Jump to content
php.lv forumi

revolucionars

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by revolucionars

  1. Tik pat labi sētnieks var uz augstskolu pa taisno iet, pēc 3 gadu pieredzes kā pareizi turēt slotu un savākt musurus.
  2. revolucionars

    jquery

    Kas tas par mēslu lapas apakšā man čakarē smadzenes?
  3. revolucionars

    hosta

    nevaru atrast kur kā to pogu var nospiest kur
  4. Tu pidaras, vispar piever muti, ahujel jau esi palicis? :@ - ahujenna katru dienu likt kkādus tizlus postus?
  5. +1 - kkads stulbums, nahuj kkādu jaunu logo vajag? :D
  6. Sveiki, esmu mazliet neapmierināts ar who_i_am .. Pēdējā laikā viņam ir dizgan debili posti, reali var teikt ieraksta bezjēgā kkādus stūlbus teikumus, ar kuriem neko gudru nepasaka, bet gan kkādas stūlbības. Kādas ir jūsu domas pa viņu? :@ :@ Ar cieņu, Revolucionars.
  7. Kad nokūst sniegs, paveras skats uz sūdiem.
  8. "Kā melns uz balta". IP vēl.. uj ka zijibal.
  9. Pintiķi, mani mērķi ir skaidri izskaidroti. Vispār nobanot daGrāvi. Viņš ir paraugdemonstrējums augstākajai debilisma pakāpei foruma kultūrā. ā
  10. Tu, klausies, puis! Neko sliktu nevari teikt? Un kā vel vari! Kāpēc uzreiz mani par moderatoru? Tu appīpējies neesi?
  11. Tātad lieta tāda, ka jau kādu laiku ir mazliet pieriebies daGrevis a saviem tizlajiem komentāriem, rupji sakot jau zajbal man viņš. Kādu laiku atpakaļ vēl bija labi, kamēr tas loxs nebija uzstādīts kā moderators.. A tagad jau sāk pilnigi piebesit, jo sak labot rakstus kur ir kāds lamuuvārds vai vnk teksts kas viņam nepatiktu. Reali sakot man pohuj, ja es gribu, tad es šeit lietotoju lamuvārdus jo šeot tak ir beztēma. Pēdējā laikā arī sāk komentēt vnk kkādus tizlus tekstus, tolks no komentāra kuram tur nav jēgas? - reali sakot viņš ir sācis krāt tizlos postus! Hmm vēl kas.. - apskatot lielāko daļu viņa komentārus, tad tādus vārdus, kā "Es, Man, Sev" idiots lieto ar lielajiem burtiem, takā viņš būtu kautkāds dievs. Takā vajadzētu šī foruma adminstrātoriem apdomāt par viņa moderatora statusa noņemšanu. Ar cieņu, Revolucionārs!
×
×
  • Create New...