Jump to content
php.lv forumi

kr15h

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kr15h

  1. Freelance projektiem tiek meklēts apzinīgs FrontEnd koderis kurš zina CSS, HTML un JavaScript, kā arī saprot terminu Responsive Web Design un māk risināt ar to sastītas problēmas. Svarīgas īpašības būtu spēja paredzēt sava darba ilgumu, iekļauties sevis norādītajos termiņos, kā arī izdarīt to kvalitatīvi un pēc labākās sirdsapziņas. Grafiskā dizaina iemaņas tiks būtu liels pluss. Esam neliela darba grupa, kas darbojas ar dažādu audiovizuālu risinājumu izstrādi un projektos kā svarīga daļa arvien biežāk parādās web pozīcija. Tā kā visam nepietiek laika un darba rokas - meklējam papildspēkus. Ja ir interese sadarboties, atraksti uz [email protected] Neaizmirsti pievienot portfolio.
  2. Meklēju Flash Media Server hostingu tepat Latvijā vai Baltijā. Varbūt kādam ir ko ieteikt?
  3. Jau labu laiku mani māc jautājums par to vai ir kāds gatavs OpenSource CMS risinājums priekš Flash. Rodas aizvien lielāka nepieciešamība pēc kāda ne pārāk sarežģīta freimworka, kuru būtu ērti pielāgot gan frontend pusē (saistībā ar XML ģenerēšanu), gan backend pusē (dažādu specifisku moduļu pievienošana un pielāgošana). Varbūt kādam ir ko ieteikt, ir viedoklis par kaut ko konkrētu?
  4. Svaigai reklāmas kampaņai nepieciešams izveidot mikrosaitu. Darbs iedalās 3 fāzēs: 1. reģistrācijas fāze 2. izvēlēto lietotāju aktivitātes fāze 3. datus apkopojošā fāze 1. reģistrācijas fāze - lietotājiem tiek dota iespēja reģistrēties tikai izmantojot draugiem.lv pasi vai facebook.com o-auth - sasaiste ar kampaņas twitter kontu - administrējama foto / video galerija (nav nepieciešama video pārkodēšana un ffmpeg) 2. izvēlēto lietotāju aktivitātes fāze - lapai ir publiskais un lietotāju līmenis - 1. fāzes funkcionalitāte tiek papildināta ar iespēju attēlot visu lietotāju datus vienā logā (pubkti ar info iekš Google Maps) - katram lietotājam ir aplikācija ar kuras palīdzību viņš GoogleMaps kartē var pievienot punktu ar datiem - backend moderatora panelis, ar kura palīdzību var filtrēt lietotāju pievienotos datus, apsitprināt to un piešķirt punktus 3. datus apkopojošā fāze - tiek noņemta ielogošanās iespēja - lietotāju pievienotie dati parādās GoogleMaps Šobrīd visaktuālākā ir 1. fāze, kuru būtu vēlams uztaisīt līdz 3. oktobrim. Ja tevi tas interesē, tad raksti uz krisjanis[at]rijnieks.lv, atsūtīšu detalizētu 1. fāzes tehnisko specifikāciju.
×
×
  • Create New...