Jump to content
php.lv forumi

bluebird

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About bluebird

  • Birthday March 1

Profile Information

  • Gender
    Male

bluebird's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sveiki! Nebija laika pie šā pieķerties, bet nu esmu atgriezies un mēģinu salabot to. Šādi ievietojot kodā: $raksti = array( 'http://localhost/pakalpojums1/', 'http://localhost/pakalpojums2/', 'http://localhost/pakalpojums3/', ); foreach($raksti as $raksts) { if($lightbox){ $images .= '<a title="' . get_the_title($id) .'" href="'. $raksts /* Max upload size in WP? OR Thumb.php? -> exposure_thumb_url($full_image,920,600) */ .'"><img src="'. $img_url .'" width="'.$w.'" alt="'.get_the_title($id).'" /></a>'; } else { $images .= '<a href="'. $link .'"><img width="'.$w.'" src="'. $img_url .'" alt="'.get_the_title($id).'" /></a>'; } }; tiek paņemtas visas vērtības, bet tas widget tiek uzģenerēts 3x3. Kā šī funkcija būtu jāpārveido korekti? Pielikumā esmu pievienojis kā tiek izvadīts. Paldies!
  2. Esvairāk gribētu, un mani nepamet sajūta, ka labāk būtu, ka uztaisu array ar trim linkiem (bet jebkadiem nosaukumiem utt) un .. pie katra Wordpress Gadget izvades šajā vietā if($lightbox){ $images .= '<a title="' . get_the_title($id) .'" href="'. $raksts .'"><img src="'. $img_url .'" width="'.$w.'" alt="'.get_the_title($id).'" /></a>'; } vērtību $raksts aizstāj ar array vērtību. Ņemot katru pēc kārtas. Man nevajag nekādus nosaukumus pieprasīt vai ko vēl, jo to jau tas skripts paņem automātiski. Man tikai vajag lai paķer linku nevis to kas bija defaultā, bet to ko es norādu. Tādēļ es domāju ka tas variants ko tu rakstīji tā īsti manā gadijumā nederēs.
  3. Un kā man Val rakstīto iepīt skriptā kurš man ir nepieciešams. Mēģināšu vēlreiz izskaidrot manu situāciju un kā tas viss darbojas. Man ir Wordpress templeits kurš pirmajā lapā Widgetā izvada bildi no posta katrai bildei ir links, bet tas links kas ir uz bildes ved uz to lapu kur ir posts, BET man nepieciešams, lai viņs aizved uz Page Tad nu lūk es atradu kurā vietā tas widget skripts atrodas un kas tieši iedot to saiti. if($lightbox){ $images .= '<a title="' . get_the_title($id) .'" href="'. $raksts /* Max upload size in WP? OR Thumb.php? -> exposure_thumb_url($full_image,920,600) */ .'"><img src="'. $img_url .'" width="'.$w.'" alt="'.get_the_title($id).'" /></a>'; } Nu lūk. Mainīgais $raksts ir tas kuram es gribu iebarot saites manuāli. Tad nu cik saprotu man ir nepieciešams sakombinēt ar šo: $raksti = array( 'http://localhost/pakalpojums1', 'http://localhost/pakalpojums2', 'http://localhost/pakalpojums3', ); foreach($raksti as $raksts) { echo "<p>$raksts</p>"; //un viss pārējais par konkrēto rakstu }; Tikai kā man to vērtību iepīt šeit: href="'. $raksts Tas Wordpress Widget jau darbojās pēc principa ka izvada tās bildes ar Posta nosaukumu kapēc ir ko izvadīt. Un tad sanāks ka cikā, kas notiek izvadot postus notiek vēl viens cikls. Respektīvi. Sanāk, ka Widget, kad dodās pēc funkcijas kas izvada pirmo Postu, tad pie pirmā izvades iekšā izvada trīs saites. Izvadot otro pastu atkal vienā ciklā iekšā notiek foreach. Kaut kā nesanāks, kad katru reizi paņems vienu vērtību. Vajadzētu, kad widget prasa lai izvda pirmo postu, tad paņem pirmo vērtību, kad prasa otru postu, tad otru vērtību un kad trešo, tad trešo vērtbīu. Varbūt es nepareizā vietā vispār cenšos veikt izmaiņas. Tas viss tikai mans tāds domu gājiens kā tas varētu notikt. Ceru, ka iespejams saprast ko es uzrakstīju :)
