Jump to content
php.lv forumi

tranceaddict

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tranceaddict

  1. cs nelietoju ! nav tas cs ! esmu pret csu ANTI! NU PALDIES BRIEDIM PAR TO PAŠU
  2. sveik ivarbut ir kads brivpratigais , uzkodet html + css dizianu , nu zinu protams tagad nekas par velti nenotiek viss maksa naudu bet varbtu tomer ? ja veleis intereseties par dizianu un psd fialu tad msg me @ skype martinsdudeks paldies
  3. opā paldies lapsa ... tieši tas k oes meklēju bija simply shops :) paldies
  4. sveik ivia kāds nevarētu ieteikt ļoti vienkāršu php scriptu , shopping , tieši kad ir vienkāršīi preces un vinjas var ielikt grozā ! :) tas arī viss :) ko vajadzētu ! kā meklēt un kurš 'būtu ieteicamākajs :) paldies par sapratni
  5. krāsu pamainīju lai vairs nebūtu barbie puppy style , un nomainiju pumpurstreet uzrakstam , no none uz sharp !
  6. em diemzel tekstam ir uzlikts -- none tagad uzliku sharp un nav graudains vairs ! , un nomainiju uz vēsu zaļganzilu ! jā vecīt zelta vārdi cs jābut agresīvam , bet nu ir apnicis skatities uz shīm lapām ar trīs kolonnām un visām izmainās tikai menu un header bet ir viss viencs un tas patc ! domāju kautko savādāku , un protams draugam viarāk arī neko nevajadzēja servera monitors , aptauja , reklāmas banneri ! un news ! ļoti primitīvi un minimali , man leikas ka minimālais ir viss labākais !
  7. jā es arī pamaniju to jau teica 3 postus kkur uz atpakalu waplets ! a kāds ir labs dizains ja shaja dizaina neka nava ?
  8. labi saratis esmu jums nepatika ka izskatas logo tur ir janomaian uz sharp un pink puppies style krasa janomaian pret kko drumāku ! kā jau kunterstrikam !
  9. man liekas ka tev ir 15 gadi un vel sedi pamperos un dators ir visa tava dzive un viarak neko nesi redzejis
  10. waplet sry nē , tur nedaudz neaptesti cilvēki nepeinem apstirpinājumu , nu kā lietotājam , cs`am ir jābut melnam . pelēkam , un tumsham , tas nekur nav rakstītc :) ok skaidrs ! jaliek sharp ;D
  11. tev ir 15 ? esi mazais ? nu teiksim tā , vienalga ka tas ir gfx.lv bet nu līmenis nedaudz , tur pieklibo , atšķirībā no php.lv foruma ! notepad.lv arī vienīgais notpādā var atrat arī vajadzīgu infu , gfxā nav infas noderīgas! lai arī ko citi teiktu es palieku pie sava , var kautvai braukt augumā te kāds ja kkas nepatīk , šis ir tikai forums :) ja tik loti grib tad lai un grib nokartot nesaskanas ludzu , / msg 2easy - daudz izsaka līmeni kā raksta , rakstīšanas stils un gfx atpaliek no šejienes ! man pavadot šo īso laiku php.lv liekas ka es uzturos virtuāli peiaugušu cilvēku vidū nu atskaitot Ernijs_E :D
  12. tur salasījušies pilns ar dumjiem 15 gadniekiem, sry
  13. labdien , nezinu via šajā sadaļa ir domāts prezentēt web dizainu lai uzzinātu kas ir par nepilnībām , protams kad web dizians tiks uzkodēts tad arī tiks pievienots links lai uzzinātu kāda kvalitāte un līmeni ir paveikts , paldies jums! Protams counter-strike tēma nav no tām patīkamākajām cilvēku acīm bet nu draugam gribējās izpalīdzēt prakses pēc !
  14. liels paldies , skatīšos darīšu lasīšu ! :)
  15. tranceaddict

