Jump to content
php.lv forumi

pilots tims

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pilots tims

  1. Dažas tēmas īstenībā tādas nopietnākas, piemēram, paypal integrācija webā. Man tā liekas, ka resursi kopumā labi :) http://www.devwebpro.com/php-tutorials-utopia-13-vital-php-skills-for-every-novice-php-developer-and-solutions/ Te - http://www.tuxradar.com/practicalphp - ar šis tas noderīgs varētu būt.
  2. Super, paldies par tavām pūlēm, tas ir tas, kas man vajadzīgs.
  3. Tad sanāk, no php puses to nevar ietekmēt ? Kā tev/jums, ir kkas tāds līdzīgs bijis ?
  4. Sveiki, kāds zin, vai iespējams ietekmēt to, kā pdf fails atveras, kad atver pdf failu saņemtajā e-pastā ? pielietoju mpdf, lai taisītu pdf failus, online dokumentācijā pagaidām neko nevaru atrast. Klients saka, ka citi pdf faili, kurus saņem, atveras fullscreen, nekā manis saņemtais. īsti ar nevarēju saprast, ko vins domāja. Man liekas, ka visi saņemtie atveras vienādi. Jāpaprasa būs laikam screenshoti. pameklēju, uz ātro, nevarēju atrast, miegs ar nāk virsū :D, jāatliek uz rītdienu. Ceru, ka kāds saprata manu sāpi.
  5. Ir kādam ? Būtu, pateicīgs, ja kāds to varētu pasniegt sql dump veidā. Tiešām būtu pateicīgs. Lv valodas ir. Vadu angļu un krievu valodās, kas reāli laiku panem. Kuriem šāda līdzīga situācija ir bijusi ? Kā jūs salikāt db pilsētas un to rajonus ? Es no ss.lv panēmu un copy, paste, kas laikam nav tas gudrākais variants. Pazīstamie ss.lv nestrādā, tā kā tur prasīt pilsētu un rajonu sql dump no datu bāzes laikam ir garām. Huuu.... Jāturpina paste'ot tālāk :D
  6. Paldies par info, bet par valodām runājot, cik jums bieži ir vajadzējis, lai ar krievu simboliem vai citu valodu simboliem var saglabāt ?
  7. Cau visiem, būtu pateicīgs, ja kāds palīdzētu noslīpēt manu ideju, jo sito problēmu gribu kārtīgi atrisināt. 1) Domāju pielietot variantu ar preg_replace, kad visus simbolus nosaukumā (daļa, kas ir pirms punkta ar paplašinājumu) noņem, izņemot a-z, 0-9, "_". Tas varētu būt pieņemami, jeb tomēr kādu vajadzētu vēl atļaut ? Iespējams, ka tas ir garām priekš valodām, bet īsti nezinu. 2) Kā ir vispār ar dažādu valodu simboliem ? Arī atkarīgs no servera uzstādījumiem ? Vērts vispār iespringt par valodām ?
  8. Sveiki tauta !!! Kāds var pastāstīt, no kā atkarīgs, kādi simboli nedrīkst būt faila nosaukumā un īsti kuri, lai tas veiksmīgi augšupielādētos? Man daži simboli kā punkts un apaļās iekavas jau patraucējuši.
  9. Njā, papētīju guru.com, projekti no 50 ls uz auģšu, visur indieši piesakās, pilnīgs čau. Papētīju profilus no citām valstīm kam pieredze daudz lielāka nekā man. Teiksim 5 gadi, Gadā laikā labi ja 100 zaļos norāvis. Neizskatās cerīgi. :( Jāpapēta citi saiti, bet laikam sitā neko normāli nevarēs nopelnīt.
  10. Sveiki, kādam ir bijusi pieredze ar darba(php projektu) dabūšanu ārzemju portālos, kā piemēram www.freelancer.com ? Ja ir un kādu dabūji, tad varbūt vari pastāstīt, cik viegli/grūti tiki pie tāda projekta.
×
×
  • Create New...