Jump to content
php.lv forumi

Nordvind

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nordvind

  1. BTW, tagad IE atjaunosies automātiski caur windows update - kā raksta. Stulbie jūzeri vairs nav tik liela problēma.
  2. Nordvind

    jquery un lightbox

    Prototype un jQuery konfliktē, ja kas. Piemeram, "$" simbols jQuery ir aliase jQuery() funkcijai, bet prototipā kkas cits. Ja gribi lietot šīs bibliotēkas reizē, vari izmantot jQuery.noConflict() P.S. Kāpēc forumā tik sūdīga hiperlinku insertēšana? Lai apskatītos sava posta HTML'u jālieto visādus hākus.
  3. Īstenībā, nemaz nav netēma :) Kas tas pa mistisko meta.php? <?php wp_meta(); ?> ir vnk hūks priekš pluginiem.
  4. Nesen šo uzguglēju, meklējot informāciju par rindām. Informācijas par maz, bet palasīt der.
  5. Baigā jēga kopēt no kkurienes kodu, ko pats nesaproti! jQuery ir reizēs vieglāks par tīro JS, un dod iespēju realizēt visus iedomājamos efektus DOMā. Ar AJAX šeit vispār neredzu sakaru. Nestrādā tavs kods, tapēc ka div'iem ids tev vienmēr ir vienāds. Vispār, lai novērst šādas kļūdas, der uzlikt vismaz FireBug.
  6. Pieteicos, saņēmu vēstuli, kur apsolija noturēt vārdu par mēnesi bez maksas :) Priekšlikums serveriem.lv pārstāvjiem: diezgan neparocīgi, ka nevar redzēt, kad beidzās apmaksāts laiks. Ja nevar implementēt iekš cpanel, varētu jau izdomāt kkādu API?
  7. Interesanti - noturēs vārdu un kompensēs? Itkā jau stundu pusguļošā stāvoklī.
  8. @No0ne Ne jau tik kategoriski. Viena lieta, ja taisi lapu kaimiņu Jānim, cita lieta, ja projekts ir uz dauziem serveriem.
  9. Ja cilvēkam tā gribās, kapēc ne. Tehniski tas ir iespējams.
  10. Kā arī glabā to kolonnā ar attiecīgo tipu (BLOB), jo bināri dati: Kkā tā
  11. Man patīk. Bet, cik redzu, nav pabeigts. P.S. Padomājiet par fraktāļiem =) Būtu foršas ekrāntapetes gīku stilā.
  12. Nu, neesmu lingvists, bet Content Management System = Sistēmā -> uzlaužama =) Īstenībā ideja par CMS uz Web Storage+AJAX diezgan interesanta, varētu stipri mazināt slodzi uz serveri. Neredzu iemeslus, kapēc kkas tāds nebūtu iespējams, ja savāktos entuziasti būtu interesanti pamēģināt.
  13. Nu protams, "Latviešu projekts Einplac CMS" atšķirībā no parastajiem CMS, nav uzlaužama. Un vispār, labāk vienmēr uzkodēt savu CMS divriteni.
  14. Uz mākoņu pusi neskatijos, nav vajadzības pagaidām. Bet paturēšu prātā, skatos to Rackspace te diezgan slavē.
  15. Bet jēga? =) Manuprāt kko tādu taisīt tikai biezajiem klientiem, kuri grib "unikālu" CMS. Bet tā, esošos līderus - Wordpress/Drupal/Joomla u.c., kurus taisa veselie community, tik un tā nepārspēsiet. P.S. Kapēc galvenais kontents iebāzts <span> tegā? Skaistāk un loģiskāk izmantot parasto <div>.
  16. Par pagezone.lv - paldies, sen meklēju hostingu ar pietiekamu DB skaitu. Bet 2GB/5 domēni/10 DB + PHP/Perl/Ruby/Python tikai par 3 Ls mēnesī skan aizdomīgi :) Ja kāds to lieto, kādi ir trūkumi? Cik liela maksimālā slodze?
×
×
  • Create New...