Jump to content
php.lv forumi

Jecis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Jecis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tev prasa pateikt jā vai nē, un kā to pareizi, nevis iedot no gugles tantes adresīti, pēc kuras jau tiek strādāts! Tu vienkārši piedirsi manā mājā!(Piespamoji.) Te ir vispār kāds zinošs cilvēks vai vieni ļembasti un pusfabrikāti?
  2. Tas ir neaptverami! Lai es piemēram hostētu pie viņiem savu projektu, tad man bez 100 pāri latiem neiztikt. Cenas gan astranomiskas. Ārzemju serverus var noīrēt par 100$, kuri mani piemēram spēj apmierināt, tāpēc rodas jautājums, no kurienes šis cenas?
  3. Man ir jautājums/ secinājums. Vai nu šis forums ir muļķiem vai arī tiešām te nav nevien, kas par šo kaut ko zinātu. Tātad, ja nu tomēr te atrodas, kāds kas ko jēdz no šī visa tad man ir pāris jautājumi. Kā pārtūlkot šos: <IfModule mod_rewrite.c> </IfModule> "^sms/([^/\.]+)/?$" => "get.php?sms="$1" [L]" - Izceltais teksts, vieta ir pareiza? Vai tur tas [L] paliek bez "" vai ar? Un vai šis tūlkojums ir pareizs?
  4. Tad sanāk, ka šie dati neder, ja? Un nāksies rakstīt jaunas "programmiņas"?
  5. Sveiki. Kā jau nopratāt no virsraksta, tad problēma radās, kad tika mainīta projekta dislokācijas vieta. Sākuma tas tika veidots uz Apache, bet pēc tam pārvietoju uz Lighttpd, līdz ar ko kaut kas arī atteicās strādāt, precīzāk "Rules". Te ir tikai daļa no tā, kas man ir neejošs. Varbūt varat pateikt, kas nepieciešams, lai šis sāktu pilnvērtīgi darboties un parādīt to uz ši frakmenta? Būšu ļoti pateicīgs, ja būs dzirdošas ausis. Un vēlreiz paldies.
×
×
  • Create New...