Jump to content
php.lv forumi

akonens

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by akonens

  1. Sveiki - ceru ar atbalstu. Izveidoju navigāciju - responsīvu un esmu sapratis ka flex var bīdīt dažādās virzienos containerus. Man ir <nav> ar vairākiem <ul> kur iekšā protams iedaāš <li> lists. Pašu containeri stilou ar justify-content:space-between; un <nav> <ul> ar display:flex. Flex smuki sakārto katru <ul> noteiktās vietās. Bet kā kā es var specifiski norādīt lai tas <ul> nobīdās pa labi vai pa kreisi? (specifiski vienu) <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <title>Test.Flexbox</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/photos.css"> </head> <body> <div class="wrapper"> <nav> <ul class="nav-logo"> <li><img src="./img/coollogo_com-616278.gif" alt="" /></li> </ul> <ul class="navigation"> <li><a href="index.html">Sākums</a></li> <li><a href="">Fotosesijas</a></li> <li><a href="">Portfolio</a></li> <li><a href="">Vīzīja</a></li> <li><a href="">Video</a></li> </ul> <ul class="social"> <li><a href="" class="fb">Facebook</a></li> <li><a href="" class="tw">Twitter</a></li> </ul> <ul class="categories"> <li><a href="">Kategorijas</a></li> <li><a href="">Kontakti</a></li> </ul> </nav> </div> </body> </html> *{ font-family: verdana; margin: 0; } body{ background: #eee; color: #333; margin: 0; } .wrapper{ width: 100%; margin: 0 auto; flex-flow: row wrap; } /* menu base styles */ nav ul li img { height: 37px; } nav{ background: #333; justify-content:space-between; } nav ul{ list-style-type: none; padding: 0; } nav a{ text-decoration: none; text-align: center; color: #fff; display: block; padding: 10px; } nav a:hover{ background-color: #555; } /* social menu base styles */ a.tw{ background: url(../img/tw.png) no-repeat center; background-size: 80%; } a.fb{ background: url(../img/fb.png) no-repeat center; background-size: 80%; } .social a{ text-indent: -10000px; margin: 0 auto; } .social{ max-width: 80px; margin: 0 auto; /* do at end */ } /* grid vs flex base styles */ /* flex styles */ nav ul.social li{ flex: 1 1 0; } nav ul.social{ flex: 1 1 0; display: flex; } .navigation { } .social { } .categories { } .nav-logo { padding-left: 90px; } @media screen and (min-width: 768px){ nav ul{ display: flex; } nav li{ flex: 1 1 0; } nav{ display: flex; } ul.social{ margin: 0; } } /* end media 768 */
  2. akonens

    clear:both;

    Kā ievietoju pie bildes padingu vai margin u.tt tad nobūk visi layouti.
  3. akonens

    clear:both;

    Gribēju saprast kad tieši floati ir jānotīra ?
  4. Izdzēsu visu file maneger un tad aizgāja.
  5. Vai ir iespēja restaurēt Cpanelī / file manager / lai viss būtu kā no paša sākuma?
  6. Kad gribu pievienot CMS ''WORDPRESS'' uzmet šādu logu. The following errors were found : Installation cannot proceed because the following files already exist in the target folder : .htaccess Please delete these files or choose another folder.OR Select the checkbox to overwrite all files and continue P.S iegāju file manager un izdzēsu tādu bet tikuntā rāda to logu/ kapēc ?
  7. uploudoju to mapi visu bet kad gāju uz saitu uzmeta ''Error establishing a database connection'' Sapratu kad ir jāaizpilda wp-config-sample.php un tur rakststīts šis un varbūt varētu uzrakstīt lv valodā kas tur jārakstsa un kur to var dabūt. :) // ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** // /** The name of the database for WordPress */ define('DB_NAME', 'putyourdbnamehere'); /** MySQL database username */ define('DB_USER', 'usernamehere'); /** MySQL database password */ define('DB_PASSWORD', 'yourpasswordhere'); /** MySQL hostname */ define('DB_HOST', 'localhost'); /** Database Charset to use in creating database tables. */ define('DB_CHARSET', 'utf8'); /** The Database Collate type. Don't change this if in doubt. */ define('DB_COLLATE', '');
  8. Atradu saitu http://lv.wordpress.org/ bet neizpratu kārtīgi. + man ir hostings... Sapratu to ka tā mape visa ko lejupielādēju man ir jāuplodo uz savu file maneger serveri ?
  9. Ir hostings uz hoste.lv Varbūt kāds varētu uzrakstīt rakstu kā CMS/wordpress varētu uzlikt LV valodā ? Skatījos ''google'' bet tur raksti tikai par citu iespēju bet ne tiešu kā uzlikt caur hosting.
  10. Vai ''hoste.lv'' ir labs hostings ? No kā atšķirās labs un slikts hostings? Pēc kā to var saprast kad viens hostings būs labāks par otru bet tomēr tam pirmajam ir neirobežots skaits datubāzēs,e-pasti,trafiks,domēni u.tt bet otram ir viss tas pats un dārgāks bet saka ka viņš ir slikts hostings/ pēc kā to nosaka ? P.S Būtu labi ja jūs uzrakstītu savu iemīļoto hostingu un kapēc.?
  11. Paldies par atsauksmēm. :) Sapratu to ka tad palikšu pie tā wordpress.
  12. Aptauja. Biju apskatījas daudzas tēmas un tā arī nesapratu kurš CMS būtu labāks Joomla vai Wordpress ? Varbūt kāds gudrāks varētu uzrakstīt katra cms sliktās un labās puses. Un kurš no šiem varētu būt labāks cms priekš biznesa saitā kā piemēram ''bilesuserveriss.lv''
  13. Sveicinati.ejot uz phpMyAdmin man uzmetas error logs- varetu ludzu paskaidrot kas jadara lai vinu nocerstu ?
  14. akonens

    DMZ error

    Sveicinati man ir liela problema ar failu lejupladi. Lejupladejot lielus failus man uzmet DMZ error. Saistits kautkas ar modemu un ip adresi. Logo:
×
×
  • Create New...