Jump to content
php.lv forumi

Capt

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Capt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Es gribu pārliecināties vai pie vainas varētu būt tiešām ka datubāzes tabulas ir bojātas. Teiksim uztaisot vienkāršu kvēriju SELECT * FROM items WHERE name_lv LIKE '%kurpes%' LIMIT 20 Nekā neatrod, taču ja šo pašu kvēriju ieliek phpmyadmin SQL tūlī, tad atrod to, kas ir vajadzīgs. Man nav saprašanas kā tas var būt. Attiecīgi, ja noņem WHERE name_lv LIKE '%kurpes%' nost, tad lapā atrod 20 ierakstus, tāpat arī phpmyadmin tūlī. Ir vērts pie tās repairošanas ķerties? Jo tad man par to jāziņo servera adminam, lai dara..
  2. Sveiki! Man te gadījās tāda viena problēma. Hostingam aptrūkās diska vietas, un tad kaut kas nogāja greizi ar datubāzi. Ir kvērijs ar inner un left joiniem, kas iepriekš strādāja nevainojami, bet pēc tam, ja netiek norādīti kaut kādi konkrēti parametri, netiek nekā atrasts. Kvēriju izpildot phpmyadminā, atgriež sekojošu paziņojumu: #126 - Incorrect key file for table '/tmp/#sql_175d_0.MYI'; try to repair it Attiecīgi, kas būtu jādara? Centos repairot tabulas, bet dažas no tām ir InnerDB, līdz ar to tā repairošana nesanāca. Vai problēmas saknes varētu būt saistītas ar šo paziņojumu? Paldies!
  3. Capt

    .htaccess

    Sveiki! Ir projekts, kuram ir sekojošs .htaccess: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine on RewriteRule ^$ webroot/ [L] RewriteRule (.*) webroot/$1 [L] </IfModule> Uz viena hostinga viss strādā kā vajag, bet pārliekot visu uz citu hostingu uzrādas "Internal Server Error". mod_rewrite ir ieslēgts. Kur varētu būt problēma? Vai tas varētu būt saistībā ar RewriteRule norādīto ceļu uz webroot? Iespējams tur vajag pilno ceļu? Kādi varētu būt iespējamie risinājumi? Paldies.
×
×
  • Create New...