Jump to content
php.lv forumi

mysql_query

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

mysql_query's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ok! Paldies, 2 izšķir visu! Runa iet par papildus SMS sistēmu citai sistēmai kur ienāk nr. attiecīgi mob. jasūt sms.
  2. Vai ir iespējams noteikt, vai telefona numurs pieder mobilajam operatoram, vai Lattelecom (tamlīdzīgi). Jautājuma būtība, ir ar skripta palīdzību noteikt vai uz telefona numura ir iespējams sūtīt SMS.
  3. Nebīju domājis ka izvērtīsies tik liela diskusija. Jautājums bija tikai tāpēc lai saprastu kā labāk taistīt DB struktūru. Starp laukumiem vienā tabulā un (JOIN LEFT,...) ir 50/50 abiem ir savi plusi un mīnusi. It kā labāk ir JOIN izmantot, bet atkal atkarībā no situācijas.
  4. Tabula:tabula_1 kolonu skaits ir: 500 Tabula:tabula_2 kolonu skaits ir: 10 Vai šo faktu ņēmi vērā, ja tā tad ok, būs javeic testi,
  5. Vai ir starpība starp 1. un 2. variantu pieprasījuma izpildes laiku? Ņemot vērā ka 90% tabulas laukumi sastāv no INT un DECIMAL, lietojot SELECT * un ja lieto SELECT column_1,column_2 (pēc vajadzības). Ievadīto datu rindiņas abās tabulās vienāds, piem. 50. 1. Variants Tabula:tabula_1 Laukumi: column_1, column_2, column_3, column_4 ....... column_500 2. Variants Tabula: tabula_2 Laukumi: column_1, column_2, column_3, column_4 ....... column_10 Jeb, tabula_1 ir jāizdala papildus tabulās?
  6. 1. Linuxā varu darīt jebko, nav ierobežojumu. 2. šīs datu exports, imports būs javeic katru dienu, linuxā to ir paradzēt ielikt iekš cron darbiem pēc tam. 3. Ja tas būtu jādara vienreiz, protams ar MS rīkiem to izdarītu.
  7. Meklēju meklēju, tā arī pagaidām neatradu kā php mssql exportēt datus iekš faila... Turpinu meklēt, bet varbūt kādam jau tas ir zināms?!..
  8. briedis, par šo tieši domāju. Tagad jau meklēju kas un kā.
  9. šoreiz ir tā ka ka ar php konektējos klāt mssql serverim. Hm, vēl jāpadomā ko un kā. Ja būs risinājums atrasts uzrakstīšu to šeit.
  10. Situācija. Neesmu vēl meklējis, vai šis ODBC modulis ir izpildāms un linux? Serveris no kā ņemu datus: Microsoft wind. no kura tikai lasu info. Serveris kam vajdzīga šī info, Linux Tie ir divi dažādi datori, attālināti.
  11. sveiki, Situācija ir tāda kad ar PHP palīdzību ir jāizvelk no Mssql DB dati (120Mb vērtībā) un jāievelk iekš Mysql. Mssql nespēj pat selektēt visus nepieciešamos datus, ielāde vienkārši apstājas. Iekš php.ini visi nepieciešamie dati ir mainīti. Ko darīt?
  12. Cik ilgā laikā? un Kāds būtu veids lai nevarētu atkodēt paroli.
  13. Sveiki, Jautājums, vai ir iespējams atkodēt šādu paroli: $parole = $parole.$userid; md5(md5(md5(md5(md5($parole)))));
  14. Sapratu, tie var būt 4.00 / 6.00 / 10.00 / 15.00 / 20.00 Ls/h. Paldies!
×
×
  • Create New...