Jump to content
php.lv forumi

Chapman

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

About Chapman

  • Birthday 02/01/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ogre
  • Interests
    gribu iemācīties PHP un JavaScript, jo HTML un CSS jau māku.

Contact Methods

  • Skype
    chapman_17xd

Chapman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tas viss liekas stipri sarežģītāk, kā gribētos :/ Domāju, ka lietošu to pašu, kas jau ir - wp iebūvēto galeriju, mazliet nostilojot izskatās tīri okey. Atliek vien izdomāt, kā dabūt "link to - media file" saiti dabūt iekš javascript, lai izveidotu popup bildes pilnajam izmēram.
  2. Sveiki! Šobrīd veidoju uz wordpress bāzētu mājas lapu un esmu apstājies pie foto galerijām. Ar funkciju get_post_format() esmu izveidojis iespēju izvēlēties posta formātus, tajā skaitā arī galeriju. Tas būtu tas veids, kā es spētu piestaistīt bildes konkrētajam postam, kategorijai utt. Problēma sākas ar to, ka interneta pieslēgums nav no tiek ātrākajiem, tāpēc nevēlos bildes turēt uz sava servera. Vai būtu iespējams bildes, piemēram. turēt uz google diska un ar mapes ID(nezinu, ja google diskam tāds ir), nolasīt visus .jpg failus un kaut kā ģenerēt masīvu ar to visu identifikātoriem vai saitēm? Tā doma ir tāda, ka tajā postā, kur vēlos galeriju, ar funkciju get_the_content() dabonu to saiti un identifikatoru un tālāk strādāju ar to. Doma itkā skaidra, bet kā to bīdīt uz priekšu - nav ne jausmas :( Paldies jau iepriekš par jaunām idejām.
  3. stiliga uzparikte :) paldies :) tad jau sanak, ka forum tagus varu aizvietot ar html tagiem ar sho te http://www.php.net/manual/en/function.str-replace.php , ja?
  4. sveiki. esmu izveidojis shadu te skriptinu - http://paste.php.lv/52012188e9e9054b56679515beebc6a7 kur rezultata es iegustu shadu te - http://imageshack.us/photo/my-images/687/damnl.jpg/ ka lai es dabonu, ka teksts tiek parnests jauna rinda un tabulas izmeri nemainaas? un vai ir iespejams kaut kada veida erti aizvietot foruma tagus (piem boldets txt) ar html tagiem? varbut kadam ir labaka ideja, ka no ipb foruma dabut zinojumus?
  5. cik zinu, lai web lapa būtu ērta un labi ātri funkcionēt spējīga, nav ieteicama visas lapas pārlāde katru reizi. tāpēc jautāju jums: kādā veidā veic konkrētas web lapas daļas pārlādi(refresh), piem. nospiežot linku. un ar ko to panāk? un ir jālieto kaut kādi freimi vai formas? lūdzu mazliet informācijas par šo!
  6. vai ir iespejams html nerakstit ar roku, bet veidot ar atseviskiem objektiem, piem lidzigi,ka visual c++.
  7. OOP - objektu oerinetētā programmēšana, piemēram, borland c++ builder, vai delphi!
  8. vai ir iespejams, veidot html un formas gluzi ka OOP, ar gatavam komopnentem, un pec tam veidot klat tik php? ja ir, tad ar ko to dara, ka to dara, kapec ta labak nedarit, vai pat labak ta darit, utt :) paldies :)
  9. pēc C++ spriezot &query = ("SELECT * FROM $tbl_name ORDER BY NAME")
  10. teikšu godīgi, man vienalga kurš datu tips! man tik vajag pateikt, vai ir pagājušas 30 dienas kops lietotāja izveides, kur lietotāju izveidojot DB tiek ierakstīts datums!
  11. nu labi, ir itkā skaidrs, kas tas ir un kā darbojas, bet kā salīdzināt? <?php $unixtime = time(); echo "unixtime: " . $unixtime . "<br />"; echo "formatted: " . date("F j, Y, g:i a",$unixtime) . "<p />"; $settime = "1104537600"; echo "settime: " . $settime . "<br />"; $rtr = $unixtime-$settime; echo $rtr; echo "formatted: " . date("F j, Y, g:i a",$settime) . "<p />"; echo "1 minus 2: " . date("F j, Y, g:i a",$rtr) . "<p />"; ?> reku piemērs, kuru izraku, un pacentos arī atnemt no laiku no otra, pagaidān rezultātu naw :(
  12. ir tā, ka DB man datums ir saglabāts šādi: 2010.12.01. 0:00:00 "Izvelkot" to no DB šādi: reg_date = mssql_query("Use SecKeyPrior Select * FROM S_Users Where Id = '$id'"); $reg_date = mssql_fetch_assoc($reg_date); $reg_date = $reg_date['Reg_Date']; Es dabonu rezultātā šo: Dec 1 2010 12:00AM kāpēc tā? un kā lai pārbaudu, salīdzinot current_time ar Reg_date, vai ir pagājušas 30 dienas?
  13. man vajag php mainigajam pieskirt vertibu no JS. ka es to varu izdarīt? JS: <script type="text/javascript"> var currentTime = new Date() var month = currentTime.getMonth() + 1 var day = currentTime.getDate() var year = currentTime.getFullYear() document.write(year + "." + month + "." + day) </script>
  14. nu tad ir tā. ka vnk ja no php ierakstu kaut ko db, tad viss attēlojas normali :) un laikam palikšu pie tā, ka viss tiks ierakstīts db tikai no php! mazliet off-topiks, jo negribu jaunu postu veidot: Man izveidojot jaunu lietotāju, vajag lai tiek nolasīts tagadējais laiks un datums, un lai tas būtu konkrētā formā - Gads/Mēnesis/diena. kā to varētu izdarīt?
×
×
  • Create New...