Jump to content
php.lv forumi

Lord

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Labvakar! Tā kā uzņēmumā primāri nodarbojamies ar backend izstrādi, frontend izveidi gribētu outsourcēt, tāpēc meklēju kādu, kas būtu gatavs freelance formā izstrādāt vienu vai vairākus PSD -> HTML darbus, izmantojot Bootstrap un Vue ietvarus. Perfektā variantā darbs tiktu atgriezts jau Laravel templeitā. Pašreiz paredzamais darbs ir saistīts ar Google Maps theme pielāgošanu un customization. Vai ir kāds frontendists?
  2. Jā, paredzēts standarta darba līgums uz pilnu bruto summu.
  3. Meklē PHP programmētāju ilgtermiņa darbam no mājām pie regulāriem vidēja lieluma tehnoloģiju projektiem. Darbi ir salīdzinoši nestandarta, un katrs aizņem aptuveni pusotru izstrādes mēnesi. Projekti pārsvarā sastāv no mājas lapas, kā arī mobilo telefonu aplikācijām un citreiz - hardware. Prasības Izcilas PHP zināšanas, kā arī interese par jaunākajām tehnoloģijām un novitātēm sfērā Spēja strādāt pie HTML, CSS un JS Kreatīva pieeja darbiem, vēlme un spēja pielāgot un izmantot nestandarta rīkus un materiālus Ieturēta darba kultūra mājās un pieredze darbā komandā tiešsaistē Atalgojums: €1850 pēc nodokļu nomaksas Lūdzu, interesentus sazināties caur PHP.lv vai [email protected]
  4. Izdevās atrisināt, pievienojot Options -MultiViews :). Paldies visiem, kas atbildēja!
  5. Problēma pavisam noteikti ir ar .htaccess. Nemaz nav iespējas neko printēt no GETiem. Lapa vienkārši neparādās, tiek izmesta balta lapa ar vienu vienīgu uzrakstu "No input file specified.", ne HTML, ne PHP netiek apskatīti vispār.
  6. Article strādā, taču pie archive gan ar adrese.lv/archive/2010/01 , gan ar adrese.lv/archive/2010/01/ izmet to pašu No input file specified.
  7. Nelīdz. Reāli man ir šāds .htaccess: Options +Indexes Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteBase / RewriteRule ^article/([0-9]+)/(.*)$ index.php?article=$1 [NC,L] RewriteRule ^archive/([0-9]+)/([0-9]+)$ index.php?year=$1&month=$2 [NC,L] Pirmais nosacījums strādā, tā kā ar pašu konfigurāciju droši vien ir jābūt visam kārtībā. Droši vien kaut kas otrajam RewriteRule nav pareizi.
  8. Sveiki! Mans .htaccess fails ir ar saturu Options +Indexes Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteBase / RewriteRule ^archive/([0-9]+)/([0-9]+)$ index.php?year=$1&month=$2 [NC,L] Taču, ejot http://adrese.lv/archive/2010/01, izmet "No input file specified.". Kur varētu būt problēma?
  9. Lord

    Atkārtot IF

    Sveiki, Ir šāda padarīšana: $lats = 3; if($lats > 5){ //darbojamies }else{ $lats=$lats+1; } Visiem $lats ir obligāti jāiziet if, nevis else. Kā varētu likt IFam atkārtoties tik reižu, lai iznākums būtu patiess? Paldies!
  10. m8t, tā īsti nav. Šāds veids darbojas pie ID=1, bet pie ID=63 tas atkal uzliek to pašu vērtību, t.i., ID1=ID63.
  11. xPtv45z, ID 0 nevar būt, pie negatīva ID izmet Error 500. Tur droši vien ir kaut kāda kļūda kodā?
  12. Paldies par atbildi, ja neizdosies salabot esošo funkciju, meklēšu citu vai izmantošu Tavu! Varbūt ir idejas, kas varētu būt pie vainas manis atrastajai funkcijai?
  13. Labdien, Internetā atradu funkciju, kas izveido pēc iespējas īsāku random string - http://paste.php.lv/d88745e90d6ef147b9bc2e541acf2476?lang=php . Problēma ir tāda, ka šams neizmanto "a" . Kad ID == 1, izmantotais burts ir "b" "a" vietā, pie 63 tiek izmantots "bb" "aa" vietā. Kopumā sanāk, ka "a" netiek izmantots pie neviena ID. Varbūt kādam ir idejas, kādēļ tas tā ir? Paldies!
  14. m8t, varbūt es to nepareizi izmantoju, bet January 1970 March 1970 February 1971 February 1971 February 1971 June 1971 gadījumā lapā uzrādās January 1970 January 1970 January 1970 January 1970 January 1970 January 1970 Varbūt, ja Tu ienāktu Skype, es varētu atrakstīt precīzi, kādā veidā kods tiek ievietots.
×
×
  • Create New...