    Link

    sveiki radās interese tāda lieta ar web adresi ! piemēram adrese ir esgributā.lv/blogs.php bet kā var paveiktlai rāda šādi esgributā.lv/blogs/ lai nerāda šos sīkfailus .php , via arī html ! varat paskaidrot , nu lai ir priekštats kā , kas , kur kad .. paldies !
  16. tas arī tika atrisināts
  17. paldies par padomu vēcīt ! aizgāja izmantoju thickbox 3.1 paldies respect P.I.M.P bet tur problēma ar css failu , kā aktivizē css failu thick box pašas mājas lapas contents met gļukus !
  18. šajā gadījumā ir sapists , lightbox , labi nemšu vērā ieteikumu un tā arī tulīt sākšu darīt !
  19. jā zinu ka ir vēl daudz boxi ! em bet viena lieta man interesē tieši atbilde uz to ka ieslēdzu to galerijas skriptu aktivizeju uzreiz neiet light box , bet izsledzot nu iznemot to failu javascript tad light box iet , pie vaians ir tas juerty-javascript tia galerijai tas fails !
  20. laikam neviencs viars nevar sneigt nevienu atbildi ?
  21. <a href="img/martindudek.png" rel="lightbox"><img src="img/martindudek.png" style="float: left; margin: 0 5px 5px; border:0" /></a> ir norādīts links precīzs ! <a href="img/martindudek.png" rel="lightbox"> em tas kautko ietekmē ja man tas ir uzlikts ? vari apskaidrot kadēļ ? emm maksas hostinga pašlaik nav tapēc veidojot un pilnveidojot portolio nekas cits neatliek kā izmantot free hostingu ! free hostings arī to varētu ietekmēt , bet apskatot lapu arī no cietā diska kur atrodas laaps faili nekas nemainās ! pēc būtības viss ir tāpat kā uzliekot uz free hostinga !
  22. sveiki , nespēju izsprast kas par lietu , ar skriptiem diviem esmu lapā ievietojis lightbox skriptu un nelielu kā galerijas skriptiņu , bet tiklīdz aktivizēju šo galerijas javascriptu , tad nejeit vairs lightbox ! <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Mārtiņs Dudeks</title> <link REL="SHORTCUT ICON" HREF="favicon.ico"> <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="standalone.css"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="scrollable-horizontal.css"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="scrollable-buttons.css"> <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script> <script src="js/rightclick.js" type="text/javascript"></script> <script src="js/gallery.js" type="text/javascript"></script> </head> itkā pēc būtības visas norādes ir un visam ir jābūt un jāiet pēc būtības , bet tiklīdz aktivizēju lai ietu tas galerijai <script src="js/gallery.js" type="text/javascript"></script> ja kas vairāk un ir vēlme paskatīties source ! tad SPIED ŠEIT cerams ka kāds varēs palīdzet jeb sneigt padomus :) paldies
  23. tranceaddict

    Dizaini

    zīmē ,kodē darbojies dari visu pats tas ir vislabākajs meklē scriptus liec , veido ! būvē cep augšā , tas arī viss ko varu ieteikt , nezini kautko , jautā , palīdzes , bet neviens pa muti nesitīs protams , cerams !
  24. <center><form action="" method="post"> <p align="left"><strong>Vārds</strong> <input type="text" textarea style="background:url(img/input.png);border:0px; color:#FFFFFF;" name="name" size="40" border="0" /> </p> <p align="left"><strong>Email</strong> <input type="text" textarea style="background:url(img/input.png);border:0px; color:#FFFFFF;" "name="email" size="40"></p> <p align="left"><strong>Tēma</strong> <input type="text" textarea style="background:url(img/input.png);border:0px;" "align="right" name="title" size="40"></p> <textarea style="background:url(img/input.png);border:0px; color:#FFFFFF;" rows="10" name="mess" cols="80"0></textarea></p> <p align="right" style="margin-right:40px;"><input type="submit" style="background:url(img/input.png);border:0px; color:#FFFFFF;" value="Sūtīt" name="submit" ></p> </form></center> nu lūdzu ! :)
×
×
  • Create New...