Jump to content
php.lv forumi

monstrx

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

monstrx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mhm tencinu .. ja nu galiigi liksies ka jākaras padošu ziņu :)
  2. Danke :) pa vidējiem abiem buros jau 4. dienu :) Pirmajās dienās likās ka jāmet miers :P bet nu jau kad sāk kaut neliela sajeega parādīties interese tikai aug :)
  3. nu vo :P kā kas tā maks :) saku jau ja ne izpalīdzet tad ieteikt kur pamācīties :) p.s buutu tur ko virinaat vel . tad jau pats neburtos :P
  4. Tā kā esmu pilnigs analfabēts saistibā ar .php .html .js utt . māku tikai tik daudz , kā uzinstaleet xampp un palaist webu (jau gatavu). No konfigurācijas un visa pārējā nekā nesaprotu :P Velējos uzjautāt varbūt kāds var izpalīdzēt ar man esošo bēdu :) Vai arī ieteikt veidu kā labāk - kur , no kā sākt , kur ko ņemt utt - iemācīties visu šito padarīšanu. Ja kas webs staav http://95.68.109.223/pko3/ un probleema ir ar "Donate" pogu. Viņa ir zem mall pogas un kļūst redzema tad kad esi ielogojies ar savu accountu.(acountu var droši reģistrēt) Nu tad ja kāds varētu izpalīdzēt būtu ļoti jauki :) Skype : Damned_people Msn : [email protected] Tencinu jau iepriekš . ceru ka esmu uzrakstijis visu pietiekami saprotamā valodā, vienkārši vairāk paskaidrot neko pats nejēdzu. :) Atvainojos pogu dabūju pie dzīvības :P bet nu varbūt tomeer kāds var ieteikt kādus labus tutoriaļus ?
×
×
  • Create New...