Jump to content
php.lv forumi

theCr1me

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

theCr1me's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. aha , lai es maksatu par kadam 10-20min darbu? Es saprastu , ja es prasitu , lai man visu webu uzmeiko un taaa , tad es saprastu , ja runa butu par finansem! bet ne jau tiri par includoshanu .........
  2. nu blaviens , ja tev ir tik gruti , tiesham gruti , vnk includot , nu tad ko tu vel te peries , varbut te atradisies , kads sakargs cilveks , protams sakarigaks par tevi , kas panjems un ari palidzes nu! Kur problema? Tur ta lieta , kad tadas nav ...... P.S. - Neviens par tavu izdruku nerunaja + kada sakara vispar to tu piemineji? Ja nemaldos , tad es prasiju palidzibu , KAS VAR PALIDZET par includoshanu un ja nemaldos , tad par naudu neko nerunaju un nemaz to nepiemineju , cik man redzams , tas nozime to , kad kapeikas netiek izsniegtas .... bet ja jau ir tik gruti includot , nu blaviens nu , nu okei! neraksti , gan atradisies kads , kas includos tava vieta UN PAR BRĪVU!!!
  3. nu tapec , kad pirms kada laika , man pazistams , ari uzstaisija vienu dizainu , kur caur TW lika man visu , pagaja kadas 20min , bija includots viss! Prasiju , vai vins nevar tagad to izdarit velreiz , bet teica , kad vares kaut kur pec nedeljas tikai , tapec ari jautaju jums , vai nevar atrak , jo atrak , jo labak!
  4. par includoshanu , tu prasi vel $$? :D vot brinumi notiek :D
  5. Man tapat par so ne silts , ne auksts! Es tapat neko nesaprotu! Tapec es ludzu palidzibu , vai kads varetu palidzet un sataisit visu?
  6. http://84.237.224.2/test/forums.php centos includot forumu , bet nesanaca , radas shadi , + weba dizains galiga ***** , + weba krasa vispar pazudusi :D
  7. nesaprotu gan , tapec ari prasu palidzibu kadam , kas varetu palidzet!
  8. nu includot forumu iekš mājas lapas! un vel dazus php failus includot , uzpiezot uz augša uz navigāciju , viss paliek tai paša mājas lapā , neizejot ara no tas! Nu , domāju , kad saprati , ka tas ir domats includoshana!
  9. Kāds nevarētu izpalīdzēt ar includošanu? paša zināšanas ir mazas , tapēc lūdzu palidzību! dizains ir izveidots u.tt , atliek tikai includot , ludzams palidzet skype - theCr1me
  10. es centos includot , man sanaca shadi - http://84.237.224.2/forums/index.php , viss juku jukām!
  11. Esmu šeit pirmo reizi , tapēc nezinu , kur , ko rakstīt! Pasaku uzreiz , kad neesmu nekads php pārzinis , varētu teikt , kad zināšanas ir 0 līmenī! gribēju pajautāt kadam , vai nevarētu man palidzēt includot dazas lietas ieks mājas lapas? dizains man ir uzstaisīts , bet nav laika includot , pats neko nemāku , tapec jautāju pec palīdzības!
×
×
  • Create New...