Jump to content
php.lv forumi

PH-Pists

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PH-Pists

  1. Mans ieteikums. Sakārto zināšanas pēc līmeņa, kurā to pārzini, piemēram, ballēs no 1 līdz 10! 1 - pilnīgs iesācējs! 10 - maksimāls guru, zin VISU par attiecīgo tehnoloģiju un prot to perfekti pielietot un uzrādīt darbus! Tad var uzskaitīt stiprās puses un mazāk stipras puses, īsāk sakot - loma projektos!
  2. PH-Pists

    WEB APP

    Sāc ar tutoriāļiem, konkrēti w3schools.com. Un nav tāds "no nulles" vai "šo to saprotu"! Programmēšanā ārkārtīgi svarīgi ir stingri pamati un pie tiem tev nāksies atgriezties un atgriezties un katrreiz apgūt ko jaunu, atkārtot ko tādu, ko raksta pilnīgās ņūbu grāmatās! Tieši tā, pat eksperti to dara, jo ir lietas, ko viņiem vajag atkārtot! Tiesa gan, viņi nelasa ņūbu grāmatas vairs, bet specifikācijas utml.
  3. Uldis, tu tomēr izteicies pārāk aptuveni, nepieminot svarīgas nianses. Tātad, pareizāk būtu attiecībā uz interneta projektiem Latvijā: Ieguldot 25Ls, tiešām neko neiegūsi (vienīgi zaudēsi vismaz 25Ls), ieguldot 2500Ls tu VARBŪT atpelnīsi, ar nosacījumu, ja ideja būs izdevusies. Ieguldot 250000Ls, tu visdrīzāk neatpelnīsi to Latvijas robežās vai arī atpelnīsi ar neadekvātu zemu peļņu!
  4. Jā, bija smieklīgi, pateicoties codez! Bet topika autors nav ne paranoiķis, ne kāda slepenā dienesta mājaslapas administrators! Nē, viņš ir vienkārši ŅŪBIS (newbie) un viss! Starp citu, ja nopietnāk par tēmu, tad jebkura normāla web-developera interesēs ir neslēpt izejas kodu ne saviem javascript'iem, ne css'iem, it sevišķi, ja viņš pats tos uzskata par ģeniāli labiem un optimāliem! Gluži vienkārša iemesla dēļ - tālredzīgs (labs) web programmeris sapratīs, ka web's kļūs labāks, ja visas tās viduvējības, kas sauc sevi par "web programmeriem", vismaz KOPĒS izcilniekus, ja ne paši par tādiem kļūs, attiecīgi - tas tomēr paaugstinās vispārēji globāli web saitu sources kvalitāti!
  5. Lai meklētu līdzīgu, tev jāņem vārda sakne un jameklē pēc tās!
  6. Ņem vienu no šīm tehnikām: http://www.devwebpro.com/25-rounded-corners-techniques-with-css/ Un ies uz visiem pārlūkiem! codez - ja tev lapa nodarbojas ar biznesu (POHUJ bļē ar kādu - atvainojos par valodu), tad tu nevarēsi pateikt "ejiet dirst" aptuveni 50% potenciālai auditorijai (tas cipars var būt lielāks, var būt arī krietni mazāks), tāpēc nāksies vien optimizēties priekš IE DIEMŽĒL! Protams, hobija lapai ieteiktu vispār profilakses pēc neatbalstīt nevienu IE versiju, jo tās visas ir MĒSLS! :)
  7. Es gan ieteiktu rīkoties vienkāršāk! Neatbalstīt IE, kura versija ir zemāka par 7 (vismaz pagaidām, kaut arī IE7 arī ir drūms mēsls)! Un IE6 jūzerim pasniegt sekojošu uzrakstu: "Your browser is shit you fucking asshole! Shut up and download one of the new browsers - Chrome, Firefox, Opera or Safari!"
  8. Nabadziņš, kam vajag to tavu CSS, ja visādos CSS triku saitos ir pieejami pasaules līmeņa ekspertu idejas un darbi PA BRĪVU! Kam vajag to tavu ņūba CSS pasaki man? Tikai un vienīgi varbūt tādiem pašiem ņūbiem kā tu! Īsti meistari no zaudētājiem nezog!
  9. Paši savā lapā viņi ir ielikuši, ka meklē SEO optimizāciju pa 25 Ls! :D Nu ko, zeltarokas.lv - paredzu jūsu biznesam ļoti īsu mūžu! Ne tur ielīdāt, ne paši saprotat, ko varat un ko darat! Ar "lētumu" tikt virsotnēs var tikai vai nu caur ārkārtīgi plašu paziņu loku, vai arī ar oriģinālu ideju, citādi tikai ar pamatīgiem resursu ieguldījumiem! Izskatās, ka zeltarokas.lv nav neviens no šiem, bet viņi cer izkonkurēt jau esošos "darba portālus" šai nožēlojamā LV tirgū, kas nevar pastāvēt tikai uz pakalpojuma sniedzējiem savā starpā un vietējiem tirgotājiem, kā jūs to nesaprotat? Vajag EKSPORTĒT gan pakalpojumus, gan produktus, gan jaunradi!
×
×
  • Create New...