Jump to content
php.lv forumi

edgarsj

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by edgarsj

  1. Sveiki! Infogram meklējam izstrādātājus, backends - node.js/mongo/(mysql), frontends - backbone, raphael, canvas utt.. Mazliet detalizētāk un angliski - https://infogram.workable.com/jobs/14119 Interesentiem ieteicams pieteikties šeit (ar LinkedIn visātrāk) vai arī uz epastu - edgars uz infogr.am Atalgojums nozares līmenim labs (protams, atkarīgs no pieredzes), bet drošvien kasino un ātro kredītu industrijā nedaudz labāks. Par kolektīvu un darba vidi papildus var apjautāties arī mr. nemec.
  2. Loģiski, jo funkcija tiek izsaukta, ielādējot lapu. Tad jau tās dublētās rindas nav. Dublētajām vajag izsaukt, lai izpildās pēc dublēšanas
  3. Nepateica līdz kura gada maija beigām ir termiņš.
  4. edgarsj

    PHP meetup

    Man gan šķiet, ka vispār jau garā Lieldienu weekenda vidū nav pats labākais brīdis šāda tipa pasākumiem. Bet ko nu es zinu.
  5. edgarsj

    PHP meetup

    Sorry, Matīs :) Par savu feilu jau sapratu tieši pirms šīs diskusijas atvēršanas.
  6. edgarsj

    PHP meetup

    Mārtiņ, tev nešķiet, ka tas ir atkarīgs nevis no vietas, bet no cilvēkiem un pasākuma organizētājiem?
  7. edgarsj

