Jump to content
php.lv forumi

AigarZs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AigarZs

  1. Kādam jaizskatās tam scriptam tieshi foruma postā, lai vinš pilnvērtīgi strādātu.. Varbūt izklausīsies stulbi, bet kur īsti ir BODY un HEAD mājas lapai... īsti nesaprotu ...Cerams, ka sapratīsiet mani!! :)
  2. Problēma tāda, ka neiet Script ne Jaunumos, ne Forumā.. Iet tikai tad kad izveido jaunu lapu..Proti tagad lapā izveidoju Forumā sadaļu adminstrācija un tur vel iekšā Kontakti... Domāju tā: Vārds, Uzvārds. Email: Skype : ( UN ŠEIT ielikt scriptu kur parāda Skype statusu, bet Forumā neiet, cik noprotu tad neiet neviens scrpits) Scripts ir šitāds: <script type="text/javascript" src="http://download.skype.com/share/skypebuttons/js/skypeCheck.js"></script><a href="skype:aigarsfeteris?chat" onclick="return skypeCheck();"><img src="http://mystatus.skype.com/smallclassic/aigarsfeteris" style="border: none;" width="114" height="20" alt="Mans Skype statuss" /></a> Palīdziet Lūdzu!! :)
  3. Eu kur shis scripts iisti ir jakopē, lai vinsh stradatu?
  4. AigarZs

    Palidziet

    Izmantoju Javascript ... kādu laicinju atpakaļ gāja, pirms tam arī strādāja IETEIKT DRAUGIEM Scripts, bet tagad arī tas neiet :( ... Mājas lapa ir http://spc-dangas.totalh.com
  5. AigarZs

    Palidziet

    Par Script* Chaw.. Proti problēma man tāda, ka es sākumā jeb jaunumos nevaru vairs ielikt Scriptusm,kas tur varētu būt par problēmu?? Uztaisot Lapu (Piemeram - TEST) tur saliekot scriptus un izlabojot tekstinus man viss iet, bet neiet tieši Jaunumos.. Sākuma lapa(news.php)
×
×
  • Create New...