kopā rakstat te...
  15. labdien man ir viena problema man ir draugu baze un izvelkot draugu draugus tas notiek bet dazi draugi atkartojas piemmeram tad kad diviem maniem draugiem ir kopejs draugs ka izveidot lai to id rada vienu reizi? query: taads SELECT id,friend_two_id,REPEAT(123 , 3) FROM friends WHERE friend_one_id IN ( SELECT friend_two_id FROM friends WHERE friend_one_id=3553497 ) AND friend_two_id NOT IN ( SELECT friend_two_id FROM friends WHERE friend_one_id=3553497 ) AND friend_two_id NOT IN ( SELECT friend_one_id FROM friends WHERE friend_one_id=3553497 ) ;
  16. GARAIS

    Draugi

    a kas ir kešošana? izskaidrojat īsi :D ganjau sapratīšu :)
  17. GARAIS

    Draugi

    bet kā izveidot lai viss iet ātri? :)
  18. GARAIS

    Draugi

    a mans variants der? ;)
  19. GARAIS

    Draugi

    http://garais.ngames.lv/ pagaidaam veel daudz kaa nav bet drizumaa ;)
  20. GARAIS

    Draugi

    Bet man vajadzētu ar lielu lietotāju skaitu man jau 8563 lietotāji piereģistrējušies ;)
  21. GARAIS

    Draugi

    Jā vissu saprotu bet kā jāveido tops? ar for? un kas ir f.*, ff.*?
  22. GARAIS

    Draugi

    Parādat lūdzu kāds query lai izvilktu draugu draugus :) mana draugu tabulas struktūra ir id,friend_1_id,friend_2_id,accept_date. ieraksti dubultojas mainoties friend_1_id ar friend_2_id vietām. Jau 2 mēnešus domāju kā izveidot bet nekādīgi nesanāk :( paldies jau iepriekš :)
×
×
  • Create New...