Jump to content
php.lv forumi

Yogurtinsh

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Yogurtinsh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cik Tev tāds izmaksātu uztaisīt? :)
  2. Pagaidām testēju smscoin, bet nekas sakarīgs tur neizskatās jo piedāvā javascript kodu kuru var embedēt lapā. Es jau biju uzrakstijis eksteria itkā pagaidām sakarīgi, pagaidām nezinu kā palaist uz video, bet vienigi esmu meiģinājis iekš WIRECAST caur chromekey + external displey, tad sanāk, bet taka negribas turēt papildus monitorus turēt. Varbūt kādam ir kads kods kurs vienārši izmet lapa USERNAME: Tavs Texts ?
  3. Sveiki, es ceru kad php.lv būs daudz zinošāki cilvēki, kā B0TĀ(punkts)lv. Es gribēju vaicāt kurš būtu labākais variants prieks sms čata, takā man būs ikvakara interneta translācijas, man vajadzīgs kautkas interesants, domāju sms čatu laist zem video, vai Mobilie Pakalpojumi.lv piedāva izveidot sms chata kodu, vai arī izmantot kadu krievijas servisu kas piedāvā sms chatu? Chats domāts prieks LV. Paldies! ;)
  4. esmu rakstijis ar roku, bet saglabāju utf-8 daru tā vienmēr kad rakstu ar roku, un datubāzes viss ir kartība, tagad vienkārshi ierakstiju ar roku s&.#.2.5.7.;kums un tagad iet, viss strāda idēali kad no adminstrātora paneļa raksta vai pievieno sadaļas, bet tas HOME (sākums) tur nav visspar, tapēc dabuju ar roku rakstīt klāt. un man vel mazliet būs japārtulko moduļi lapai un ar tiem ir tas pats kad ar roku labo rādās ? zīmes kaut ir saglabāts utf-8.
  5. datubāzēs saliku visus uz utf8_general_ci viss stradā ideāli tikai kad manuāli laboju to vienu HOME uz Sākums rāda to jautājumu zīmi kaut ari saglabāju utf8 un ari tanī .php ir <META http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf-8"> :(
  6. Sveiki, šodien nolēmu mazliet patestēt wordpress (3.0.3ver) dabūju arī latviešu valodu, strādā viss ideāli izņemot to kad laboju HOME uz Sākums bet viņš man mājaslapā rāda S?kums, bet visas citas sadaļas rāda normāli, labojot saglabāju utf-8 viss strādā ideāli tikai to manuāli labojot header.php failā viņš nerāda normāli plus vel 3/5 pc rāda viss normāli kā man,bet 2 nerāda normālu encodingu rāda ar ķeburiem. Es gribēju paprasīt varbūt kādam ir bijusi šāda problēma varbūt kāds padalīsies ;) paldies rekur ir attēls
×
×
  • Create New...