Jump to content
php.lv forumi

Lejnieks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Lejnieks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kā var izveidot lapas fonu kurš atpazītu izšķirtspēju un nomainītu balto fonu?
  2. bija domaats, ka ja textbox tiek ierakstiita veertiiba un veelaak to POST un saglabaa kaa sesiju, tad gan ierakstot skaitli gan neierakstot uzraada ka ir viss ok.. buutiibaa kaa login tips, kur neielogojoties uzraada ka nav ielogojies.
  3. if (isset($_SESSION['xxx'])) { echo "viss ok"; } else { echo "nav ievadiits"; } bet ja neievadu vērtību tik un taa raada ka viss ok, ko lai dara?
  4. ok skaidrs. pameegjinaashu ar to procentuaalo.
  5. Vai ir kādi standarta izmēri pēc kuriem taisa lapas?
  6. Ir sekojoša problēma. Man parasti rakstot wamp serverī latviešu valodas tekstus viņus var normāli salasīt, bet, ja laižu caur phpmyadmin datubāzi, tad garumzīmju un mīkstinājumazīmju vietā rādās jautājumzīmes un kvadrātiņi.
  7. Paldies. Kļūda novērsta.
  8. Kāda varētu būt vaina, ja querijus atsevišķi lasa, bet ja tos savienoju no vienas DB ar UNION lec ārā (mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in) ERRORS
  9. Cik esmu izmeklējies nevaru atrast kā izveidot thickbox galeriju piemēram ar vienu linku <a href="image1.jpg" title="caption 1" class="thickbox" rel="image_gallery">Apskatiit galeriju</a> <a href="image2.jpg" title="caption 2" class="thickbox" rel="image_gallery">Link 2</a> <a href="image3.jpg" title="caption 3" class="thickbox" rel="image_gallery">Link 3</a> <a href="image4.jpg" title="caption 4" class="thickbox" rel="image_gallery">Link 4</a
  10. $result = mysql_query("SELECT * FROM `table1` WHERE `table1`.`rinda1` <7 UNION SELECT * FROM `table2` WHERE `table2`.`rinda2` <20"); echo while($row = mysql_fetch_array($result)) Kā lai tagad šitam uzliek limit??
  11. $sql = "SELECT `table1`.*, `table2`.* FROM table1 JOIN table2 ON ((`table1`.`rinda1` <7) AND (`table2`.`rinda2` <20))"; $result = mysql_query($sql); echo while($row = mysql_fetch_array($result)) Es pamēģināju šādi bet man nekas nesanāk tik un tā. Met ārā to pašu, ko pirms tam.
  12. $sql = "SELECT `table1`.*, `table2`.* FROM table1, table2 WHERE ((`table1`.`rinda1` <7) AND (`table2`.`rinda2` <20))"; $result = mysql_query($sql); echo while($row = mysql_fetch_array($result)) Man parāda rezultātus tikai no vienas tabulas un daudzas reizes atkārto. Nezinu, ko darīt, jo jau kādu laiku man ir šī problēma uzkārusies.
  13. Nu taa kaa es esmu pilniigi zaljsh shajaa lietaa esmu paskaidroshu kaa man liekas vislabaak saprotams citiem.. Taatad: 1) Lietotaajs ievada ka vinam ir 7 gadi 2) Nospiezot turpinaat izlec visu skolnieku vaardi kam ir 7 gadi. 2) tabula ar 2.klases skolnieku datiem (piem; vecums, dzimums, skolotaajas vaards, beerna bilde) kaa man tabulaa atziimeet sho vecumu, lai citos php es vinju vareetu izmantot? mainiigo varbuut arii var suutiit ar post?
  14. buutiibaa tas vareetu buut peec www.ss.lv principa. mekleetaajaa tiek ievadita cena un naakamajaa lapaa tiek izmestas piemeeram mashiinas ar taadu cenu kaadu lietotaajs meklee.
×
×
  • Create New...