Jump to content
php.lv forumi

martinsdudeks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Riga

Contact Methods

  • Skype
    martinsdudeks

martinsdudeks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. google search free audio and video youtube converter
  2. sveiki vēlējos painteresēties vai kāds nav uzgājis ļoti parocīgu veidu vai pluginu ka wordpressam uzstadit vairakas valodas LV RU ENG kad lapas saturs mainas izveloties attiecigo valodu!
  3. ceru sseit kautko atradisi LINKS UZ TO KO IESPEJAMS VAJAG!
  4. php comasy :) bet nenoliegsu kad wordpress ir labakais,neatkartosu visus ieprieks minetos piemerus kadel !
  5. Ja,es zinu kad wordpress piedava uzstadit sakuma lapu,bet saubos vai es varu uzstadit index.php failu ka sakuma lapu caur admina paneli,ka redz ivins piedava tikai uzlikt par sakuma lapu izvedotas lapas,mana gadijuma ta ir tikai viena jo esmu izveidojis tikai vienu MANS LAPAS LINKS un veidojot caur custom menu kadu linku vins nepievienojas pie navigacijas neuzradas vienkarsi! <li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>" accesskey="1" <?php if( is_home()) : ?> class="active" <?php endif; ?> title="">HOMEPAGE</a></li> so es lietoju tadel lai uzstaditu galveno lapu tas ir index.php , par current lapu,ka esoso!
  6. Sveiki,velejos paintereseties par vienu lietu , lieta sekojosa, wordpress menu, lieta tada kad izveidojot lapas viss darbojas ideali,bet saja gadijuma man ir vajadzigs pievienot pie menu attiecigu lapu ar attiecigu noradi ta ir ''/archives/categories/people'' bet es to nevaru izdarit,caur worpress admina paneli <div id="menu"><ul><ul> <li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>" accesskey="1" <?php if( is_home()) : ?> class="active" <?php endif; ?> title="">HOMEPAGE</a></li> <?php if( is_page() ) $curpage = $post->ID; $pages = get_pages('sort_column=menu_order'); foreach( $pages as $page ) { $this_css = ''; $this_link = get_page_link($page->ID); if( $curpage == $page->ID ) $this_css = ' class="active"'; echo "<li><a $this_css href=\"$this_link\">" . $page->post_title . "</a></li>\n\t\t";} ?> </ul></ul></div> sads ir kods,bet nespeju saprast ka lai pievieno vel atsevisku pogu ar nosauku PORTFOLIO kas taisna cela aizved uz vajadzigo noradi un darbojas ari ka current. ceru uz jusu atsaucibu!
  7. PALDIES,PROBLEMA TIKA LOTI ATRI ATRISINATA!
  8. Problema ir pavisam divaina,izveidoju menu ieks css un html , visu laiku gaja, viss ideali bet te peksni vairs nav neka,neuzrada nevienu image pilniba neko tikai pliks links! varat apskatit seit lapa
  9. sveiki vai akds var palidzet sakara ar wordpress menu,viss parejais darbojas lapas pievieno viss ir ka vajag bet nenorada lapu kas ir aktiva ''CURRENT''! pirmajai galvenajaj lapai tas darbojas bet parejam kad parsledzas tas ir neaktivs! <li<?php if(is_home()) {echo " class=\"current\"";} else {echo " class=\"page_item\"";} ?>><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>/">HOMEPAGE</a></li> <?php wp_list_pages('title_li='); ?> paldies,ceru uz atsaucibu!
  10. produkcija plus iepirkumu grozinsh tas ari viss , simpleCart ir variants!
  11. vajadzeja tad rakstit precizi kad tirgo tulkojumu latviesu valoda nevis pasu skriptu! :D puisis sapinas pats sava meistariba!
  12. liels paldies,problema tika atrisinata!
  13. ja sis css fails ir prieks lightbox efekta , /portfolio/css/portfolio.css un tiesi tapat ari /js attiecigais fails, bet to css failu pasai lapas uzbuvei kas atrodas galvenaja roota nespej nemt preti! cik saprotu tad tu man iesaki visus css/style.css un css/portfolio.css ielikt galvenaja roota ? :)
  14. martinsdudeks

    CSS

    sveiki mani nomac viena problema esmu uzkodejis lapu index.php lapa bet taagad stradaju pie portfolio lapas,bet tur sakas viena nepatikama problema,portfolio lapa atrodas jauna mape portfolio lapas links bet portfolio lapa nenem preti galveno /root/ stylesheetu,varbut kads var palidzet? sis css ir portfolio lapai! <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>gitamedne.lv // portfolio</title> <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" media="screen" /> <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> <script src="js/mootools.js" type="text/javascript"></script> <script src="js/mediaboxAdv-1.3.4b.js" type="text/javascript"></script> </head>
  15. Sveiki,nevaru tikt skaidriba ar vienu lietu,stila elementiem,cerams kad kads vares palidzet! TAS KAS VAJADZIGS PANAKT tas kas vajadzigs panakt,ar stylesheet! TAGADEJAIS STYLESHEET tas kas ir tagad , sidebars! #rightColumn { width: 370px; float: right; margin-right: 30px; margin-left: 0px; padding: 0px; margin-top: 0px; margin-bottom: 0px; } .widget { background:url(images/content.png); background-repeat:repeat; magin-right: 0px; margin-bottom: 20px; padding: 15px; width: 340px; } #sidebar { margin: 0px; padding: 0px; list-style-type: none; } .widgettitle { font-weight: normal; font-size: 14px; letter-spacing: -0.1em; margin: 0px; background-repeat: repeat; background-position: 200px left; padding-top: 10px; padding-right: 30px; padding-bottom: 10px; padding-left: 10px; background-image: url(images/content.png); border-left: 5px #FFF solid; color: #02b2d6; }
×
×
  • Create New...