Jump to content
php.lv forumi

vitao.web

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    284
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vitao.web

  1. Tev nav gadījumā saglabāts kaut kā ar utf - 8 without BOM vai kaut kā tā? TAs maybe var būt par iemeslu
  2. Es nedomāju tā lai varētu sev pilnīgi iztiku nopelnīt, bet vairāk web lapas uzturēšanu
  3. Kaut kas tāds bija man padomā, bet kā pārbaudīt vai ir pagājušas 24 stundas? Sesijas?
  4. Kā varētu panākt šādu efektu: 1 reizi 24 stundās iespējams augšupielādēt failu. To visu vajag ar php panākt. Ir kādas idejas?
  5. Wolf, Tev ir taisnība, savā ziņā SPAMS ir reklāma. Pie reizes, ja jau ieminējies par afilitie programām, ir jēga ar to ķēpāties, ir reāli iespēja ar to nopelnīt. Nu teiksim cik vajadzētu visitors per day, lai sāktu kaut kas no tā sanākt?
  6. Kur var kā saka bezmaksas un pretī neko neprasot pareklamēties? Facbook, twitterm, draugiem.lv/lapas utt. Ir vēl kādi varianti? Paldies!
  7. Sorry piemirsu :D Bet tagad viss ir ok... Paldies :)
  8. Vajag šādu skriptu. Itkā man ir skripts kas veic uploadu un scripts kas veic face detection, bet kā salikt kopā? Respektīvi ja nav seja tad uploads nenotiek. Es no java script vispār nebum :( būs kas varētu paskaidrot aptuveni kā to varētu veikt? P.S labi ja būtu kādi paraugi - ideāli gatavs variants :)
  9. Tajā kverijā tiek saglabāti jautājumi, bet atbildes kur tu glabā?
  10. $sql = "INSERT INTO table ". "(jaut1,jaut2,jaut3,jaut4,jaut5) ". "VALUES ". "('$jaut1','$jaut2','$jaut3','$jaut4','$jaut5')"; Seit tu tik izvēlies jautājumus saglabāt, bet nav atbildes, kas jaglabā
  11. Varu tev pat piedāvāt labu domainu.. pardodu.lv sikak PM :)
  12. Tiek pārdots domēns: pardodu.lv Derīgs: 11.12.2011 Cena: sākot no 27Ls Ļoti labi noderēs Sludinājuma portāliem vai arī interneta veikaliem. Rakstiet PM
  13. Nedomāju, ka tev kāds ies un dos kaut ko tādu, jo tas nav 10 minūšu darbs. Piesoli attalgojumu, domāju ka arī uzradīsies kāds labdaris :)
  14. Saistībā uz Codez teikto pilnībā piekrītu. Protams vajag arī kādu backlinku (linku uz tavu lapeli)
  15. Nu šeit vēstules tiks sūtītas 1 x nedēļā, ja nu vienīgi nebūs kāda ārkārtes ziņa.. Aptuvenais skaits ir ~ 600 - 700 cilvēki, kas pierakstījušies jaunumiem e-pastā.
  16. Te jau problēmas nav! Viss skaidrs un skaisti, bet vai es ,jeb klienta e-pasts no kura tiks sūtīts info uz visiem e-pastiem neiekļūs SPAM LISTĒ/BLACK LISTĒ dēl tā ka ir paliels skaits E-pastu un visi vienādi?
  17. Labvakar! Izveidoju Subscribe us kodu,bet nomoca sekojošs jautājums, Ja klients izsūtīs vēstules (subscribed) cilvēkiem, kas atstājuši savu e-pastu, tad tas tiks uzskatīts kā spams un tiks e-past Black listē vai nē? Un kā tas notiek ar lielajām web lapām, kam subscrbieri ir dafiga? Paldies!
  18. Nemāci jaunam censonim MURGUS !!! :D
  19. kāds tam sakars ar to ko es augstāk uzrakstīju? Ieliec kādu darbu ko esi taisījis un tad jau tevi arī kāds nolīgs, ja sapratīs, ka esi uz kaut ko spējīgs!
  20. Nu redzi jaunais cilvēk, ja jau reiz minēji, ka esi iesācējs, tādēļ arī neprasi daudz un tā tālāk. Tad jo vairāk tev vajadzētu parādīt uz ko esi spējīgs( kāds gara darbs tavs derētu ). Jo zema cena + teksts, ka esi iesācējs = Ne pārāk droši Ko tas nozīmē? Ka diez vai tevi kāds izmantos, jo nevar uzticēties tev.
  21. Un kā tas tagad jāsaprot? Es pardodu.lv, bet nu ja vēlies lai ir pardodu.com tad uz priekšu!
  22. Labdien! Iegādājos šo domēnu(www.pardodu.lv) projektam, bet tas tā arī neaizgāja. Tādēļ pārdodu. Derīgs līdz 08.12.2012. Cena sākot no 30 latiem, jo pats nopirku pa 25Ls. Piedāvājumus PM. Ar cieņu, vitao.web
×
×
  • Create New...