  4. Paldies par ideju!! :) Tikai buus man japadomaa kaa to uzrakstiit reaali, jo esmu iesaaceejs :) Blink >>> Neesmu specs, bet man sciet ka manaa gadijumaa tas nederees, jo nevis tikai vienu vajag izvadiit, bet visus 3 linkus!! :) Takaa driizaak noderees foreach.
  5. Sveiki! Kā lai pārveido šo skriptu tā, lai katru reizi nolasītu vienu vērtību: $raksts1 $raksts2 $raksts3 $raksts1 = 'http://localhost/pakalpojums1/'; $raksts2 = 'http://localhost/pakalpojums2/'; $raksts3 = 'http://localhost/pakalpojums3/'; if($lightbox){ $images .= '<a title="' . get_the_title($id) .'" href="'. $raksts1 /* Max upload size in WP? OR Thumb.php? -> exposure_thumb_url($full_image,920,600) */ .'"><img src="'. $img_url .'" width="'.$w.'" alt="'.get_the_title($id).'" /></a>'; } else { $images .= '<a href="'. $link .'"><img width="'.$w.'" src="'. $img_url .'" alt="'.get_the_title($id).'" /></a>'; } $images .= '</div>' . "\n"; if(($iter == $viewable || $loop == $items ) && $slider == true){$images .= '</div>'; $iter = 0;}// Slider wrap } Šajā skriptā tā vērtība ir kā saite uz noteiktu lapu, kutu es norādīšu manuāli skriptā. Šobrīd ir tā, ka lasa tikai vienu vērtību $raksts1. Tas ir WordPress widgets, kas izvada attēlus no postiem un defaultā klikojot uz bildi viņš veda uz postu vai palielināja attēlu. un nepieciešams lai skripts izpildītos tikai 3 reizes katru reizi paņemot nākamo vērtību. Paldies!
  6. Varētu jau atbildēt nefeilojot :P
  7. Visu izmainīja pievienojot iekš: ul#nav { height: 236px; width: 800px; margin: 0 auto; background-image: url(images/header-bg.jpg); background-repeat: no-repeat; list-style: none rindiņu: list-style: none; ar "ul#nav li a { display: block; width: 130px; float:left; margin-top:150px; viss bija kedās! :) Sanāk ka tā dekorācija veidoja nevajadzīgu atkāpi vai kaut kā tā. Bet man patīk tava pieeja ar mājieniem! Veicina domāšanu! :) Esmu zaļš šajās lietās, bet esmu ķēries klāt apgūšanai :) Vienīgi kapēc ir tā, ka man <a>, kas ir iniline elements ir jāliek blokā??
  8. Sveiki! Kāpēc man rādās tādās kā trepēs tā menu, ja viņai vajadētu būt līnijā?? html fails: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Untitled Document</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <ul id="nav"> <li><a href="#">Press</a></li> <li><a href="#">History</a></li> <li><a href="#">Project</a></li> <li><a href="#">Press</a></li> <li><a href="#">Press</a></li> </ul> </body> </html> CSS fails: @charset "utf-8"; /* CSS Document */ * { margin: 0; padding: 0; } body { font-size: 100%; font-family:Helvetica, sans-serif; background-color: #f5ecd4; background-image: url(images/body-bg.png); background-repeat: repeat-x; background-position: top; } ul#nav { height: 236px; width: 800px; margin: 0 auto; background-image: url(images/header-bg.jpg); background-repeat: no-repeat; } ul#nav li a { display: block; width: 130px; float: left; margin-top: 168px; } Kā tas izskatās ir pievienots pielikumā. Paldies!
