Jump to content
php.lv forumi

student

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by student

  1. Atradu to, ko meklēju. Paldies!
  2. Paskatījos to adresi un vēl citas, bet īsti tā arī neko neatradu. :(
  3. Sveiki! Es cenšos uztaisīt to, ka atverot kādu lapu parādās (izlec) kaut kāds logs ar kādu info vai kaut ko tml. un šis izlecošais logs būtu ar interesantu dizainu utt. šādi izlecoši logi diezgan bieži sastopami dažādās interneta adresēs un parasti tie piedāvā kaut kādu pakalpojumu ,bet līdz šim esmu atradis tikai to, kā izveidot javascript izmestus error un tāda veida lietas. Kāds varētu lūdzu pateikt, ko man izmantot un ko vispār meklēt google lai to varētu panākt?
  4. Sveiki visiem! Gribu uztaisīt to, ka neparādās lapā visi ieraksti no mysql datu bāzes, bet tie sadalās lapās. Piemēram katrā lapā pa 20. Kā to var izdarīt?
  5. student

    12 h

    Nekas nesanāk :( Un kā panākt to, lai php skripts vienkārši pārbauda un izmet ārā no datubāzes, cik ilgs laiks pagājis kopš iepriekšējās darbības?
  6. student

    12 h

    Paldies! Cerams izdosies kaut ko izdarīt.
  7. student

    12 h

    Varētu, kādu komentāru par to? Neko nesaprotu...
  8. student

    12 h

    Sveiki visiem! Veidoju tādu skriptu, kurš pārbaudītu, vai lietotājs šo darbību ir jau veicis iepriekšējo 10 minūšu laikā (šī informācija glabājas mysql datubāzē) un ja ir, tad atgriež true, un ja nav, tad atgriež false. Kāds varētu lūdzu pateikt, kādu query man izmantot?
  9. Sveiki! Es te veidoju vienu lietu izmantojot draugiem.lv pasi, bet man ir viena neskaidrība, kā izdarīt vienu lietu- Tad, kad es esmu dabūjis kāda lietotāja uid (piem.123456), kā lai izveido to, ka manā lapā rādās viņa bilde, vārds un uzvārds?
  10. student

    waring:

    Tikko uzliku uz servera un tagad aizgāja viss :)
  11. student

    waring:

    man ir uz datora - wamp serveris. Tad ko man darīt?
  12. student

    waring:

    Es nekad neesmu lietojis linux serveri. Tad lai šis skripts ietu man vajag linux serveri?
  13. student

    waring:

    Nesaprotu kādēļ neiet... Nolādēju no draugiem.lv paraugiem - http://www.draugiem.lv/development/examples.zip . Tad kas tu var būt par vainu?
  14. student

    waring:

    Viņš nevar atvērt - ;C:\php5\pear
  15. student

    waring:

    Sveiki! Es te cenšos kaut ko izveidot ar draugiem.lv pasi, bet kad cenšos palaist paraugu, kuru draugiem.lv piedāvā, tad man parādās šāds eroor: Warning: Unknown: failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0 Fatal error: Unknown: Failed opening required 'C:/wamp/www/extractor/examples/test_passport.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in Unknown on line 0 Varētu kāds man lūdzu izskaidrot, kā tikt no tā vaļā?
  16. callback.html ir kaut kas jārediģē, lai varētu apskatīt kā draugiem.lv pase darbojas izmantojot pārējos .php failus?
  17. Tad tūlīt skatīšos to.
  18. Par draugiem.lv pasi esmu daudz skatījies, bet nu nekādīgi nesanāk ievietot. Vai kādam ir kāds neliels gatavs skripts, kurā var redzēt, kā viss draugiem.lv pases skripts darbojas?
  19. Sveiki visiem! Kāds varētu lūdzu pateikt, vai ir iespējams uztaisīt tādu skriptu: Lietotājs ievada savu vārdu uzvārdu un skripts neizmantojot refresh, vai lapas atjaunošanu pārbauda, vai šāds lietotājs eksistē portālā draugiem.lv un ja eksistē, tad lietotājam parādās kaut kāds apstiprinājums un manā datu bāzē ieiet šī lietotāja draugiem.lv id. Un ja ir iespējams tad, ar ko man īsti sākt?
  20. No tās maājas lapas dabūju piemēram šādu kodu --> <script> // Set the Countdown jQuery(document).ready(function() { $('#countdown_dashboard').countDown({ targetOffset: { 'day': 0, 'month': 0, 'year': 0, 'hour': 0, 'min': 0, 'sec': 5 }, // onComplete function onComplete: function() { $('#complete_info_message').slideDown() } }); }); </script> Bet man nav nekādas saprašanas ko tas dara.Un kā panākt lai kautkas no šī skripta parādās browserī?
  21. Sveiki visiem!Es cenšos panākt lai man rādās online laiks ( tas jau ir ) apakšā zem viņa laiks,kurā norāda jebkādu laiku ( tas jau ir ).Un vēl apakšā zem viņa laiks kurš parāda cik ilgi vēl ir palicis līdz šim laikam ( tur man ir kaut kas un tā patās nepareizi ). Problēmas sākas pie laika noteikšanas.Tur man viss ir sagājis lielā putrā.Es būtu ļoti priecīgs,ja kāds man varētu palīdzēt.Bet līdz atlikušā laika noteikšanai viss ir pareizi. var hours = online stundas; var minutes = online minūtes; var seconds = online sekundes; var hours1 = ir stundas līdz cik vajag izrēķināt; var minutes1 = ir minūtes līdz cik vajag izrēķināt; var seconds1 = ir sekundes līdz cik vajag izrēķināt; var hours2 = laiks,kurš parāda cik ilgi ir vēl palicis līdz hours1; var minutes2 = laiks,kurš parāda cik ilgi ir vēl palicis līdzminutes1; var seconds2 = laiks,kurš parāda cik ilgi ir vēl palicis līdz seconds1; Šādi izskatās mans kods --> <html> <head> <script type="text/javascript"> var interval = setInterval(rekini,1000); function rekini(){ var currentTime = new Date() var hours = currentTime.getHours() var minutes = currentTime.getMinutes() var seconds = currentTime.getSeconds() if (minutes < 10){ minutes = "0" + minutes } document.getElementById("tagad").innerHTML = hours + ":" + minutes + ":" + seconds; var hours1 = 17; // Stunda kurā jābeidzas var minutes1 = 58; // Minūte kurā jābeidzas var seconds1 = 0; // Sekunde kurā jābeidzas document.getElementById("jabeidzas").innerHTML = hours1+" : "+minutes1+" : "+seconds1; // Un šajā daļā ir kaut kas // stunda if(hours - hours1 == 0){ if(minutes1 < minutes){ var hours2 = 23; } else{ var hours2 = 0; } } else{ if(hours1 - hours < 0){ var hours2 = 24 - hours + hours1 -1; } else{ var hours2 = hours1 - hours -1; } } // /stunda // minutes if(minutes - minutes1 == 0){ var minutes2 = 0; } else{ if(minutes1 - minutes < 0){ var minutes2 = 60 - minutes + minutes1 - 1; } else{ var minutes2 = minutes1 - minutes - 1; } } // /minutes // seconds if(seconds - seconds1 == 0){ var seconds2 = 0; } else{ if(seconds1 - seconds < 0){ var seconds2 = 60 - seconds + seconds1; } else{ var seconds2 = seconds1 - seconds; } } // /seconds if(minutes1 > minutes){ hours2 = hours2 +1; } document.getElementById("beigas").innerHTML = hours2+" : "+minutes2+" : "+seconds2; if(seconds2 == 0){ if (minutes2 == 0 && hours2 == 0 ){ hours2 = hours2++; if(hours2 - 1 > 0){ document.getElementById("beigas").innerHTML = "Laiks beidzies"; clearInterval(interval); } else{ document.getElementById("beigas").innerHTML = hours2+" : "+minutes2+" : "+seconds2; } } else{ minutes2 ++; document.getElementById("beigas").innerHTML = hours2+" : "+minutes2+" : "+seconds2; } } } </script> </head> <body> Tagadējais laiks: <div id="tagad">Tagad</div> Laiks,kurā jābeidzas: <div id="jabeidzas">Jabeidzas</div> Laiks līdz beigām: <div id="beigas">Beigas</div> </body> </html>
  22. student

    +1

    Nu tagad man viss sāka darboties. --> <html> <head> <script type="text/javascript"> var interval = setInterval(add,1000); var myNumber = 10; function add() { if(myNumber >= 2){ myNumber--; document.getElementById("variableVal").innerHTML = myNumber; } else{ document.getElementById("variableVal").innerHTML = "Laiks beidzies.";// Šeit ir tā rindiņa,ka izvada laiks beidzās un pēc tam interneta pārlūks lādējas visu laiku. clearInterval(interval); } } </script> </head> <body> <body> <div id="variableVal">10</div> </body> </body> </html>
  23. student

    +1

    Tādu variantu es arī mēģināju.Tūlīt apskatīšos tutorial
  24. student

    +1

    Tagad dažādi izmēģinājos,mainīju vis kautko ,bet vienalga nesanāk atrast veidu kur likt kodu,kurā notiks darbības kad myNumber būs vienāds ar 0.Un lai mājas lapa nelādējas bezjēdzīgi.Varētu lūdzu pateikt ko man nomainīt?
×
×
  • Create New...