Jump to content
php.lv forumi

kreizyy

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

kreizyy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tāpēc, kad uzhakot ipb 2.3.6 acp var pāris minūtēs.. ;)
  2. nu es tak nesaprotu tik daudz no šitās štelles lai dabūtu visu strādāt
  3. Tātad izdariju to ko tu teici un man bija tā.. to štelli man viag ipb 2.3.6 Admina CP.. es pamēģināju iemetu index.php failā pašam forumam, tad viss gāja, bet kad iemetu admin/index.php, tad es nekko vēl neesmu izdarijis tikai uzspiedis lai aiziet uz acp man viņš pašā augša rāda un pēc tam visu kā būtu jārda acp loginam, tikai daudz izstieptāks.. bet kad iemetu to garo, tad atkal man viņš rāda lai es visu savadu, bet es ievadiju nepareiz, tad man viņš rāda ķipa ka nepareiza parole, tikai kkā gudrāk.. un tad es aizeju uz forumu un eju atpakaļ un man viņš jorpojām rāda, kad parole ir nepareiza, un vienīgais ko es varu darīt ir izlabot paroli uz to kuru es uzrakstiju ejot iekšā, tad viņš tikai ieejiet.. btw. kad es teicu latviešu valodā es jau nedomāju lai jūs visu pārtulkojat, bet gan izstāstat kā to uzlikt un tieši man viņu vajadzētu uz IPB 2.3.6 Admin CP IESPĒJAMS, KAD ES VISPĀR IZDARĪJU KKO NEPAREIZ, JA TĀ IR TAD TIKAI PASAKAT.. UN PROTAMS VĒLAMS ARI PAREIZAIS VARIANTS KĀ TO DARĪT..
  4. sand2s tavs links liekās vissaprotošākais.. bet kāds varētu arī pastāstīt latvišu valodā kā viņu uzlikt?? būšu ļoti pateicīgs..
  5. Sveiki, tātad par tādu lietu kā HTTP autentifikāciju dzirdu pirmo reiz, bet zinu kas tas ir.. tātad es vēlētos lai man kāds gudrs cilvēks pasaka kā viņu uzlikt.. cik prasiju vienai paziņai, tad vaig .htaccess un .htpasswd bet ko iekša likt nezinu.. parcik, kad kko savajag tad mēģinu pēc iespējas atrāk visu saprast un dabūt gatavu, bet ar šo lietu nesanāk.. dabūju arī linku kur par to kkas ir pastāstīcs, bet tur daudz tāpāt nesapratu.. - http://www.httpwatch.com/httpgallery/authentication/ paldies jau iepriekš..
  6. kreizyy

    Translate

    nesaprotu ko kur jāliek.. :// varētu tad kāds pastāštīt kād ar tiem urļiem darboties? un ko tur vispār dārit?
  7. kreizyy

    Translate

    parcik neko daudz no php nemāku un to esat sapratuši, tad girbētu lai dagrevis pastāstī kkā sīkāk kur kas jāliek u.t.t, jo man galvenais ir saprsat to domu kā tas darās un tad viss aizies.. :)
  8. kreizyy

    Translate

    es vēl īsti tā pat nesapratu kā to darīt.. :/ 1 posts ir ļoti labs, jo daudziem tā ir tulkots, bet te cits atkal saka ka tas nau labs.. @daGrevis ko definē tas L_HELLO_WORLD ?? define( 'L__HELLO_WORLD', 'Hello, world!' ); define( 'L__BYE_BYE', 'Bye-bye!' );
  9. kreizyy

    Translate

    kāds varētu pamacīt, kā jatulko mājaslapa un tad kā lai uzliek kad mainās valoda.. par tulkošanu vienkārši paskaidrojat un parādat piemēru.. :)
  10. tātad cik es iesācējs saprotu, tad šitas MVC ir kkas tāds, es uztaisu headeri, menu footeri un body`ju un varu mainīt visu kas stāv viņā iekšā ja?
  11. ŠO ATRADU GOOGLE, DOMĀJU KA TAS IR KO TU GIRBI!!! UN TU TEICI KA GOOGLE NAU ---->SPIED ŠEIT<----
  12. kreizyy

    lappuses

    es gribu lai man lapas numurs rādās pa vidu + lai rāda tā kā bilde vai arī ŠEIT LEJĀ, nevis vnk lai tur pa vidu 1. stāv.. :/
  13. kreizyy

    lappuses

    es nemāku.. :P, ja tu domāji "nevari", jo uzrakstīji "nevaru"
×
×
  • Create New...