Jump to content
php.lv forumi

reGative

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

reGative's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vispār... ...iesaku http://www.adminer.org/en/ - Adminer. Un nekāds PHPMyAdmin nav jāinstalē.
  2. Nevaru ciest to, ka ar git netieku galā. Visu pareizi ar git izdarīju un viss kārtībniekā. Tagad viss it kā kārtībā, tik būs daudz kas jāpārtaisa. Ceru, ka vēl kādreiz te tiksimies, kad būs nepieciešams.
  3. Es pieliku to abstract, bet met to pašu, ka nav tā Kohana_Auth. Kā tu ar git klonēji auth tieši 3.2 versijai? vai arī tu lokāli vēl ko mainīji un te piemirsi piebilst? Ja man nav taisnības, tad kādas var būt versijas?
  4. @Infants tikko nopušoju repozitorijā zem brenča task_#2 https://github.com/reGative/Phorumph/blob/6941bbc3c56c478555bda9e67d706d8c686c886a/SQL/structure.sql
  5. http://stackoverflow.com/questions/1911109/git-clone-a-specific-branch Skaties labāko variantu.
  6. Dari tā - novelc no mājaslapas kohana 3.2.2, no tās nokopē auth moduli.
  7. https://github.com/reGative/Phorumph/tree/task_%232 - šeit ir viss šībrīža sastrādātais. Te nav moduļu un system mapes.
  8. Tāpēc, ka ļoti daudz kas būtu jāizlabo un jāizmaina. Teiksim, visu failu nosaukumi. Tagad šis bļauj, ka Kohana_Auth neeksistē.
  9. Ja tu runā par helperi APPPATH'ā, tad es mēģināju visādi viņu extendot - liku extend auth, kohana_auth, bet nekas nepalidz. Un ne par kādiem auth modeļiem nezinu. Vari apgaismot?
  10. Tagad pārtaisu login daļu, jo pāreju uz auth moduli. Bet, man kodā ir rindiņa Auth::instance()->login(nick, pass) , bet man met kļūdu ErrorException [ Fatal Error ]: Call to undefined method Auth::instance() . modules mapē ir auth modulis, bootstrap'ā viņš ir ieslēgts, permisijas visam vienādas. Kas par vainu?
  11. Paldies, Infant, problēma ar reģistrāciju ir atrisināta.
  12. Kad to aizkomentēju, viss ok. Pierego lietotāju bez roles. Kādā ziņā login role? Man datubāzē ir tabulas users, user_tokens, roles, roles_users. roles tabulā ir login un admin. Tātad viss ir savās vietās.
  13. Es atvainojos par, iespējams, trulu koda kopēšanu, bet manuprāt, ka šādi taču visam jāstrādā? Kods ir aplūkojams šeit . Errors ir ErrorException [ Notice ]: Undefined index: roles . Saliku tabulas, kā vajag. Citi faili stāv, kā bijuši (to var manā git repo paskatīties), vienīgi šo kontroleri tagad laboju. P.S. Ja posts neizskatās, kā vajag, tad piedošanu, jo es netieku galā ar šo tūli. ;)
  14. Atkal labvakar! Tātad, it kā ar kategorijām tiku galā. Tagad seko lietotāju reģistrācija. Tagad tā jāpartaisa, jo ir jāinserto uzreiz 2 tabulās. Viena ir lietotāju (id, niks, epasts, parole) un otra ir lietotāju pieeju tabula (lietotāja id, grupas id). Ja jaunajam jūzerim nav zināms id, tad kā to ieinsertot otrā tabulā? Vai ir iespējams to sakombinēt ar joiniem?
  15. Nedaudz padomāju, patestēju un radās versijas un jautājumi. Paliku pie php newbie varianta, jo tas ir, manuprāt, vislabākais. 1)Kategoriju attēlojums - vispirms tiek izvadīta kategorija un tiek pārbaudīts, vai jūzera levels atbilst kādam no kategorijas levela. Ja atbilst, parādam, ja neatbilst, tad neparādam. 2)par modeļiem - tam visam vajadzētu atsevišķus modeļus un domāt, kā sasaistīt kategoriju id vai var iztikt ar joiniem, tikai to visu sataisīt nedaudz savādāk? 3)mans variants, kuru iedevu šeit, tomēr neder, jo kategoriju parādās tik daudz, cik ieraksti ir 'category_access' tabulā. Varbūt, iespējams, var manu variantu panākt savādāk, bet ar joiniem? Jeb nē? Tas ir viss, ko pagaidām varēju izdomāt. Un nelamājiet par to, ka iespejams, esmu «dumjš». Kas tāds man ir pirmo reizi, un tas nav blogs, ko labākajā gadījumā var uztaisīt pāris stundu laikā. :)
×
×
  • Create New...