Jump to content
php.lv forumi

kvesen

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

kvesen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paldies! Pārinstalēju appserv phpmyadmin parādījās tikai kā es varu zināt username ?
  2. Pamēģināju. Parādijās. Not Found The requested URL /phpmyadmin was not found on this server. Apache/2.2.8 (Win32) PHP/5.2.6 Server at localhost Port 80
  3. Es exportēju datubāzi no hostinga un ielieku pie data. Pēc tam es eju config.php failā un norādu datubāzi www. Tad es eju http://localhost man izmet Unknown database 'www' bet nu tā ir tā datubāze kuru es novilku no hostinga.
  4. bet nu appserv kā var uztādīt phpmyadmin ? Jo nu tur nav savādāk tādas iespējas import/export
  5. Jā atkal jau es iespējams jau ar tizlajiem jautājumiem. bet tomēr gribētu lai man palīdz. Es no hostinga exporteju datubāzi un ielieku C:\AppServ\MySQL\data tad C:\AppServ\www ieliku savus web failus tācu nu nekā negāja. Problēma pavisam noteikti ir ar datubāzes pārnešanu. Jo ja atsevišķi instalē to forumu uzreiz uz tā appserv iemetot forumu www mapīte un pie data izveidojot mapīti forum un tālāk vienkārsi http://localhost/forum ejot izmet instalāciju un tad man atliek tikai norādīt hostu kas ir localhost tālāk datubāzi kas manā gadījumā ir forum un username kas ir root protams paroli kuru es jums neatklāšu. Instalācija norit veiksmīgi un ieejot C:\AppServ\MySQL\data\forum man izmet visādus failus protams tie faili ir ibf_members, ibf_forums utt.. Ceru ka sapratāt ko es gribēju noskaidrot. Piemēram ja man uz datora ir tie visi faili kā viņus dabūt uz hosta datubāzes un otrādi es no hosta novelku datubāzi un kā es viņu varu samainīt uz to forums un iekšā ibf_members, ibf_forums. Vai varbūt to var darīt kaut kā ieejot http://localhost/phpmyadmin protams cik saprotu tādā gadījumā phpmyadmin ir vēl no interneta jānovelk ja tā ir tad lūdzu pasakāt kur un kā viņu jāuzstāda. Ceru ka sapratāt! :)
  6. Sapratu! :D Labi paldies var close
  7. Klasesbiedri neko no tā nesaprot ir daži kas grib mācēt un prasa man :D Bet nu pastāsti kas man jādara :) Varbūt viss vienkāršāk būtu no jauna forumu ieinstalēt un tad ibf_members un tos visus postus un topikus saglabāt un pēctam pa virsu uzlikt ? Tikai kas tieši man ir jāsaglābā ibf_forums un ibf_members vai tas ir viss varbūt ir vēl kas kas ir nepieciešams lai posti un viss pārējais saglabajas ?
  8. Kā to var izdarīt ? Un jā man pietiek jo tas ir man vajadzīgs. :D
  9. Ko tieši tur vajag ielikt ? kaut kādus ibf_acp_help, ibf_admin_login_logs, ibf_admin_logs, ibf_admin_permission_keys, ibf_admin_permission_rows, ibf_admin_sessions. Var mēģināt ar šito ? Vai varbūt ir nepieciešams vēl kas ? Un kā es varu uzināt savu admina paroli ja man viņa ir nomainīta ?
  10. Labi paldies man sanāca darīju tā ka pievienoju pēdējās 4 vērtības. Tikai tagad man jautājums kas jādara lai caur datubāzi manuāli varētu izdarīt tā ka forums ir ieslēgts ? Jeb vai es varētu atgūt gandrīz tādu pašu kāds bija iepriekš forumu tikai ar visiem memberiem un postiem. Cik saprotu tad ir jāpatur tikai ibf_members un ibf_forums, bet vai varbūt ir jāpatur vēl kas ? Var jau būt ka arī vienkārši lai forums strādātu un nebūtu izslēgts vajag tikai dažas lietas no vecās datubāzes pievienot ? Piemēr kaut kā no vecās datubāzes paņemt veco ACP. Pateikšu tieši ko es gribētu uzināt. Gribu tā lai būtu forumā vecie posti un topiki un tā tālāk protams tie kas stāv man uz vecās datubāzes un gribu lai forums būtu ieslēgts. Kā to var izdarīt manuāli caur phpmyadmin ?
