Jump to content
php.lv forumi

xperience

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xperience

  1. tā tad nejiešu melot mācos u.t.t bet ar šo skaidrība netiku var lūdzu man kāds šo kodu salabot lai nebūtu tā erorra un ta cilvēciski paskaidrot kur bija čibele. <?php require('includes/main.inc.php'); if(!$main->member->isLoggedIn()){ $already = true; }else{ $main->member->logout(); } if(isset($already)){ $main->printHeader("Logout"); ?> <div class='red'><div class='inner'>Tu jau esi izgajis !</div></div> <?php $main->printFooter(); } else{ header("location: ".main_WEB_URL.""); } ?>
  2. došu arīī pieeju datubāzei tikai lūdz cenu.
  3. noteikt esmu pārāk stulbs lai šito darītu bet man tā majaslapa ir nepieciešma esmu gatavs samaksat lai man kāds salabo tos error.
  4. Centos un nevaru dabūt rokas tagad meklēju guglē ko nozīmē vai ka salabot to saucamo SQL kvērijus. p.s domājat ka neko nedaru.. :( nē cenšos un izskatas ka man nesanāk vari lūdzu ang uzrakstīt kā sauc kvērijus mby tad gugle atradīšu atbildes ar ko sākt.
  5. Cenšos un kad esmu strupceļā un patiešam nesaprotu vai nu arī ka tur būtu jautāju palīdzibu.
  6. nēsmu Skriptu bērns ka jūs var uzināt kā to dabut gatavu?
  7. Un ko tagad ;(? tas bija maigi pateikts man ej tu d*** ..
  8. News sadaļā: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\index.php on line 11 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\index.php on line 14 Panel sadaļā: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\includes\online.inc.php:6) in C:\AppServ\www\includes\main.inc.php on line 613 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\includes\online.inc.php:6) in C:\AppServ\www\includes\main.inc.php on line 614 Online sadaļā: Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\includes\online.inc.php on line 17 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\includes\online.inc.php on line 20 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\includes\online.inc.php on line 21 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\includes\online.inc.php on line 24 P.S mācos un laprāt vēletos uzināt kā likvidēt šos error un ar ko sākt.Paldies. main.inc.php index.php
  9. ludzu var kads dot man atbildi vai padomu?
  10. tur ir 4 panel side : Left,Right,U-ctr,L-ctr un kad uzlieku vienu no 2 u tad vins stav pa vidu nevis blakus!!
  11. Nu ka dabut blakus 1 otram menu ka labaja puse ir 2 menu rindas kuras es varu pievienot panelus un kreisaja puse ir tikai news un nekadu menu.
  12. Ka var dabut sos 2 panelus vienu otram blakus taka bildes ludzu palidzet paldies par sapratni..
×
×
  • Create New...