Jump to content
php.lv forumi

reGative

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by reGative

  1. Vispār... ...iesaku http://www.adminer.org/en/ - Adminer. Un nekāds PHPMyAdmin nav jāinstalē.
  2. Nevaru ciest to, ka ar git netieku galā. Visu pareizi ar git izdarīju un viss kārtībniekā. Tagad viss it kā kārtībā, tik būs daudz kas jāpārtaisa. Ceru, ka vēl kādreiz te tiksimies, kad būs nepieciešams.
  3. Es pieliku to abstract, bet met to pašu, ka nav tā Kohana_Auth. Kā tu ar git klonēji auth tieši 3.2 versijai? vai arī tu lokāli vēl ko mainīji un te piemirsi piebilst? Ja man nav taisnības, tad kādas var būt versijas?
  4. @Infants tikko nopušoju repozitorijā zem brenča task_#2 https://github.com/reGative/Phorumph/blob/6941bbc3c56c478555bda9e67d706d8c686c886a/SQL/structure.sql
  5. http://stackoverflow.com/questions/1911109/git-clone-a-specific-branch Skaties labāko variantu.
  6. Dari tā - novelc no mājaslapas kohana 3.2.2, no tās nokopē auth moduli.
  7. https://github.com/reGative/Phorumph/tree/task_%232 - šeit ir viss šībrīža sastrādātais. Te nav moduļu un system mapes.
  8. Tāpēc, ka ļoti daudz kas būtu jāizlabo un jāizmaina. Teiksim, visu failu nosaukumi. Tagad šis bļauj, ka Kohana_Auth neeksistē.
  9. Ja tu runā par helperi APPPATH'ā, tad es mēģināju visādi viņu extendot - liku extend auth, kohana_auth, bet nekas nepalidz. Un ne par kādiem auth modeļiem nezinu. Vari apgaismot?
  10. Tagad pārtaisu login daļu, jo pāreju uz auth moduli. Bet, man kodā ir rindiņa Auth::instance()->login(nick, pass) , bet man met kļūdu ErrorException [ Fatal Error ]: Call to undefined method Auth::instance() . modules mapē ir auth modulis, bootstrap'ā viņš ir ieslēgts, permisijas visam vienādas. Kas par vainu?
  11. Paldies, Infant, problēma ar reģistrāciju ir atrisināta.
  12. Kad to aizkomentēju, viss ok. Pierego lietotāju bez roles. Kādā ziņā login role? Man datubāzē ir tabulas users, user_tokens, roles, roles_users. roles tabulā ir login un admin. Tātad viss ir savās vietās.
  13. Es atvainojos par, iespējams, trulu koda kopēšanu, bet manuprāt, ka šādi taču visam jāstrādā? Kods ir aplūkojams šeit . Errors ir ErrorException [ Notice ]: Undefined index: roles . Saliku tabulas, kā vajag. Citi faili stāv, kā bijuši (to var manā git repo paskatīties), vienīgi šo kontroleri tagad laboju. P.S. Ja posts neizskatās, kā vajag, tad piedošanu, jo es netieku galā ar šo tūli. ;)
  14. Atkal labvakar! Tātad, it kā ar kategorijām tiku galā. Tagad seko lietotāju reģistrācija. Tagad tā jāpartaisa, jo ir jāinserto uzreiz 2 tabulās. Viena ir lietotāju (id, niks, epasts, parole) un otra ir lietotāju pieeju tabula (lietotāja id, grupas id). Ja jaunajam jūzerim nav zināms id, tad kā to ieinsertot otrā tabulā? Vai ir iespējams to sakombinēt ar joiniem?
  15. Nedaudz padomāju, patestēju un radās versijas un jautājumi. Paliku pie php newbie varianta, jo tas ir, manuprāt, vislabākais. 1)Kategoriju attēlojums - vispirms tiek izvadīta kategorija un tiek pārbaudīts, vai jūzera levels atbilst kādam no kategorijas levela. Ja atbilst, parādam, ja neatbilst, tad neparādam. 2)par modeļiem - tam visam vajadzētu atsevišķus modeļus un domāt, kā sasaistīt kategoriju id vai var iztikt ar joiniem, tikai to visu sataisīt nedaudz savādāk? 3)mans variants, kuru iedevu šeit, tomēr neder, jo kategoriju parādās tik daudz, cik ieraksti ir 'category_access' tabulā. Varbūt, iespējams, var manu variantu panākt savādāk, bet ar joiniem? Jeb nē? Tas ir viss, ko pagaidām varēju izdomāt. Un nelamājiet par to, ka iespejams, esmu «dumjš». Kas tāds man ir pirmo reizi, un tas nav blogs, ko labākajā gadījumā var uztaisīt pāris stundu laikā. :)
