Jump to content
php.lv forumi

krisp

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krisp

  1. Kāds nezin kādu gatavu bibliotēku ar kuru var noteikt atrašanās vietu pēc IP adreses. Bet nepieciešama tāda, kur ir arī pilsēta vai reģions ne tikai valsts.
  2. nu labi, tad var klapēt ciet šo.
  3. Sveiki! Kāds varētu pateikt, kur man jādodas, ja vēlos maksāt googlei, lai pēc konkrētiem atslēgvārdiem mana lapa būtu pirmā meklēšanas rezultātos? Nu kā tās sponsorētās lapas. Vai tas arī notiek caur adwords?
  4. Tur ir tikai lokālais 127.0.0.1 localhost
  5. Kā strādā šis brīnums http://sms/ Atveras apollo lapa. Bet jautājums, kas tas ir par domēnu, jo nav galā ".lv" ?
  6. Kāds varētu paskaidrot vai ir kāda nozīme 'www' burtiem priekšā adresei? Ir doma ar htaccess noņemt to www, lai īsāka adrese address bar`ā, bet vai tas neietekmēs, piemēram, search enginus, vai ko citu?
  7. krisp

    URL + Javascript

    Vai ir iespējams linku apvienot ar javascript komandām? Kaut ko tamlīdzīgu - www.google.lv?javascript:alert('ziņojums');
  8. ar css piešķirot text-shadow teksts vairs nav tik ass, moška tas der.
  9. Google mani galīgi samulsināja un esmu apjucis. Kad un kādā secībā jālieto stripslashes(), mysql_real_escape_string() atkarībā no magic_quotes_gpc ?
  10. Piemēram: Kā no šī -> * [ ] (autors [[http://webtech.lv/|Ingus Rūķis]])izvadās šis -> PHP programmētāja rokasgrāmata (autors Ingus Rūķis) ?
  11. Kādam gadijumā nav MySQL tabula ar vārda dienām? Varētu izexportēt un padalīties.
  12. Man ir nepieciešams ievietot vienā saitā laika ziņas. No kura saita vislabāk izgriezt to info? Bez nekāda iframe.
  13. krisp

    SMS to WEB

    Hmm, arī neslikts variants. LMT kak-raz ir pakalpojums īsziņa uz e-pastu. Būz jāpapēta.
  14. krisp

    SMS to WEB

    Sveiciens visiem! ;) Iesākumam vēlējos pateikt, ka zinu par iespējām, ko piedāvā mobīlie marketētāji un gsm modēmi. Par šiem nestāstīt. Mani interesē vai ir kāds veids kā nosūtīt sms tā, lai padotu datus serverim bez kāda līguma un papildus maksas operātoram vai kādam citam kantorim? Karoča vēlos pa defaulto sms cenu nosūtīt kaut ko uz weblapu. Ir varianti?
×
×
  • Create New...