Jump to content
php.lv forumi

NegantsLV_

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

NegantsLV_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Lai ko daritu nevaru uztaisit pareizi bez erroriem. Ludzu kads var uztaisit ka butu jaizstas shim opentable("Top Teams"); lai nebutu nevienu erroru!
  2. Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting ',' or ';' in /rpanel/user15/htdocs/functions/account/user.php on line 373
  3. Tas neko nemainija. Tas pats errors radas!
  4. Man nesanak :D Vari ludzu uzrakstit ka izstitos sheit opentable("Top Teams"); Lai saprastu un viss butu kartiba!
  5. Ir arī vieglāks risinājums? To man ieteica, kas kodeja to mājas lapu. Pats tad neko nezināju!
  6. Tās ir vienīgās vietas! Nevar palīdzēt bet kkādu huiņu rakstīt? šeit domāts palīdzēt nevis teikt lai beidzam.
  7. Tjipa ja es uz tiem TABLE uzlieku shadu <?=$language['028'];?> piemeram, man uzreiz sak mest errorus! Ko man vajag izmainit <?=$language['028'];?> lai nemestu neko un viss stradatu.
  8. echo '<table width="100%" cellpadding="1" cellspacing="0"><tr><td width="40%">Team name</td><td width="20%">Captain</td><td width="20%">Points</td></tr>'; opentable("Top Teams"); Šajām vietām es neprotu uzlikt to $language, daudzkur man viss strada ar <?=$language['028'];?> vai kads nevar izpalidzet un uzrakstit kas jaraksta uz tiem teibliem?
  9. parskatiju index.php failu. Manuprat vins neatrod .sql failu. atceros kad kaadreiz viss gaja!
  10. Ka es varu zinatu kur vinai jabut ? Un ludzu var rakstit saprotamak tiem kas isti dizhi nezin neko par tam majas lapam!
  11. Tagat visaa lapa rada shadus errorus! MOD REWRITE UZLIKU.
  12. [Fri Dec 31 15:49:30 2010] [alert] [client 127.0.0.1] D:/AppServ/www/eva/.htaccess: Invalid command 'RewriteEngine', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration
  13. Kuru tad man izmantot ? Un kur var atrast to Error logu :D esmu jau visu pilnigi aizmirsis!
  14. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, gamesport and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/2.2.8 (Win32) PHP/6.0.0-dev Server at localhost Port 80 Ko man vajadzetu darit lai viss stradatu.
  15. Tā nebūs mājas lapa kāda tu domā. Tā ir līgas mājas lapa ar nākotni. Un ja vēlaties varu pastāstīt par mājas lapu. Pašlaik tur redzams ir: Jaunumi, Forums, Turnīru tabula, Video sadaļa, Blogi. Ar laiku parādīsies Galerija, Līgas un vēl par kaut ko padomāšu. Būtu ļoti laimīgs ja kāds varētu palīdzēt sataisīt šo problēmu.
×
×
  • Create New...