  16. Accessus izmantošu, kad jau taisīšu tā, ka attiecīgas kategorijas redz attiecīgas lietotaju grupas.
  17. Atkal labvakar! Sāku nodarboties ar «refaktorēšanu» un sākās grūtības, jo nezinu, kā panākt "x" un kā pārtaisīt "y". Tātad, https://github.com/reGative/Phorumph/blob/fab65909133d60e1bd0201fc429f8c6bcea7c394/application/classes/model/category.php#L9 Lieta tāda, ka uzrāda kategorijas daudzskaitlī, ja tabulā 'categories_accesses' ir vairāki ieraksti vienai kategorijai. Tas jāsaprot tā, ka cik ieraksti ir 'categories_accesses' tabulā, tik kategoriju parādās. Kā to novērst? Pašam trūkst pieredzes tikt galā ar šādām problēmām, tāpēc aicinu paligā Jūs!
  18. Jā, tāda jau tā ideja bija, bet, teiksim, ja ir forumā kategorija tikai adminiem, tad liekam 1, bet ja tiesības vajag, teiksim, gan adminiem, gan moderiem? Vai arī ja tiesības vajag pilnīgi visiem? Ceru, ka domu saprotat.
  19. Sveiki! Būvēju pamazām savu forumiņu ar Kohana. Bet apstājos pie lietotāju grupām. Vēlmīte tāda, lai būtu iespēja pārvaldīt lietotāju grupas, nemainot pašu sistēmu. Bija domas i par bitu bīdīšanu, ķip adminiem būtu 1000, adminiem un moderiem būtu 1100, bet ja vajag vēl kādu grupu, tad jāmaina sistēma. Tātad, kā pareizi un korekti to visu loģiski sataisīt tā, lai katrai grupai būtu savas pieejas, un lai piemēram viesis nevarētu darīt to, ko var darīt lietotājs vai admins. Ceru, ka domu izteicu visai skaidri. Lūgums izskaidrot pēc iespējas skaidrāk un nebārt mani.
  20. Sveiki! http://pastie.org/4656581 - rekur kļūda, ko izmet tests ar saturu - $this->assertFailure(TRUE). Tikai tagad sāku apgūt PHPUnit testēšanu un lūdzu palidzību. https://gist.github.com/3610665 - mans phpunit.xml fails, varbūt tajā ir kļūda. Ceru uz laipnu atbildi!
  21. Tiku līdz kam šādam - https://gist.github.com/3312754 Bet tagad mani ieraksti dubultojas. Kā lai panāk, ka mani ieraksti nedubultojas vai netrīskāršojas? P.S. Ar šādu lietu saskaros pirmo reizi, tāpēc nav nekādas pieredzes. Top kas līdzīgs draugiem.lv "Runā' funkcijai.
  22. Jā, lūdzu - https://gist.github.com/3314147 =)
  23. Sveiki! Izmantojot Kohana 3.2, mēģinu «uzstutēt» savu pirmo sociālo tīklu. Šeit es apstājos pie kādas visai sarežģīta datubāzes pieprasījuma, kas manipulē ar 3 tabulām. https://gist.github.com/331275 - šeit ir modeļa metode, kam arī vajadzētu izvilkt man nepieciešamos datus. Lieta tāda, ka ja man nav piesaistīta «friends» tabula, tad viņš man izvelk no datubāzes tikai manus ierakstus, bet ja piesaistu «friends» tabulu, tad viņš man neko neizvelk. Es pat pārbaudīju un salīdzināju visus id, un viss sakrīt. Ceru sagaidīt kādu risinājumu šai te problēmai! P.S. Pārāk nesodiet mani, ja esmu ko izlaidis vai neievērojis. Manuprāt, kļūdīties ir tikai cilvēcīgi.
  24. Tātad izlaboju pēc waplet ierosinājuma, bet tagad aizverot to bloku, viņš vairāk neatveras. Tikai pēc lapas pārlādes. https://gist.github.com/3293594
  25. Sveiki! Mācos pamazām lietot jQuery un te nu atkal sastapos ar problēmu. Nestrādā skripta otra daļa, kurai būtu jāaizver vajadzīgais div bloks. Kā redzat, console.log ir iekļauts, bet ieskatoties Chrome JS Konsolē, kļūdas nevienas neredzu. =( https://gist.github.com/3286471 - te atrodas smuki noformētais skripts. Tātad - ceru, ka saņemšu kādu risinājumu, varbūt pat labāku veidu, kā atrisināt šo lietu.
×
×
  • Create New...