Jump to content
php.lv forumi

Code

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Code

  1. Kā tur ir stājoties augstskolā, skatās vai tu esi bijis tehnikumā un mācījies kaut kādu programmēšanu pa taisno vai arī vienkārši vidusskola (dabaszinātņu klasē). Tas kaut ko daudz izmaina?

    Vispār Tev atbildēja jau, bet - nē, neskatās kur Tu esi stājies un neko tas nemaina.

  2. Tev jau briedis pateica visu, tu tikai turpini domāt citā virzienā. Tev jāskatās tikai pēdējās aktivitātes laiku, kad attēlo online lietotājus. To "online" lauku tev būtībā nemaz nevajag. Kad lietotājs kaut ko izdara, tad apdeito to $lastseen un pie tiešsaistes lietotāju saraksta atlasi tikai tos, kuriem tas $lastseen ir piemēram to pašu 5min robežās. Ja nu ļoti vēlies to "online" lauku, tad tajā pašā brīdī arī vari pārējiem taisīt apdeitu.

  3. Manuprāt, vidusskola nav nemaz tik slikta izvēle. Ja vēl paralēli paņem kaut vai tos pašus progmeistara kursus, tad pamats būs arī programmēšanā, kas vēlāk atvieglos arī studijas augstskolā. Ietaupīs veselu gadu un pamatskolas viela nebūs tik sasteigta un saspiesta.

  4. Risinājums caur pakaļu. :D

     

    SELECT * FROM tabula WHERE statuss=0 and (SELECT COUNT(*) FROM tabula where statuss=0)>10
    UNION ALL
    SELECT * FROM tabula WHERE (SELECT COUNT(*) FROM tabula where statuss=0)<=10 ORDER BY id DESC LIMIT 10

  5. Laba ideja, pozitīvi!

    Varbūt būtu efektīvāk katrā no tiem trīs bokšiem piedāvāt visus vārdus savādākus, savādāk šādi var vienkāršāk uzminēt kurš pie kura ir.

     

    Nedaudz sasmējos par "Nepareizi, lai mācītos jaunus vārdus tev jātbild pareizi!" :D

  6. Uztaisi jaunu php failu ar saturu

    <?php
    phpinfo();
    ?>

    Atver viņu un tur sākumā jārāda ceļu līdz šim (php.ini) failam ("Configuration File Path" vai līdzīgi).

    BTW tur pat arī vari apskatīt manas iepriekš pieminētām vērtības, bet labot gan vajadzēs iekš php.ini

  7. codez, laba doma! Šķiet, ka tāds variants varētu darboties, vienīgi man ir spēcīga aizdoma, ka lapai A nepatiks ideja par e-paraksta izmantošanu. Biju cerējis uz kādu prastu risinājumu, lai lapu A pēc iespējas mazāk būtu jābaksta.

    Varbūt kādam vēl kāda perversa ideja parādās...

  8. daGrevis, ne gluži. Veicot pirkumu lapā A, lietotājs netiek nekur novirzīts un pirkums tiek izdarīts turpat. Doma ir tāda, ka ir vēl cita lapa B, kura būtībā reklamē lapas A produktus, bet pats pirkums notiek lapā A.

     

    rATRIJS, jā, tieši tur ir tā problēma. Par pieeju... nu kā to ņem. Būtībā lapai A ir daļēja pieeja - varu sarunāt, lai ievieš tur kādas izmaiņas vai speciālus skriptus ieliek, bet problēma paliek - es nevaru garantēt, ka viņi pēc tam kodu nenomaina sev par labu.

     

    Grey_Wolf, it kā ir iespējams iegūt tādā veidā apstiprinājumu, ka tas nācis no lapas B, bet problēma paliek vecā - kā to piefiksēt, lai lapa A nevarētu pateikt "Ko?! Nav bijis nekāds pieprasījums. Neko nezinam par jūsu fiksētajiem datiem.".

  9. Grey_Wolf, pašam klientam nevajadzētu neko norādīt. Būtībā jau var pateikt, ka klients nācis no lapas B (linkos uz lapu A tiek padotu atbilstoši dati vai arī tiek veidoti citi atbilstoši pieprasījumi, kuri spēj identificēt, ka tas nācis no lapas B), lai nokļūtu pie pirkšanas iekš lapas A, bet problēma ir tā, ka lapa A šo pieprasījumu var mainīt un noignorēt to ka tas nācis no citas lapas, tādējādi fiksējot to kā savējo. Šis punkts arī ir tas, kurš man nedod mieru.

     

    daGrevis, nesapratu īsti domu... par kādu infas apstiprināšanu Tu domā un kā tas tieši ļautu izvairīties no šmaukšanās lapas A pusē?

  10. Eksistē divas lapas (A un B). Iekš lapas A tiek pārdotas preces, savukārt lapa B reklamē šo preci. Rodas jautājums kā realizēt drošu veidu, kas fiksētu, ka iekš lapas A pārdota prece pateicoties lapai B, respektīvi - produkts ir atrasts izmantojot lapu B. Jāņem vērā, ka lapai A uzticēties nedrīkst, tāpēc vajadzīgs risinājums ar kuru būtu grūti šmaukties. Pieņemu, ka šāda tipa problēma varētu būt populāra "eBiznesā", bet nav īsti skaidrs uz kuru pusi skatīties.

×
×
  • Create New...