Jump to content
php.lv forumi

Ome

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Ome's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tātad, ir šāds uzdevums - atsevišķam virtual hostam uztaisīt alias. Ja raksta šādi: Alias /awstats /var/www/user_name/data/webstat/host_name <Directory /var/www/user_name/data/webstat/host_name> AllowOverride All Order allow,deny Allow from all </Directory> tad arī http://another_host/awstats/ nonāk tur pat. Bet jābūt, ka tikai konrkētam virtual user - http://host_name/awstats/ Kā to panākt?
  2. Varam piedāvāt bezmaksas hostingu kādam interesantam projektam. Ja kādam tas būtu aktuāli - lūdzu, PM.
  3. Kā lai saka - par to savaldīšanu gan ir taisnība, bet līks viņs tomēr ir bijis, bet ne par to ir stāsts. Milzīgs paldies par atbildēm. php.lv rullē! :)
  4. Šķiet, ka ir jābūt kādai funkcijai, ar kuras palīdzību varētu definēt vērtības, piemēram: function_x('user_name', 'Ome'); echo $user_name // Ome Tas viss ir vajadzīgs, jo ir paliels projekts, kurā līkais programētājs izstrādājis lapu ar global_variable = on, tagad jāizdara tā, lai nevajadzētu pārrakstīt visus skriptus - tā kā lapa darbojas uz viena index.php (pamatā), ir ideja dokumenta sākumā pārdevinēt $_GET, $_POST utt. par ne masīva vērtībām. Ir kādas idejas?
  5. Manuprāt visiem brauzeriem būtu jāpiestrādā pie, ka noteiktā brīdī sistēmai kļūst par smagu iekrātā informācija un pārlūks sāk "bremzēt", tādā veidā zaudējot savu pašcieņu.
  6. Kverkagambo, jau iepriekš norādīju, ka codez piedāvājums MANI NEINTERESĒ. Kā lai panāk, lai viņš šeit nespamo? Caur šo lapu saņēmu jau 2 kvalitatīvus piedāvājumus. Līdz ar to zināmā mērā mērķis ir sasniegts. codez'u lūgšu tomēr netraucēt. Paldies.
  7. + 1 P.S. Jūs tērējat manu laiku, es tērēju Jūsu.
  8. Ir nepieciešams izstrādāt nelielu JS pielikumu esošai CMS sistēmai. Interesantus - PM. Konkrēta specifikācija atbildē.
  9. Uzņēmuma nosaukums nav paredzēts publicitātei konkrētā gadījumā. Nenopietni cilvēki ir tiesīgi kaut ko tirgot, bet mani šādi piedāvājumi neinteresē.
  10. codez, lūdzu, ierodieties rīt, no 9:00 līdz 18:00 Rīgā, Atlasa ielā 7A. Uzrādīšu Jūs interesējošos dokumentus. Tikai ļoti šaubos, ka tas Jūs interesē, jo nopietnam cilvēkam nebūs laika šeit bezgala spamot bez mērķa. Citi piedāvājumi?
  11. Godātais, man nekas nav jāpierāda. Ja vēlaties izteikt konkrētu piedāvājumu - dariet tā. Ja Jums ir minētā "kounterstraikeru" fobija, tas Jums ir jāpārvar pašam.
  12. Jāteic, ka potenciālo projektu nav tik daudz, tāpēc katrs tiek izvērtēts atsevišķi. Paldies par interesi.
  13. Ome

    local time

    Nē, servera pusē to var paveikt PHP, otrā pusē - JS. Kāpēc atšķirība? Tāpēc, ka tie ir 2 dažādi datori, kas var atrasties dažādās laika joslās, neprecīzu iestatītu laiku (parasti klienta datoram) utt.
×
×
  • Create New...