  11. Atvainojiet par double post, bet es tikai nedaudz atdzīvināju topiku. Gribu tikai zināt kas man jādara tajā pēdējā manā postā.
  12. Lauki iekš INSERT INTO `ibf_members` ir 64 `id`, `name`, `mgroup`, `email`, `joined`, `ip_address`, `posts`, `title`, `allow_admin_mails`, `time_offset`, `hide_email`, `email_pm`, `email_full`, `skin`, `warn_level`, `warn_lastwarn`, `language`, `last_post`, `restrict_post`, `view_sigs`, `view_img`, `view_avs`, `view_pop`, `bday_day`, `bday_month`, `bday_year`, `new_msg`, `msg_total`, `show_popup`, `misc`, `last_visit`, `last_activity`, `dst_in_use`, `view_prefs`, `coppa_user`, `mod_posts`, `auto_track`, `temp_ban`, `sub_end`, `login_anonymous`, `ignored_users`, `mgroup_others`, `org_perm_id`, `member_login_key`, `member_login_key_expire`, `subs_pkg_chosen`, `has_blog`, `has_gallery`, `members_markers`, `members_editor_choice`, `members_auto_dst`, `members_display_name`, `members_created_remote`, `members_cache`, `members_disable_pm`, `members_l_display_name`, `members_l_username`, `failed_logins`, `failed_login_count`, `members_profile_views`, `d22shoutbox_banned`, `d22shoutbox_banned_by`, `d22shoutbox_banned_date`, `d22shoutbox_my_prefs`) Un ja tālāk es skaitiju pareizi šim (1, 'kvesen_', 4, '[email protected]', 1261330177, '87.110.201.54', 160, 'Administrator', NULL, NULL, NULL, 1, NULL, 2, NULL, 0, NULL, 1262625272, '0', 1, 1, 1, 1, NULL, NULL, NULL, 0, 12, 0, NULL, 1262599466, 1262626115, 0, '-1&-1', 0, '0', '0', '0', 0, '0&1', NULL, '', '', 'af23761b128fefc1ed45793fd3267e06', 1263231214, 0, 0, 0, NULL, 'std', 1, 'kvesen_', 0, 'a:1:{s:7:"friends";a:0:{}}', 0, 'kvesen_', 'kvesen_', '', 0, 48), Tad man sanāca 61. Manu prāt kļūdas varētu būt dēļ tā shoutbox Tikai kas man jādara.
  13. Kā to saprast lauki ? Tu domā (`id`, `name`, `mgroup`, `email`, `joined`, `ip_address`, `posts`, `title`, `allow_admin_mails`, `time_offset`, `hide_email`, `email_pm`, `email_full`, `skin`, `warn_level`, `warn_lastwarn`, `language`, `last_post`, `restrict_post`, `view_sigs`, `view_img`, `view_avs`, `view_pop`, `bday_day`, `bday_month`, `bday_year`, `new_msg`, `msg_total`, `show_popup`, `misc`, `last_visit`, `last_activity`, `dst_in_use`, `view_prefs`, `coppa_user`, `mod_posts`, `auto_track`, `temp_ban`, `sub_end`, `login_anonymous`, `ignored_users`, `mgroup_others`, `org_perm_id`, `member_login_key`, `member_login_key_expire`, `subs_pkg_chosen`, `has_blog`, `has_gallery`, `members_markers`, `members_editor_choice`, `members_auto_dst`, `members_display_name`, `members_created_remote`, `members_cache`, `members_disable_pm`, `members_l_display_name`, `members_l_username`, `failed_logins`, `failed_login_count`, `members_profile_views`, `d22shoutbox_banned`, `d22shoutbox_banned_by`, `d22shoutbox_banned_date`, `d22shoutbox_my_prefs` Un kas tās par vērtībām ?
  14. Kas tieši tur ir vajadzīgs ?
×
×
  • Create New...