Jump to content
php.lv forumi

Zefirs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    231
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zefirs

  1. Nav tik traki ar Go darba vietām https://interum.lv/vakances , turklāt vienmēr ir opcija strādāt attālināti un pelnīt vairāk vai relokācija ārzemēm. Pēc labiem speciālistiem vienmēr ir pieprasījums.
    Ideālas valodas nav, katrai ir savs pielietojums. Man Go nepatīk error handlings, tādēļ gaidu v2 versijas izlaišanu. Ir vēl citi mīnusi, kuri tiek adresēti v2, bet tie mani mazāk uztrauc.

  2. Es minēju, ka sāks risināt kaut ko. Tā vienkārši legacy kodu vienā dienā nevar pārrakstīt.
    Parasti cenšas nodalīt sistēmas daļas atsevišķās apakšsistēmās vai mikro servisos, veco kodu refaktorēt. Dažreiz pilnīgs rewrite ir lētāks nekā censties salabot kaut ko, bet nu tas atkarīgs no projekta un finansēm. Printful gadījumā grūti spriest, sistēmu tagad tikai sāku apgūt.

    Vecus projektus uzturēt ir māksla. Būtu interesanti dzirdēt citu biedru pieredzi ar veciem projektiem un to attīstību un uzturēšanu.

  3. 7 hours ago, Njee said:

    Varbūt kāds zinātājs var pakomentēt kāds ir izveidojies Printful testēšanas tīms? Atmosfēra? Vai nav totāls bardaks? Atalgojuma līmenis no līdz? Stāvvietā vietas visiem pietiek?  Elastīgs darba dienas sākums nozīmē to, ka var ierasties laikā 9-11 vai arī var nākt kaut  7os no rīta?

    Pēc pirmajām trim dienām, kā programmētājam, secinājums tāds:
    1. Cilvēki laipni un atvērti
    2. Atmosfēra ir darbīga, bet bez saspringuma. Čalojošas sarunas darba vietā reti var dzirdē, visi rukā.
    3. Bardaks darbu organizēšanā nav novērots. Salīdzinoši labi tiek uzņemti un ievadīti darbā jaunie darbinieki.
    4. Bardaks sistēmas kodā gan pamatīgs, esmu nedaudz vīlies..  Cerams šis tiks risināts tuvākajā laikā.
    5. Lai arī uzņēmums sevi prezentē kā caurspīdīgu, bet tomēr par algām ir aizliegts runāt (līgumā minēts). Tāpēc par algām noteikti vairāk varētu pastāstīt bijušie darbinieki.
    6. Stāvvietas vairāk kā sajēgas.
    7. Salīdzinoši elastīgs darba laiks. Daudzi arī nāk uz darbu 8, iespējams kāds nāk vēl agrāk.
    8. Pusdienas uzņēmums nodrošina, patīkams bonus.

    Par testēšanas tīmu gan nevarēšu neko pateikt, neesmu tik tālu ticis.

  4. Dīvaini. Es pieteicos kā full remote programmētājs. Intervijas laikā arī man teica, ka šī ir pirmā tāda full remote vakance. 
    Pirmais mēnesis apmācībām gan uz vietas birojā būšot.

  5. Intersē:
    1. Kāda ir vadība, kolēģi, kopējā atmosfēra? 
    2. Kādas tehnaloģijas tiek izmantotas ikdienā? 
    3. Kā ar izaugsmes iespējām? 
    4. Vai komandējumi reāli arī?
    5. Vai ir kaut kas negatīvs novērots?

  6. 48 minutes ago, aaxc said:

    Ko jūs divatā ēdat pa 250€ mēnesī? Tas ir ~8€ dienā. Ja pieņem, ka es pa lēto pusdienas paēdu 3.5€ dienā * 2 tas jau ir 7€ * 20 = 140. Paliek 110€. Tad vakariņām sanāk 1€ uz diviem. Nu labi, 20 dienas vakariņās pa 4€ uz abiem būtu 80€, tad 4ām nedēļas nogalēm paliek 30, kas ir 7€ diviem uz visu nedēļas nogali. Man liekas ka vegānisms pat nav tik lēts, vai jums ir savs dārziņš Jelgavā?

    Nepērku es pusfabrikātus vai citus sūdus, iepērkos reizi nedēļā cash&carry or tirgū. Pērku uzreiz lielos kvantumos - daudz lētāk un mazāk jābraukā pa veikaliem tērējot savu laiku. Pusdienas ņemam līdzi uz darbu. Ērti, ātri, izdevīgi un garšīgi. 

  7. Strādāju Rīgā, dzīvoju Jelgavā. Dzīvokļa kredīts + komunālie  = 300eur/men, braucu ar auto divatā  = 150eur/men, patīk gatavot diviem = 250 eur/men. Easy!

×
×
  • Create New...