Jump to content
php.lv forumi

Jamesonlv

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Jamesonlv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vienalga man nedaudz neaiziet kā to visu savilkt kopā. Man ir index.htm fails un esmu uztaisījis input.js failu. Kas man katrā failā jaliek iekšā īsti? Man šitas .js ir absolūti melna bilde.
  2. Liels paldies visiem par palīdzību. Ielikt ieliku, bet kā jānosauc javascript fails? Man tikai lapā viņš smuki izskatās, bet nestrādā :)
  3. Labdien. Ir viens jautājums. Nemāku to pareizi noformulēt, bet gribu uzzināt vai redzēt kaut kur piemēru: Ir teiksim divas input formas 1. Forma, piemēram, Latvijas Lati, otrā Lietuvas Lits. Man vajag izdarīt tā, ka ievadot piemēram 10 latus augšējajā formā, man apakšējajā formā parādītos cik tas būtu litos. Respektīvi izrēķina kursu. Kā sauc šādu funkciju? Un vai ir kaut kur kādi piemēri. Atvainojos par formulējumu. Paldies jau iepriekš.
  4. LIEEEEEEELS paldies Mr. Key. Šādu atbildi es tieši vēlējos redēt. Tiešām liels paldies. Tulīt ķeršos pie darba! :) Paldies arī citiem par atsaucību! :)
  5. Paldies daGrevis par atbildi, bet, lieta tāda, ka nosaukums JavaScript man ir plašs jēdziens :) Es cerēju varbūt no kādiem experienced džekiem varbūt dabūt kādu saiti netā, kur būtu kāds piemērs. Zinu, ka pats varētu atrast, bet es to īsti neprotu noformulēt pareizi. :)
  6. Labdien. Nevaru saprast kā var izdarīt vienu lieto, esmu iesācējs tāpēc ceru uz Jūsu atsaucību. Man ir parasta lapa ar 1 drop-down menu, kur ir preces nosaukums un cena (prece1 - x lvl), lauciņs kur ierakstīt daudzumu un lauciņs epastam, mans jautajums ir sekojoš, kā varu izdarīt tā lai cilvēks izvēloties piem. prece1 - 2 lvl un ierakstot daudzumu 2 tiktu zem epasta lauciņa parādīties kopējais cik ir jāmaksā. aptuveni šādi: Drop- down menu *prece1- 2lvl *prece2- 2lvl *prece3- 2lvl Input lodziņs ar Daudzums * var ievadīt cik grib, piem., max ir 999 E-pasta adrese *šis nav svarīgs KOPĀ JĀAPMAKSĀ: (piem prece1+daudzums) - Šo vēlos uzzināt. Poga- APMAKSĀT Ceru uz Jūsu atsaucību. Paldies.
  7. Labdien! Interesējos varbūt kāds zin, kur netā var atrast ļoti vienkāršu sludinajumu dēli līdzīgu kā gribu.lv (līdzīgu dēļ vienkāršības un primitīvisma). Interesē arī, ja neko nevar atrast, tad cik man tāds izmaksātu, lai uzkodē. Paldies jau iepriekš. Roberts
  8. Labdien. Vēlējos uzzināt cik izmaksātu izveidot live sporta rezultātu lapu, bez dizaina utt. Meklējot nekur neko jēdzīgu neatradu tapēc iespējams šeit var kāds palīdzēt. Lapa būtu vēlama līdzīgi šai: www.liveresult.ru . Sākumā pietiktu ar to pašu futbolu, hokeju un basketbolu. Pasakiet lūdzu aptuvenu cenu šādai lapai vai arī parādiet kur tādu var iegādāties. Paldies jau iepriekš.
×
×
  • Create New...