Jump to content
php.lv forumi

DainisL

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

DainisL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vienkārš WYSIWYG redaktors principā vienā javascript failā. Varbūt kādam noder. http://www.wyzz.info/
  2. Liels Paldies par atsaucību. Viss OK. Doma man bija tāda: lielās bildes glabāt uz diska, bet mazās (maks.100x80px) pamēģināt saglabāt tabulā, apskatīties kas no tā sanāks, kā arī iemācīties samazināt augšupielādētās bildes.
  3. Sveiki Ir MySQL tabula, kurā, piemēram ir trīs lauki id,image,vards. Lauks image ir BLOB, kurš domāts mazu bildīšu saglabāšanai. Laukā image kādreiz ir bilde, bet kādreiz nav-tā ir tukša. Nevaru tikt galā, kā uzrakstīt kveriju, kurš parāda tikai tos ierakstus kurš satur bildi.
  4. Paldies, iešu experimentēt.
  5. Tas punkts nenāk no inklūdojamā faila, tas 100%, to jau es esmu pārbaudījis, viss ticamāk tas būs no tā UTF-8. Kad nokopēju source faila pirmo rindu un to iekopēju, kaut vai notpadā, tas pazūd, kad iemetu google meklētājā, tad pārlūka ceļā to punktiņu vietā bija redzami kvadrātiņi. Kāda ir izeja no šīs situācijas, jeb es esmu pirmais, kas ir iebraucis šādās auzās.
  6. Pats saviem spēkiem nevaru tikt galā, tāpēc lūdzu palīdzību. Ir index.php fails ar saturu: <?php require_once ("webpage.inc.php"); $page=page_top(); $page.="1234"; $page.=page_end(); echo $page; ?> Ir webpage.inc.php fails ar saturu: <?php function page_top() { $teksts=<<<EOF <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>virsraksts</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> </head> <body> EOF; return($teksts); } function page_end() { $teksts=<<<EOF </body> </html> EOF; return($teksts); } ?> Man liekās tā kā viss būtu OK. Kad interneta pārlūkā izpildu index failu un apskatos source saturu, tad ieraugu, kad pirms šī (<!DOCTYPE HTM....) priekšā parādās kaut kāds punkts(i). Man viņš traucē un no viņa vajag tikt vaļā. Jo vairāki require_once jo punktu daudzums palielinās. Failiem utf-8 kodējums. Pielikumā source faila bilde
×
×
  • Create New...