Jump to content
php.lv forumi

Nordvind

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nordvind

  1. Prototype un jQuery konfliktē, ja kas. Piemeram, "$" simbols jQuery ir aliase jQuery() funkcijai, bet prototipā kkas cits. Ja gribi lietot šīs bibliotēkas reizē, vari izmantot jQuery.noConflict()

     

    P.S. Kāpēc forumā tik sūdīga hiperlinku insertēšana? Lai apskatītos sava posta HTML'u jālieto visādus hākus.

  2. Baigā jēga kopēt no kkurienes kodu, ko pats nesaproti! jQuery ir reizēs vieglāks par tīro JS, un dod iespēju realizēt visus iedomājamos efektus DOMā.

    Ar AJAX šeit vispār neredzu sakaru. Nestrādā tavs kods, tapēc ka div'iem ids tev vienmēr ir vienāds. Vispār, lai novērst šādas kļūdas, der uzlikt vismaz FireBug.

  3. @Nordvind

    Uzlaužams un - nepiekrītu. Šajā pasaulē nekas nav ideāls, vienmēr ir kāda nepilnība kaut kur. Tāpat arī tāda lieta, kā perfekts kods nepastāv. Jā, ir labs kods, bet ne perfekts vai ideāls.

     

    Cik es zinu tad jaunajā HTML5 ir tāda fīča, kā lapas satura labošana un saglabāšana lietotāja datorā. Kāpēc gan neizmantot to + AJAX priekš informācijas saglabāšanas. Tad tas CMS būs vēl oriģinālāks un neparastāks. Jā, veci pārlūki neatbalsta HTML5... bet priekš kam mums viņus? Šis taču ir ūber jauns projekts ar visādām jaunām fiškām, un, lai viņi iet pa gaisu, mēs skatāmies nakotnei tieši acīs.

     

    ^ Neesmu 100% pārliecināts, ka tas ir iespējams. Neesmu ne mēģinajis, ne lasījis par mēģinājumiem, bet mēģināt jau var..

    Nu, neesmu lingvists, bet Content Management System = Sistēmā -> uzlaužama =) Īstenībā ideja par CMS uz Web Storage+AJAX diezgan interesanta, varētu stipri mazināt slodzi uz serveri. Neredzu iemeslus, kapēc kkas tāds nebūtu iespējams, ja savāktos entuziasti būtu interesanti pamēģināt.

  4. esošos līderus - Wordpress/Drupal/Joomla u.c., kurus taisa veselie community, tik un tā nepārspēsiet.

     

    Aha. Tikai man jau apnīk lasīt vēstules, ka kādam hostinga klientam kāds no tiem s*diem atkal ir uzlauzts.

     

    Nu protams, "Latviešu projekts Einplac CMS" atšķirībā no parastajiem CMS, nav uzlaužama. Un vispār, labāk vienmēr uzkodēt savu CMS divriteni.

  5. Bet jēga? =) Manuprāt kko tādu taisīt tikai biezajiem klientiem, kuri grib "unikālu" CMS. Bet tā, esošos līderus - Wordpress/Drupal/Joomla u.c., kurus taisa veselie community, tik un tā nepārspēsiet.

    P.S. Kapēc galvenais kontents iebāzts <span> tegā? Skaistāk un loģiskāk izmantot parasto <div>.

×
×
  • Create New...