Jump to content
php.lv forumi

mangarsocepumi

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mangarsocepumi

  1. f3llony lai arī te esmu īsu laiku, bet varēji jau necensties, jo ne ar kādām gudrībām tu neesi izcēlies, kaut kāds atsaldēts dārzenis, vajag varbūt tev dabūt brīvu dienu no datora savādāk spiež uz tavām smadzenītēm.
  2. Draugiem.lv strādājot ārpus bonusiem, kas ir pusdienas pa velti ir vēl vesels saraksts ar bonusiem, nesaprotu to nostāju, ja negrib strādāt tur, šaubos vai kādā citā uzņēmumā, kas ir Latvijā var nopelnīt mazāk kā draugos, ja nelaid luni un esi tiešām advancēts programmētājs. F3llony vairāk noskaidro un tad sāc runāt tās muļķības..
  3. Paldies, tagad viss ir skaidrs, bet ja gribu savienot html/css failus ar php tad html/css failiem arī jābūt htdocs mapē? Un, kas labāks xampp vai wamp vai tas katra paša ziņā, kurā vieglāk darboties? un vai ir tādi plusi vai mīnusi, kas ir vienam, bet nav otram?
  4. xampp man aiziet, bet verot vaļā localhost viņš uzreiz automātiski aiziet uz http://localhost/xampp/kapēc tā? un arī direktorija, kur jāliek php faili man nav zināma, wampā tāda www, šeit nezinu, kur, palīdzību lūdzu.
  5. Un arī klāt vēl viens jautājums, cik lielām zināšanām ir jābūt vai darba pieredzei, lai sāktu vispār tur strādāt? Un vai neņem kaut, kādus zaļos, kas nesen sākuši mācīties un tad viņi redz - šitas normāli progresē un varam paturēt?
  6. Lūdzu palīdzību! Varbūt kādam ir zināms, ka šeit ir pamācība, kā visu izdarīt līdz sākt kaut ko kodēt php un redzēt, kā tas izskatās. Itkā centos darīt pēc pamācības youtubē, kā uzstādīt serveri, bet nekas man nesanāk un nav pirmā reizi, vienmēr ir bijuši kaut kādi gļuki. Cik sapratu vajag no sākuma uzzinstalēt xampp, pēc tam wamp, xampp sanāca uzzinstalēt un startēt arī, bet localhostā man neko neuzrādīja. Un ieinstalējot wamp itkā viss ir ok, bet verot vaļā wamp izmet šādu erroru. Un nepalaižas abi divi, bet gan tikai viens un ikona nav zaļa, bet gan orandža..nezinu ko darīt.
  7. privāti, ja nepieciešams logo. par cenu vienosimies, nekas liels.
  8. Liels paldies par ieteikumiem, nezināju tādas lietas, bet vēl, jo projām gaidu kādu cilvēku, kas pakritizēs un pateiks ko, kā labāk veidot :) Bet vispār priekš pirmās lapas nav slikti? :) Un vai tiešām kodā nav bardags un vai to nevar uzrakstīt uz pusi mazāku koda ziņā ? Kā arī iespējams kāds var paskaidrot, kas īsti ir HTML5 nu piemēram, kā tas atšķiras no iepriekšējām HTML versijām?
  9. Tātad draugi ir negulēta nakts un pirmo reizi esmu izveidojis savu pirmo web lapu, mazliet pasvīdu, bet visā visumā viss nogāja gludi, gribētu dzirdēt jūsu viedokli, kritiku, ieteikumus, ko kā labāk varbūt uzlabot, ko mainīt, vai kodā nav šausmīgs bardags un vai to css ko uzrakstīju es vai viņu nevar uzrakstīt uz pusi īsāku, ja ne vēl vairāk ^^ Palūgšu uzreiz cilvēki neesiet ļoti skarbi, tas ir pirmais ķēriens pie programmēšanas. Lūdzu kritiku, ieteikumus, visu uzklausīšu, zinu ka kods ir miskastē metams, jo css varētu uzrakstīt uz pusi īsāk Arhīvu varam novilkt šeit un būšu patiesi laimīgs, ja to izdarīs vairāki cilvēki un paskaidros ko vajadzētu darīt labāk, vai pareizāk vai kaut kā tamlīdzīgi. ŠEIT ARHĪVS http://www.bildites.lv/images/xjazvve4mywzv4lppkcn.png http://www.bildites.lv/images/rpqr5y67d26td963wxz8.png http://www.bildites.lv/images/23luzmunegcmjb0antx.png nesanāca ielikt sakarīgi bildes, jo kropļoja foruma izmēru. Liels paldies tiem, kas ieteica un kaut kādā veidā palīdzēja!
  10. Es saprotu, es labrāt sākšu ar jebko, bet tikai 1, nevis 5 uzreiz, jo tā es neko nesapratīsu un visu jaukšu, tad lūdzu varētu kaut kādus linkus šeit, pat forumā vai citur, kur var apgūt cs++ valodu?
  11. Varbūt vari arī minēt, kur es to varu sākt trenēties darīt un varbūt kādu vieglāku un vienu, jo ja sakšu ķerties visam klāt tad būs bardags manā galvā.
  12. Sveiki, vislaik ir bijusi vēlme sākt nodarboties ar kodēšanu valodām, esmu pilnīgs iesācējs tapēc gribētos no jums iesācējiem/profesionāļiem dzirdēt padomus ar ko sākt, ar kādu valodu vieglāk, kur to apgūt varbūt uzreiz iedot man kādas konkrētas adreses, kur jūs to esat labāk apguvuši. Pats no valodām neko nesaprotu, tik daudz cik uztaisīt ucoz webu, kas saprotu ir vairāk, kā nožēlojami, nevis kodēšāna, jo tur jau viss ir gatavs. Nu gribētu dzirdēt sīku izklāstu no jums par to cik lielas iespējams ir man izaugt šajā jomā, jo tiešām gribētu nodarboties ar to nopietni. Visu labu, ar visu to labāko Gatis.
×
×
  • Create New...