Jump to content
php.lv forumi

martinb

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About martinb

  • Birthday 08/18/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Riga , Latvia

Contact Methods

  • Skype
    simplebike

martinb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. piedod viis nevar but atdi ka tu datorgeniji ! :) tapec forums ir doamts lai jautatu ! un tev atbildes normali nevis kko d*rsisies ! :) jasna!
  2. Paldies Vecit :) par palidzibu !
  3. ja , vecit to es ari zinu ! bet nu via kadc varetu dot majienus ka meklet pareizak google un kur ! adresi linku kadu ! izstaigaju googliti ! neatradu sev neko tadu patikamu ! nu tadu kas patiktu ! vote php scriptiem nepatik , tie admin paneli un duadzie faili ! griabs ta loti erti un ar vienu failu via diviem ! :) negribas to kvantumu ar failiem ! var kadc palidzet varbut ! :))
  4. tatad , neliela palidziba noderetu vismaz apris majieni kas jamekle utt ! un kas butu vajadzigs ! esmu uztaisijis mazu html lapeli ! un ir vajadzigs atdzivinat Vote Pool iespeju ! problema ir nezinu kadu scriptu vai .js ir vajadzigs kas apkopotu rezultatus kad cilveki spiez savu izveles atbildi ! <form target="_blank" action="kautkads script jeb .js" method="POST"> sis ir noradijums kur aizved uzreiz kad cilveks ir izvelejeis savu variantu ! lapa kas apkopo rezultatus ! :) paldies , cerams ka kadc vares palidzet ! ja velies viarak apskatities un iemest aci ka izskatas tas vote , esmu sastadijis tikai html versiju ! tam vote ! :) http://ilovetrance.orgfree.com varu peibilst ja neraksti par teemu tad ludzu nemaz neraksti ! nekraj topikus !
  5. nevieta posts , galigi , ja neraksti pa temu , tad nemaz nav vertc sakt kko rakstit , nevaig atkartot to pashu gandriz ko jau kads teicis , jeb minejis no iepriekshejeim , postiem , lieka postoshana ! :) vecit ! uzvediens normali , esi cilveks , savas replikas vari paturet pie sevis ! neredzi skaidri un gaisi uzrakstiju , ka esm uticis skaidriba apr so lietu un viss liels punkts .. varat slegt ciet topiku ! :) seit nebus vajadzigas viars neakdas replikas un izskaidrojumi ! paldies
  6. uz prieksu , galvenajs nepadoties! protams tam visma vajadzigs gribasspeks un bus rezultati protams beigas ! :D
  7. nu skaidrs , ar leitu esmu ticis skaidriba , paldies !
  8. tipisks counter strike majas lapas diziana izkartojums ! nu nem talkaa adobe dreamviewer , tur ja nemaldos ir jau gatavas css + html tremplates ieksha ar tris kolonnam ar hederiem bez gederiem ar footeriem ! tik izveleties sev tikamo nedaudz rediget kodu un var talak domat par parejo kas ieplanots ! !
  9. ir jau vel ari kads citas iespejas aarii ?
  10. labdien , nemaceju un nezinaju , ka rast sai atbildei risinajumu ! ir javaskripti kas bloke tavu peles labo taustinju lai nevaretu skatities lapas source , un saglabat lapu un ir ari javascripts kas nelauj kopet tekstu tava majas lapa kas atrosdas , bet nevareju atrast risinajumu tadu lai viss darbotos , ar ctrl tuastinju , zinam ka firefox mozilla internet parluka uzspeizot ctrl + u paradas lapas source ! tapec varetu kadc palidzet ar loti vienkarsu risinajumu atrisinat so problemu ! parastai html lapai ! bloket ctrl + u @ firefox mozilla un internet explorer ! tapec jau ieprieks paldies ja bus kads interesents un vares palidzet :) MARTINS.B
×
×
  • Create New...