Jump to content
php.lv forumi

sidrs

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sidrs

  1. sidrs

    Autoclicker

    Nu tad varbut kadam kam ir brivs bridis var uzrakstit sho skriptu? Par cenu un parejo varam sarunat privati.
  2. sidrs

    Autoclicker

    Tur jau var prata sajukt lai izpetitu katru lietotaju :D vienigais varbut piemetinat auto banu pie tik un tik vienadiem pieprasijumiem
  3. sidrs

    Autoclicker

    Tas notiek javascripta vai php? Pec kadiem parametriem google var ko atrast?
  4. sidrs

    Autoclicker

    Sveiki! Varbūt kādam ir zināms kā noteikt vai lietotājs lapā izmanto kādu no autoclicker programmu?
  5. sidrs

    Dati no db

    selects man patreiz šāds: where `x` = 'user | name | number | 0 | 300 | 200' Man doma 200 aizstāt ar $cipars, un $cipars var but jebkurš skaitlis. Kautkas tads butu iespejams?
  6. sidrs

    Dati no db

    Lieta sekojoša: Datubāzē ierakstam ir ailīte kurā info ierakstās piem. user | name | number | 0 | 300 | 200. Kā lai ierakstu izselekto no šīs ailītes piemēram pēc pirmā parametra user vai arī pēc pēdējā kur cipars var būt mainīgs no 0 lidz 200? Varbūt ir funkcija kas $masivs pieskir jebkura skaitļa vērtību no 0 lidz 200?
  7. sidrs

    www

    hosts uzlika jaunaku php versiju, tik man tagad ir ta ka useri lapa nevar tikt bez www pieliksanas, ka sito nokonfiguret?
  8. uzrakstiju hostam, sie veica upgreidu, tik man tagad ir ta ka useri lapa nevar tikt bez www pieliksanas, ka sito nokonfiguret?
  9. Bus japadoma par hosta maiņu ari tomēr.. Bet tas prasis nedaudz laika. Vai ir kads variants ka aizvietot šo brinumu lai stradatu?
  10. Bet ar ko var aizstāt to funkciju? Uz pc man ir PHP Version 5.2.6 uz hosta 4.xx tur allow_url_fopen abos ir uz on
  11. hostingam ir Php 4.4.9 versija. Pie php.ini nav access. Ja vajag ko nomainit tad jasazinas ar hosteriem pašiem. Ka es varu parbaudit php konfigurāciju vismaz vizuāli :D ? function check_result($code) { global $prices, $ntp_user_id; foreach($prices as $i => $key){ $answer = file_get_contents("http://sms.techpoint.lv/confirm.php?code=$code&id=$ntp_user_id&price=$key", FALSE, NULL, 0, 140); if ($answer == 'key_ok') { return $key; } } }
  12. Lieta sekojoša uz pc strādā koda gabals, ka uzlieku uz hosta serveri ta šis errors izmetās x reizes: Warning: file_get_contents() expects at most 2 parameters, 5 given in /usr/home/....php on line 41 cik noprotu jāregulē php konfigurācija?
  13. Ar kādu funkciju var noteikt cik aizvietošanas ir veiktas? $patterns[1] = '/:nosaukums:/'; $replacements[1] = '<img src=img/atels.gif>'; $patterns[2] = '/:nosaukums2:/'; $replacements[2] = '<img src=img/atels2.gif>'; $patterns[3] = '/:nosaukums3:/'; $replacements[3] = '<img src=img/atels3.gif>'; ... $text = preg_replace($patterns, $replacements, $text); un ja ir vairāk par 2 aizvietošanām, izvada tikai pirmās divas.
  14. sidrs

    errors

    man tas ir uz hostinga un php.ini netieku klat izrediget. vienigais jaludz pashiem hosteriem lai izredige, bet vai to daris vinji tas jau laikam cits jautajums :D
  15. sidrs

    errors

    kad atveru phpmyadmin man izlec sads pazinojums: nevar ielādēt paplašinājumu mysqli,<br />lūdzu pārbaudiet PHP konfigurāciju. kur so kludu labot?
  16. sidrs

    input button

    a ja uz pogas izpildas jau viens onclick vinjam divus var apvienot lai abi izpildas?
  17. sidrs

    input button

    jup, tagad aizgāja tik sākās nākamais :D pēc lapas pārlādes, tas ir posta izpildes, disabls nometas nost :)
  18. sidrs

    input button

    saliku šādi, nestrādā, kur varetu but kluda <html> <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf-8"> <title>test</title> <script type="text/javascript" charset="utf-8" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"> </script> <script type="text/javascript"> jQuery('input#fight').click(function() { var button = jQuery(this); button.attr('disabled', true); setTimeout(function() { button.attr('disabled', false); }, 5000); return true; }); </script> </head> <body> <input id="fight" type="submit" value="poga"/> </body> </html>
  19. sidrs

    input button

    man jquery biki vel patumša bilde. izradijas ka man ta ir type=submit . un ja ir blakus vairakas tadas un vajag disablēt vienu, tad japiešuj vel id klāt? un kas pogā jāraksta lai funkcija izpildītos?
  20. man vajag panākt lai input pogai būtu laika ierobežojums 5 sec. varbūt kādam ir kāds links ar tutoriāli par šādu lietu? nospied un poga paliek uz 5 sec disablēta un pēc 5 sec tik var nospiest atkal
  21. ja jau butu galigi liks js kods tad jau vaidzetu taka no visiem lietotajiem uzradities tadai shmucei. galvenais ka no shi viena lietotaja nak shitie vajprati ara. log failos var redzet urketaju pieprasijumus? nemaku vel urket log failu, noderetu kads links uz kadu tutoriali. meginaju apat meklet kautko , bet ieksh tiem entiem tukstosh ierakstu isti nevar saprast kas kur kad
  22. nu man sodien datubazei useru tabulu nenema preti, rādija ka nav usera vai passworda pareiza. pēc 30 min vis itka palika savas vietas. google boti, roboti itka bloketi ir. vienīgais paliek kāds urkētājs. varbūt vēl kādi varianti? un kā sādus noverst?
  23. man no vienas ip izmet errrorus [Tue Feb 8 15:52:43 2011] [error] [client 78.28.210.165] File does not exist: /home/hellro/domains/****.lv/public_html/js/scena> </td> <td> \xc2\xa0 </td> <td ><a href= [Tue Feb 8 11:06:18 2011] [error] [client 78.28.210.165] File does not exist: /home/hellro/domains/****.lv/public_html/js/scenp(e){if (enabletip){var curX=(ns6 [Tue Feb 8 16:51:14 2011] [error] [client 78.28.210.165] File does not exist: /home/hellro/domains/****.lv/public_html/js/scenarijs.if (enabletip){var curX=(ns6) ko tas varetu nozimet? kadi urķētāji vai kas?
  24. sidrs

    simboli

    es atradu šādu risinājumu $simb = array("'", ";", "\""); $text = str_replace($simb, "", $text);
  25. sidrs

    simboli

    paldies par helpu. a abus var apvienot, vai vairakus šos brīnumus. šitas kauka nesmuki izskatās.. $text = str_replace("'","",$text); $text = str_replace(";","",$text);
×
×
  • Create New...