  9. Nu nezinu kāda jēga pašam taisīt forumu no 0, ja ir pilns internets ar kvalitatīviem gataviem produktiem un dažādas sarežģītības. +labs tutoriālis - zināšanu paplašināšanai.
  10. Sveiki! Vai ziniet kādas labas lapas ar Drupal tutoriāļiem. Visādiem knifiem, pārskaties, apskatiesutt. Piemēram: http://net.tutsplus.com .. man ļoti patīk, bet viņi izteikti priež uz WordPress. Par Drupal tik pāris raksti bijuši. Paldies! ŠO jau man iekopēja notepad.lv forumā:
  11. Es par to padziļinātu lasīšanu nejautāju tādēļ, ka man vajag pārtaisīt datubāzi,jo pagaidām pieturēšos pie jau izveidotā modeļa, bet gan tādēļ, ka vienkārši interesē palasīt vairāk!! Vienk sportiska interese!! :)
  12. Ok! :) Tavs teksts ir pietiekami pārliecinošs, lai es tomēr pacīnītos tagad un izveidotu jau kārtīgu pamatu tam visam! :) Ir kāda prātīga literatūra latviešu valodā par šo tēmu - grāmatas!!? Tieši par datu bāžu modelēšanu un dažādām problēmām ar kādām var nākties saskarties utt?? Kur apskatītas situācijas un risinājumi no teorētiskās puses!! :)
  13. Sveiki!! :) Es turpinu savu mazo piedzīvojumu DB pasaulē! :) Pagaidām esmu ticis līdz šai vietai!! Tad nu kad ķēros pie PHP formu ģenerēšanas attapos, ka man vēl tik daudz kas jāpalasa, lai varētu uzģenerēt formu priekš datubāzes kurā ir relācijas! :) Ja es pagaidām visus datus vāktu vienā tabulā bez relācijām kurai būtu uzģenerētas PHP formas es varēšu pēc kāda laika bez īpašiem sarežģījumiem šos datus sadalīt datubāzē ar relācijām?? Piemēram es pus gadu vākšu tos datus un izmantošu un piemēram pēc pus gada man būs gatava datubāze ar tiem pašiem laukumiem tikai jau smuki strukturizēta. Neapspriežam to vai man pietiks prāta, bet cik liela ir sarežģītības pakāpe! :) Paldies!! :)
  14. Nu jā! Tāda man doma arī ir :) Bet jā... laikam man jāpalasa par šo tematu vairāk ir un tad būs apskaidrība kas un kā :) +to formu ģeneratoru izmantoju PHPMaker7. Bet nu jā... jāpalasa kā tur šīs lietas patiesībā būvējās :)
  15. Labi! Paldies! Bet patiesībā ir tā... jo vairāk kaut ko saprast sāku, jo vairāk saprotu ka pilnīgi neko nesaprotu :) Palasu kaut ko, lai izprastu un tur jau kaut kas parādās kas atkal jāpēta! :) Un kad kaut ko sāc reāli darīt rodas vesela kaudze jautājumu!! :) Vakar kad ķēros klāt pie interfeisa ģenerēšanas, tad man radās šāds jautājums. Piemēram es uzģenerēju formu priekš produktu pievienošanas. Kad pievienoju produktu, tad lai norādītu spiedi man parādās laukums ar spiedes ID, kuru patiesībā lietotājam nemaz nevajag redzēt. Tam jāpaliek nepamanām. Un arī tas spiedes ID viņam reāli neko nedos. Viņs var vadīties tikai pēc spiedes numura. Tad kā tur reāli jāveido formās? Vienā skatā jābūt ir laukumiem no produkta un no spiedes?
×
×
  • Create New...