    PHP meetup

    Erm, kas tieši ar to domāts? Ņemot vērā, ka Techhub praktiski visi pastāvīgie galdi ir aizsisti, tad drīzāk kādam tomēr vajag gan, nevis nevajag.
  8. FWIW palasot atsauces tīmeklī, no augstāk minētajiem pagaidām esmu palicis pie AngularJS savām vajadzībām.
  9. Tak būtu vēsturiskos datus apskatījies ;)
  10. Ka topics atvērts zem nepareizās tēmas.
  11. Techhub, starp citu, šobrīd praktiski nav brīvu pastāvīgo darbavietu. Maksa par galdu mēnesī - 80 Eur. Cilvēki zināja stāstīt, ka tas nenosedz kopējās ofisa izmaksas, liela daļa tiek apmaksāta pateicoties sponsoriem (LMT, Telia, Draugiem). Ar dažiem ofisa biedriem jau ir spriests, ka varbūt jāizveido mini techhub kopija, lai (kopā) būtu vairāk vietas. - Tas par to kāpēc jaunu Techhub var un vajag veidot. Un "Techhub ir sterila vide, kurā tiek sagaidīti jau pelnoši un stabili uzņēmumi" ir vairāk kā nepareizi. Startupi pēc būtības nav pelnoši / stabili un tur principā tikai tādus atlasa kā biedrus. Drīzāk tur nav aicināti vienkārši freelanceri, kas savu laiku pārdod citiem uzņēmumiem, kam tieši noderētu alternatīvs birojs. 1. Ko Jūs vēlaties redzēt/saņemt šādā vidē, šeit varat izkratīt brīvi savu sirdi. Jo vairāk uzzināsim par Jūsu vēlmēm, jo labāk spēsim tās apmierināt? Gaiša, plaša darbavieta. Pietiekami ērtas mēbeles sēdēšanai. Openspace / cubicles, jo atsevišķi kabineti sanāks padārgi, bet tad vismaz viena maza telpa, kur aiziet pa telefonu parunāt un 1 sapulču telpa ~5-7 cilvēkiem. 2. Ja būtu jāizvēlas vieta/lokācija, kur tā būtu? Rīgas centrs? Pārdaugava? Kādēļ tieši tur? Klusais centrs. Dzīvoju netālu :) Ja kaut kur ārpus centra, tad ar bezmaksas autostāvvietu. 3. Ja ir kas tāds, kas Jums nepatīk šajā idejā, pastāstiet, lūdzu, kas tas ir. 4. Cik bieži Jums būtu nepieciešams strādāt šādā vietā? 5 dienas nedēļā, vai arī tikai dažas stundas nedēļā? Pēc pieredzes ar Techhub - 50/50. Un ļoti noder sapulču telpa vakaros, kad varam savākt visu projekta komandu. 4. Ir pieredze strādājot citur( Techhub,inkubatoros, darbīncās)? Padalieties pieredzē :) Kas tieši interesē? Ir patīkami, ka ir sapulču telpas, virtuve ar Venden ūdeni, tēju, kafijas automātu. Samērā kluss, kad cilvēki tiešām strādā (openspace nebūtu labi, ja būtu cilvēki, kam darbs sastāvētu no garām telefona sarunām). Labi krēsli un vienkārši galdi. 5. Protams, lai segtu uzturēšanas izdevumus ir nepieciešama dalības maksa. Cik Jūs būtu gatavs par šādu vidi maksāt, izejot no tā cik bieži Jūs to apmeklējat? Par Techhub maksāju 80Eur ~60Ls. Plus mīnus līdzīgi cipari būtu ok.
  12. Katram savs. Tāpat kā programmēšanas valodas ;)
  13. Šitie džeki forši, droši var pieteikties.
  14. man quote ar chrome / firefox nestrādā. citus pārlūkus nemēģināju
  15. Jāatzīst, ka ar auto izdevumu norakstīšanu ir čakars. Es gluži vienkārši izvēlos auto lietot kā privāta persona. Then again, man nav vizītes pie klientiem ar auto, braukšana kaut kur > pāris km darba jautājumos. Bet ja būtu, tad iespējams tāpat būtu labāk vairāk samaksāt nodokļos, nekā čakarēties ar visām tām ceļazīmēm utt.
  16. Grāmatvedis noteikti ir vajadzīgs sākotnējām konsultācijām, bet ikdienas lietās var iztikt bez. Mierīgi savus pāris darījumus mēnesī grāmatoju 24balance.com un dzīvoju bez bēdām. Kā saņemt virs 500Ls mēnesī: Vienkārši 9% no ieņēmumiem (apgrozījuma), pēc tam vari izmaksāt sev 500Ls, pirkt datoru(s), maksāt par internetu, domēniem, telpu īri, gada beigās pāri paliek peļņa. Nomaksājam 10% (ienākuma no kapitāla nodoklis) un pārējo izmaksājam sev dividendēs. Ja nevaram sagaidīt gada beigas, tad pa vidam piešķiram sev aizņēmumu(s), ko no dividendēm pēc tam atdodam.
  17. Tieši tas, ko teicu - nav produkcijas versijas :) Bez Django ir tādi rīki kā Pylons, Flask un vēl kaudze citu. Bet, jā, Django ir populārākais. Produkcijā pārsvarā vēl joprojām izmanto Python 2.7, pāreja uz Python 3 notiek lēnām, domājams vēl gadi divi jāpagaida, lai vairums jauno lietu būtu uz Python 3. Bet mācībām, izstrādes procesam vari mierīgi ņemt Python 3 un to eksperimentālo Django versiju. Un var mierīgi neiespringt par mod_wsgi uz Windows. Vienkārši no komandrindas palaidīsi iebūvēto webserveri un viss strādās.
  18. Erm, lasi vēlreiz. Django nav produkcijas versijas priekš visas 3.x sērijas. Ja tas ir vajadzīgs tieši izstrādei, tad python galam mierīgi var iztikt bez apache, ar Django (vai cita frameworka) iebūvēto serveri. Tas arī automātiski restartēsies pie koda izmaiņām. Ar apache var izlīdzēties statisko failu (bildes, css, js, etc) servēšanai, lai būtu ātrāka ielāde.
  19. Vai tiešām vajag Django un Python 3.3? Django vēl nav produkcijas versijas priekš Python 3.
  20. +1 ar APEX protams strādāt var, bet tērēt $ par šādu mirstošu pasākumu.
  21. edgarsj

    git

    Ir draudzīgāks, bet git tomēr ir kļuvis par tādu standartu. Tāpēc labāk lietot git, jo vēlāk nākotnē tāpat visticamāk nāksies.
  22. edgarsj

    Atalgojums

    Fair enough, laikam būs jāsaņemas un jāatlicina laiks tevis minētā testa aizpildīšanai. Pēdējoreiz ko tādu darīju sen un tur ne tuvu nebija tie sociālie aspekti.
×
×
  • Create New...