Jump to content
php.lv forumi

rinalds

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

rinalds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Errors tātad kā redzams bildē jautājumu zīmju cietā vajadzēja būt pāris simboliem un "ā ē ī u.t.t.". itkā fonti atbalstīja šos burtus un man bija arī uzlikts charset=utf-8. teksts tika dabūts caur jquery funkciju .load(). kas savukārt tika dabūtu no datubāzes ar PHP palīdzību. Ko es daru nepareizi un kā to izlabot?
  2. ideja nav slikta, un es jau to daru un man jau ir daži tādi griezumi
  3. jā, bet tu zini - mūsdienās nepieredzējušiem ir ļoti grūti kaut ko uzsākt. it īpaši, ja ājiem. latvijā jau tā ir daudz censoņu kuri grib kļūt par programmētājiem(vispārīgi).
  4. esmu iepriecināts, ka jūs uzskatat ka vajadzētu paaugstināt cenu, bet esmu vēl tikai iesācējs šajā scēnā, TĀPĒC neprasu tik daudz.
  5. tātad 1. tik zema cena ir tāpēc ka esmu vēl tikai iesācējs. Protams nejau tāds kas kas tik tikko izmācijies programmēt, bet gan tāds kas vēl nav pielietojis savas zināšanas tik ļoti lai būtu ko rādīt. 2. es pašlaik netaisos veidot sazin kādus interneta- veikalus ar google-like search-engine. gribu sākt ar kaut ko mazu, tāpēc arī cena tik maza. 3. ar to cenu ir jāsaprot tas ka par šo naudu esmu gatavs būvēt mazizmēra mājaslpas. ceru ka tas atbildēja uz lielāko jūsu jautājumu daļu.
×
×
  • Create New...